עבור לתוכן

מישהו עבר לגולן/הוט מוביל בתקופה האחרונה ללא בעיות?

Featured Replies

פורסם
"השר אליהו כחלון זה דוד שלי". כן, אליהו, לא משה. "בעצם אליהו זה אח של אבא שלי, ומשה זה השר והוא קרוב משפחה, גם אני כחלון" :bash:

ךםך, מעולה.

• תגובות 391
  • צפיות 150.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נשמע שהם חושבים שהליך הניוד אצלך הוא לא בעצם הליך ניוד, אלא הליך משא ומתן. ובעצם, זה לא באמת שדרשת להתנתק מהם ולעבור לחברה אחרת, אלא אתה "רק" צריך לקבל הצעה יותר טובה כדי להישאר.

פורסם

אין לי שום מטרה למשא ומתן מולם.

אני נהנה להסביר להם למה אני עוזב (ולשכנע את עצמי שוב).

וגם, באמת שזה חוויות לכל החיים השיחות האלה.

פורסם

הנקודה היא, אין להם שום זכות לעקב דרישת ניוד, אלא רק אם הבקשה באה ממך. גם לא מטעמי שימור.

פורסם

^^

זה נכון בהחלט...

אולי כשהניוד יהיה מיידי ולא תוך "3 שעות" כפי שהוא היום, זה יהיה אחלה כלי למשא ומתן (תנייד מחברה לחברה לפי ההצעה הטובה ביותר) אבל נכון להיום, אין שום סיבה חוקית לעכב אלא אם הלקוח מראש ציין שהוא מעוניין למנוע ניודים בלי הסכמתו המלאה והמפורשת

פורסם

ביום שישי שעבר נרשמתי לגולן, והזמנתי ניוד של שני מספרים. ביום רביעי או שלישי הגיעו שני הסימים (ההורים שלי אספו אותם ברביעי).

הפעלתי ניוד ביום רביעי ב 21:00. ב 11:00 למחרת שני המספרים נויידו.

פורסם

טוב אז עד עכשיו אני עדיין באורנג'.

תלונה במשרד התקשורת נשלחה במוצאי שבת.

התקשרתי היום שוב לאורנג' להבין מה הולך ואין שום קמצוץ של לקיחת אחריות. ולא אורנג', אני לא רוצה לשמוע שוב על חבילה ("עלק") מעניינת. ולא אני לא מקבל את זה שאדון נציג שמע שיש המון תקלות בגולן טלקום.

היום אחרי 21:00 ענה לי אחרי המון נסיונות שיחה עם גולן, נציג חביב ביותר בשם מג'די.

לפי מה שהוא מתאר, הקו שלי שיחק פינג פונג בינם לבין אורנג'. בוצעו מספר נסיונות משיכה של הקו, חלק נכשלו, ובחלק אורנג' משכו בחזרה את הקו.

כרגע העדכון אחרון בחשבון שלי אומר שנקבע ניוד למחר ב8:05, מג'די הבטיח לחזור אלי, מקווה שאחרי ניוד בהצלחה.

מספיק להיות פראייר.

פורסם

היום עשיתי את הניוד הראשון שלי מאורנג' לגולן. הכל הלך חלק חוץ מנציג שירות של אורנג' שהפריע באמצע. :)

פורסם

תודה. אין לי ספק שקווים אחרים ינוידו בהמשך.

פורסם

גם כאן נעשה ניסיון ניוד קו מסלקום לגולן ללא הצלחה. עברו כבר יומיים והמספר עוד לא נויד למרות שנקבע תאריך וזמן.

חבר שעובד בסלקום בדק לי את הענין וטוען שמדובר בתקלה במערכת הניוד שרושמת

"מפעיל מוגדר כמושבת".

האם הכוונה למפעיל גולן שכרגע מושבת, או שהוא מוגדר בסלקום כמושבת?..... :o

פורסם

מישו יודע למה ב HD2, שלא תומך ב HSDPA 850Mhz כן מתקבל "H" בשימוש עם סים של HOT-Mobile?

פורסם

הוא תומך ב -2100MHZ?

פורסם

אכן. זה ככל הנראה מסביר את זה... הייתי משוכנע שהוט מוגבלים ל 850 בלבד.

ד.א, ה HD2 מריץ מדהים את ה ICS 4.0.4 של tytung.

פורסם
מישו יודע למה ב HD2, שלא תומך ב HSDPA 850Mhz כן מתקבל "H" בשימוש עם סים של HOT-Mobile?

כי גם הם וגם פלאפון תומכים ב2100

אחרת לא היה קליטה בכלל.

בכל מקרה, לי יש בעיה עם הוט

אני לא חושב שהמכשיר שלי מבצע נדידה לפלאפון

לכן יש לי לפעמים בעיה של זמינות או קליטה רעועה.

למישהו יש רעיון איך לגרום לו לנדוד בגלקסי נקסוס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים