עבור לתוכן

מכתב לסלקום, עקב שיחה שהתנהלה היום

Featured Replies

פורסם

אז למה אתה חי כאן?

אני גם שומע את זה שוב ושוב ושוב!!!!

ואני מחזק את התשובה של SCORN

אתה חושב שזה קל לעבור לחול? אם אתה כל כך לא רוצה אותי פה, אני אשמח שתעזור לי לארגן ויזת עבודה לאירופה\ארצות הברית

אתה באמת חושב שאם היית לי האפשרות לעבור עדין הייתי פה? הייתי רץ בכל הכח מהמדינה הזאת!

אבל אין מה לעשות , זה עולם דיקטטורי... אי אפשר לעשות מה שרוצים...אין פה ממש חופש בחירה או חופש מייחה בניגוד למה שאתה חושב.

• תגובות 96
  • צפיות 16.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מצטער להודיע לך, אבל המכתבים האלו לא מועילים בשום דבר.

עם גישה כזו, לא תגיע לשום מקום. תמשיך לפחד מהצל של עצמך.

המועצה לצרכנות ונציב תלונות הציבור כן עוזרים, רק אנשים לא יודעים שאפשר להתלונן!

אנשים פוחדים להתלונן, מפחדים מהגופים הגדולים, צריך לשים סוף לזה.

להתלונן לגופים הנכונים זו -זו ההתחלה של השינוי.

פורסם

מי אמר שאין קרמבו בחו"ל?

בניגוד למה שנהוג לחשוב, זו לא בדיוק המצאה ישראלית ב-100%. (וגם החומוס והפלאפל, אבל אל תגלו לאף אחד)

קרמבו @ ויקיפדיה

הערך בויקיפדיה לא מדוייק.

המקור הוא בדנמרק ושם התוכן הוא קצפת. הגיע איתם לארץ כשבאו לקיבוצים. קוראים לזה Flodeboller.

הטוויסט הישראלי הוא בשימוש בקציפת חלבון במקום קצפת.

לא יודע עד כמה מדוייק אבל מתיישב יותר עם מה שידוע לי: http://en.wikipedia.org/wiki/Chocolate-coated_marshmallow_treats

פורסם

סלקום רימו אותי ונאלצתי לבזבז זמן על שיחות עם מנהלות שרות לקוחות שהודו שהם חייבים לי כסף .

אני ממתין לקבל את הכסף ומייד לאחר מכן חוסם את האשראי בפניהם . המחיר לזה שיהיה לי מספר חדש ...אז יהיה מספר חדש , לא נורא .

הקלטתי שיחות טלפון איתם שהם מודים בכל הבעיות ומצידי שיתבעו אותי בתביעות קטנות .

אני ממליץ לכולכם , תברחו מסלקום !

פורסם

תנסו בבקשה לא לחרוג מהדיון.

את הסיבות להשאר בארץ (ע"ע קרמבו) תשמרו לפורום כללי.

עברתי על הדיון עד השלב הזה ואני רק רוצה לשתף את הדעה האישית שלי -

1. אפשר להשיג בחברות הוותיקות עסקות לא רעות גם ביחס למה שמוצע בהוט.

צריך לעבוד קשה כדי לקבל את זה, אבל זה אפשרי.

2. כל נציג מכירות משקר (על משקל everybody lies של האוס)

זו הדרך שלהם לתפוס ולהפחיד אנשים שלרוב לא מבינים - וזה גם מצליח לא מעט פעמים.

זה לא בסדר ודיי מסריח, אבל מבחינה חוקית הנציג והחברה מעליו תמיד יכולים לטעון שזה מה שידוע לו ולדעתו האישית זה המקרה.

במידה ומשהו יקליט את הנציג ויגיד לו שזה לא נכון עובדתית והנציג יטען שזה כך מניסיון ובדיקות - זו יכולה להיות עילה להטעיה מכוונת.

מסקנה מכך - אל תסמוך על מילה של נציג, ותמיד תכין ש"ב מראש

3. אם אין לך מה להרוויח - חבל לשלוח מכתבים.

תפיחה על האגו זה נחמד, אבל זה גם זמן שיחה מבוזבז שיכולת לראות בו מונטי פייטון.

וחבל שעל הדרך דפקת איזה ילד מסכן.

פורסם

תפיחה על האגו זה נחמד, אבל זה גם זמן שיחה מבוזבז שיכולת לראות בו מונטי פייטון.

"טפיחה"...

כמעט כל דבר (אולי חוץ מסקס) זה בבחינת "זמן מבוזבז שיכולת לראות בו מונטי פייטון." :lol:

אבל די לסטות מהנושא. :nono:

פורסם

אני רוצה לפתוח בסיפור של מקרה דומה פחות או יותר שהיה לי כאשר "נטשתי" את סלקום.

בזמנו היה לי בשני מכשירים "חבילת גלישה בדור 3" כל מכשיר חויב מדי חודש ב24 ש"ח. ואז יצאה התקנה שאומרת שיותר אין התחייבות על חבילות גלישה ושאפשר לבטל אותן, פניתי לסלקום ואז גיליתי את הקומבינה...

בלי להודיע לי (כמתבקש מהחוזה החתום בינינו) על כך שהם ביצעו זאת הם שינו את שם המוצר מחבילת גלישה בדור 3 ל"דמי שימוש ברשת הדור השלישי".

בקיצור עשו קומבינה מסריחה כדי לסחוט ממני ומעוד רבים אחרים כסף. מה שקורה שאני אישית בניגוד לפותח הדיון נדפקתי כספית 50 שקל בערך מדי חודש והרגתי שלא רק שאני נפגע גם עוד אנשים נפגעים אבל יש לי הוכחה וסיכוי לטפל במקרה...

פניתי למשרד התקשורת, לסלקום עצמה, לעיתונות ועוד. יתרה מזאת הקלטתי שיחה שבה מנהל בכיר מודה בפניי שהם שינו את השם וזה בעצם אותו המוצר ובשיחה אחרת שהקללטתי מנהלת בכירה הסכימה לבטל לי את החבילת גלישה ולתת לי חבילת דור 3 חינם עם נפח דמיוני כלשהו אבל 0 שקלים במקום 24 שקל לכל מכשיר.

לאחר כמה חודשים בתפרסמו מספר כתבות על המקרה בתקשורת ומשרד התקשורת חייב את סלקום להפסיק עם הקומבינה.

במקרה שפותח הדיון מעלה כאן (מלבד שהוא לא פנה למשרד התקשורת וחבל) אומנם אין מעשה של פגיעה כספית בלקוח אבל אנו נתקלים במקרה של נציג אשר נותן מידע שקרי ומטעה את הלקוח כדי לקבל ממנו כסף (אני קורא לזה קבלת דבר במרמה, ועל השקרים שכנגד החברות האחרות מדובר בלשון הרע ודיבה בצורה ברורה לחלוטין). לכן זה מאוד חשוב לפרסם את המקרה ולשתף אנשים כי על ידי התאגדות יחד אנו יכולים להתמודד עם הטייקונים ועובדה שלפני כמה שנים לא יכולנו להרים את האף היום יש תחרות רבה ויודעים שכל לקוח הוא דעתן ולא יוותר אחרי שהוא שומע סיפורי מעשיות.

כל הכבוד לפותח הדיון, כן ירבו.

פורסם

העיקר שכשאני קורא להם שקרנים רמאים וגנבים, ישר אני מקבל אזהרה לפני תביעת דיבה.

אבל כשהם משקרים מרמים וגונבים אין מי שיעצור אותם, ושיזהרו אלו שמדברים נגדם.

כנראה שאם מדברים יפה מותר וראוי לשקר לרמות ולגנוב במציאות הכלכלית החברתית המודרנית.

והצד האשם בכל תרחיש אלו אותם אנשים שאין ברשותם צי עורכי דין ויחצני ציבור.

אם אתה מרמה אתה יזם.

אם אתה מתלונן אתה טרחן.

פורסם

Googleness חבל שאין כפתור לייק...

פורסם

אם תחפש טוב תמצא את הדיון שפתתחתי בHWZONE עם לינקים להקלטות.

וחברים חוק בל יעבור שלמדתי מעורך דין, כל שיחה שאתם עושים תקליטו... אל תדברו תתנו לצד השני לדבר שטויות והלפיל את עצמו בפח. יש לכם חוזה? קניתם מכשיר וקו והתחייבתם על 4000 שקל? לא להתעצל ולקרוא את כל ה7 עמודים זה עוד 5 דקות ותדעו בדיוק איפה אתם עומדים.

ואני אישית רק מחכה בשיחות שהטונים עולים עם חברות שיאיימו עלי בדיבה או שיקראו לי שקרן אני עושה מהם מטעמים... :hat:

פורסם

לי יש שני טלפונים אחד תמיד מוכן להקלטה עם הרשמקול מהשני.

פורסם

חבל שאין אפשרות הקלטה באנדרויד או אייפון

באנדרויד בהחלט אפשר, יש רומים בהם האפשרות הוסרה.

העיקר שכשאני קורא להם שקרנים רמאים וגנבים, ישר אני מקבל אזהרה לפני תביעת דיבה.

אבל כשהם משקרים מרמים וגונבים אין מי שיעצור אותם, ושיזהרו אלו שמדברים נגדם.

יש הבדל בין להביא מקרה מסויים ולהטיח אשמה במוקדן ספציפי לבין להשמיץ את כל החברה כאילו עבר פלילי הוא תנאי קבלה לעבודה.

פורסם

באנדרויד בהחלט אפשר, יש רומים בהם האפשרות הוסרה.

להיפך, אתה מתכוון.

ב-99% מהמקרים זה לא קיים, ב-1% מהרומים יש את האופציה הזאת כתוספת, וכמו שאתה מבין מהאחוז הבודד - לרוב האנשים (ולרוב המכשירים) זה בכלל לא רלוונטי.

פורסם

מה לגבי הקלטה פשוטה מקו של בזק?

אין איזה מכשיר פשוט שעושה את זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים