עבור לתוכן

מלחמת הדפדפנים! איבדתי סבלנות כבר מעצבים

Featured Replies

פורסם

בושה שבאתר כזה IE דומיננטי יותר מ FF :P

פורסם

זה נתונים על גולשים בעמוד הראשי . הוא אמר בקרב חברי הפורום פיירפוקס שולט

פורסם

אני יודע, קראתי את זה, אבל גם בעמוד הראשי זה לא בדיוק גאווה!

פורסם

עדיין לא ענית לי לגבי הנתונים של ספארי על לינוקס.. tongue.gif

ספארי על אייפון מהווה 2.93%

ספארי על מקינטוש: 0.80%

ספארי על ווינדוס: 0.27%

ספארי על בלאקברי : 0.04%

ספארי על סימביאן: 0.03%

והנה ספארי על לינוקס: 0.00%

חחחח

זה 0 רק כי זה זניח, בכמות אבסולוטית מדובר על 18 כניסות בחודש האחרון.

פורסם

והנה ספארי על לינוקס: 0.00%

חחחח

זה 0 רק כי זה זניח, בכמות אבסולוטית מדובר על 18 כניסות בחודש האחרון.

האם ליד ה-18 האלה יש טביעות רגליים של ארנב גדול, לפעמים שקועות יותר עקב כובד המצלמה?

פורסם
  • מחבר

טוב מחקתי את כל הדפדפנים שהיו לי והתקנתי את קרום, כרגע עובד בסדר אפילו עם כל התוספים שרציתי.. גם פייסבוק עובד טוב

בקיצור נצטרך להתרגל אליו כנראה...

פורסם

ובכלל יש לי 4GB זכרון והפיירפוקס תוחן לי את כל המשאבים, אני מגיע כמעט ל80% זכרון כשאני גולש...

בקיצור אני חייב דפדפן נורמלי שיוציא אותי מכל החרא הזה! שיתמוך בAUTOPAGER וב ADBLOCK ויאפשר הורדת סרטונים מיוטיוב..

מה אתם מציעים לי לעשות?!

מציע לך לחזור לפיירפוקס הרגיל ולוותר על AutoPager.

AutoPager מצליח לגרום לפיירפוקס לזלול זיכרון כאילו אין מחר.

פייסבוק אמור לעבוד כמו שצריך גם בפיירפוקס - אולי כדאי לפתוח פרופיל חדש ונקי.

פורסם

אני אישית משתמש בפיירפוקס ולא בכרום בשל הממשק המסורבל של כרום, שאיננו מכיל שורת תפריטים, והעובדה שאין לי חשק לעבור פעם נוספת דפדפן (אחרי המעבר מאינטרנט אקספלורר לפיירפוקס, נתקבעתי אליו). הוא הרבה יותר בטיחותי מכרום בשל העובדה שקודם כל הוא מופץ ע"י ארגון מוזילה שאיננו למטרות רווח ועל כן אין בו פרסומות והוא איננו אוסף נתונים פרטיים במסווה מהמחשב לשרתים של מוזילה (להבדיל מכרום). בנוסף עם שני התוספים Adblock Plus (עם כלי העזר שלו: Element Hiding Helper) וכן NoScript, אני חסין לגמרי מפני פרסומות וחלונות קופצים.

במקרה ואני צריך את אינטרנט אקספלורר (בשביל גלישה באתרי מיקרוסופט), אני משתמש בתוסף IE View במקום ב-IE Tab, אשר פותח את הדף שאני רוצה להציג ב-IE שם, במקום לפתוח לשונית של IE בתוך פיירפוקס שזה פחות נוח בשבילי.

עם זאת, החל מגרסה 12 יש כמה בעיות כמו: הדפדפן לא משחזר לשוניות בקריסה או בסגירה לא מסודרת של הדפדפן ובחלק מהאתרים האופצייה "הזהר אותי כאשר אתרים מנסים לטעון מחדש את הדף או להעביר אותי לדף אחר" (כמו פה למשל) לא עובדת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים