עבור לתוכן

אפליקציות מומלצות לאנדרואיד

Featured Replies

פורסם

זה רק אני או ש-Swiftkey זה כבר לא מה שהיה פעם?

בזמנו היא הייתה באמת קוראת מחשבות, היום אני מוצא את עצמי מתקן אותה במילים ממש פשוטות שהשתמשתי בהם אלפי פעמים.

הם ציינו לא מזמן בעדכון האחרון שהם שינו את אלגוריתם החיזוי, כנראה דפקו משהו בעברית.

• תגובות 1.7k
  • צפיות 443.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האמת ש-pricez נראה מעולה ומותאם במיוחד לישראלים. אני אבדוק אותה.

כשבחנתי אפליקציות כאלה לפני שנה, לא נתקלתי בה והכי טובה שראיתי הייתה out of milk. יכול להיות שזה השתנה...

האם המחירים בה באמת מעודכנים ונכונים?

פורסם

רוב המחירים מאוד מעודכנים, אבל בשביל שזה "תמיד" יהיה ככה צריך גם לעדכן בחזרה :) או על ידי סריקת קבלה או על ידי עידכון מחיר ידני.

פורסם
תודה רבה לכם!

פרייסז נראית מבטיחה מאוד, אנסה אותה!

ב- Out of Milk התנסיתי בעבר ולא ממש אהבתי.

אהבתי מאוד את העובדה שפרייסז מכילה נתונים של מוצרים וחנויות בארץ ועובדת על חכמת ההמונים, נראה מבטיח מאוד! לא יודע איך לא שמעתי עליה קודם.

Pricez בהחלט טובה, אבל שים לב: אם אתה מגלה שלפעמים נראה שהמכשיר קופא כשאתה מנסה לקבל או להוציא שיחות, תנסה ראשית כל להסיר אותה. קרה לי כמה פעמים עם ה- Xperia S ועם הסרת האפליקציה הבעיה נעלמה. מצד שני, כנראה שאני היחיד שזה קרה לו.

- - - תגובה אוחדה: - - -

חוץ מPricez יש לך גם את Zollo

https://play.google.com/store/apps/details?id=il.co.zollo.api

ממשק יפה יותר, אבל מה הרעיון לומר לי שיש חנויות זולות יותר אחרי שאני קונה?

פורסם

תודה על השיתוף אבל לדעתי האפליקציה yahoo weather עדיפה.

פורסם

גם לדעתי Yahoo Weather עדיפה אבל גם בה אני לא משתמש מאחר ויש מזג אוויר מובנה בYahoo Aviate Launcher שכבר לא דורש הזמנה.

פורסם

למשתמשי TAPATALK PRO - מסתבר שלפני חודש וחצי TAPATALK החליטו לאחד את גרסאות החינם והתשלום ולא טרחו לעדכן אותנו. אפליקציית הPRO הוסרה מהפליי והיא לא מתעדכנת אצל מי שהתקין אותה. צריך להסיר אותה ולהתקין את הגרסה המאוחדת כדי לקבל עדכונים.

פורסם

Whaaaaat?

נהיה תרדנד להפוך אפליקציות בתשלום לחינמיות?

פורסם
למשתמשי TAPATALK PRO - מסתבר שלפני חודש וחצי TAPATALK החליטו לאחד את גרסאות החינם והתשלום ולא טרחו לעדכן אותנו. אפליקציית הPRO הוסרה מהפליי והיא לא מתעדכנת אצל מי שהתקין אותה. צריך להסיר אותה ולהתקין את הגרסה המאוחדת כדי לקבל עדכונים.

זהו, שמתי לב שהגרסה החינמית מתעדכנת ולא הבנתי איך ה-PRO לא.

מה זה המגמה הזו?

קודם SwiftKey ועכשיו זה?

פורסם

מגמת הFREEMIUM מגיעה גם לאפליקציות. לא מפתיע, זאת פחות או יותר הדרך הכי טובה לחברות להרוויח כסף מאפליקציות.

פורסם

אצל SwiftKey ההבדל בין לשלם ללא זה רק הערכות נושא.

פורסם

הם עשו את המחקר שלהם וראו שאנשים יתקמצנו לשלם כמה דולרים על אפליקציה נהדרת, אבל אין להם בעיה לזרוק כמה דולרים על דרך לגרום לאפליקציה שכבר יש להם להראות שונה.

זה גם מה שCM עושים עכשיו עם הTHEME ENGINE שלהם ואת האמת שאני בעד.

פורסם

החלק המעצבן הוא שהם פשוט הורידו את התמיכה ולא טרחו לספר ללקוחות ששילמו (!) את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים