עבור לתוכן

אפליקציות מומלצות לאנדרואיד

Featured Replies

פורסם
אתמול הוא ידע להשלים לי את המילה "רוסנובסקי" אחרי שכתבתי מארק. אני בטוח למדי שלא כתבתי את השם הזה ב-5 שנים האחרונות לפחות - לא בפייסבוק, לא באימיילים ולא בטלפון...

אין פה קסם, הוא למד את השם הזה מאיפשהו. או מאנשי הקשר שלך (בטלפון, באימייל..) או ממקום אחר.

• תגובות 1.7k
  • צפיות 445k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
אולי כל הלאונצרים ממש מכבידים על הסמארטים שלנו אבל עדיין ראבק s4 תתמודד.

גם אני באותה הסירה, ה-S4 שלי פשוט לא לא עובד איתה טוב.

הכי מצחיק, בנקסוס 7 הישן שלי היא עובדת מצוין.

פורסם
זה רק אני או ש-Swiftkey זה כבר לא מה שהיה פעם?

בזמנו היא הייתה באמת קוראת מחשבות, היום אני מוצא את עצמי מתקן אותה במילים ממש פשוטות שהשתמשתי בהם אלפי פעמים.

הם ציינו לא מזמן בעדכון האחרון שהם שינו את אלגוריתם החיזוי, כנראה דפקו משהו בעברית.

אני משתמש חדש בסוויפט אבל בהחלט משהו דפוק בה, היא מתקנת מילים שנכתבו למשהו אחר כל הזמן. דוגמא אחת שניסיתי לכתוב הייתה "ארגנתם" והיא כל הזמן תיקנה אוטומטית ל"אירגנתי". שכתבתי מספר פעמים עד שעליתי על זה שזה לא אני זה שטועה.

נערך על-ידי LoopXXX

פורסם

החיזוי של המילה הבאה זה ממש overrated, הרבה יותר חשוב החיזוי של המילה הנוכחית, במיוחד לבן אדם שכותב בצורה מהירה מאוד ורשלנית כמוני. ובזה swiftkey התדרדרה ברמות קשות, אולי בגלל זה היא עכשיו בחינם :)

פורסם

לא לגמרי קשור לדיון הזה אבל התקנתי היום את CloudyG3 על ה-G2 שלי - הרום של ה-G3 + תוספות.

עושה רושם שהוא עובד מעולה, הממשק הרבה יותר מרשים ומלוטש, תמיכה ב-split view (שמאפשרת בין היתר להפעיל את יוטיוב ברקע בפס קטן בחלק העליון ובינתיים להיות בפייסבוק למשל בשאר המסך.. והעובדה שהפייסבוק לא מגיע עד סוף המסך - זה מבחינתי רק יתרון! פיצ'ר ממש מועיל ושימושי), האפליקציה של המצלמה פשוט מעולה ותומכת ב-4K וב-720p 120fps..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2783192

נערך על-ידי Milford Cubicle

פורסם

G3 מצדיק תוספת של אלפייה+? אני מגיע מ-htc בן 4

פורסם

אני לא רואה סיבה להוסיף 1000+ ש"ח בשביל חריץ SD ופנס לייזר קטן שעוזר לפוקוס מהיר יותר בצילום בחושך.

ההבדלים המשמעותיים הם בתוכנה, אבל נו... הנה היא הגיעה ל-G2 :)

פורסם

הרום סטוק של ה-G2 לא להיט?

פורסם

אני שואל למה חשת צורך להחליף...

פורסם

כי רציתי את הרום של ה-G3, הוא יפה יותר ויש בו יותר פיצ'רים.

פורסם

סלמתק

פורסם

אני בספק אם מישהו לא מכיר את האפליקציה צבע אדום רק חבל שאפליקציה שכזאת לא מספיק בעלת חשיבות בשביל לעבוד בצורה נורמלית בכל מקרה היא צריכה דחוף עדכון שיסדר אותה, אפילו במכשירי iOS היא עובדת לא משהו ששם בדרך כלל ביחס לAndroid אפליקציות עובדות טוב יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים