עבור לתוכן

משטח לעכבר ב-359 ש"ח?! אני מדמיין?

Featured Replies

פורסם

איזה אחריות אתה רוצה על משטח לעכבר?

• תגובות 36
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^

למקרה של שחיקה! :facepalm:

KSP, אייבורי ועוד קמעוניות גדולות (וחנויות קטנות בפרט) מחליטות כיצד יביאו את המוצרים מחו"ל. יבוא אישי או דרך היבואן. דרך היבואן יש הסדר של אחריות מול היצרן. יבוא אפור מן הסתם יהיה בדר"כ יותר זול כי הוא לא עובר עוד ידיים בדרך אליך הקונה ולפעמים זה "עולה" לך בחלק מסוים מהאחריות כאשר אתה דורש למחיר זול. אי אפשר לאכול מהעוגה ולהשאיר אותה שלמה, גם מחיר זול וגם אחריות בלי הפסקה! בשביל להביא מחיר זול צריך לגלח איפה שהוא.

לומר שחנות מסוימת מביאה מוצר סוג ב' או משומש זה בגדר הוצאת דיבה. זה דבר מאוד חמור בימינו ויש מקרים שחנויות תובעות אנשים פרטים על כך כי זה פגע להן במוניטין. אתה יכול לגגל את המקרה עם דל ו-KSP ועניין האחריות (אאל"ט זה היה לפני שנה-שנתיים בחנוכה).

אז אמרו "שמועות", אז מאמינים להכל? :nixweiss: שמעתי גם שהרופא של מייקל ג'קסון רצח אותו... SO!?

יש סדר ביבוא ובהבאת מוצר ארצה בכמויות, בין אם זה יבוא אפור בין אם יבוא רישמי דרך יבואן. לך כצרכן ניתנת הזכות להחליט איפה תקנה בסופו של יום כאשר אם לא מתאימים לך המחירים בארץ- תזמין מחו"ל! אין צורך לצאת בהשמצות באוויר לחינם כל עוד אין להן ביסוס.

להפעיל חשיבה קצרה לפני שקונים כל שטות בחיים תעשה אותך צרכן טוב ונבון לעתיד.

פורסם

יש סדר ביבוא ובהבאת מוצר ארצה בכמויות, בין אם זה יבוא אפור בין אם יבוא רישמי דרך יבואן.

מה זה בכלל "ייבוא אפור"? ייבוא שלא דרך איזשהו יבואן קקיוני שהחליט שהוא "רשמי"?

פורסם

^

למקרה של שחיקה! :facepalm:

זה כמו שאני אבקש אחריות על מאורר שנשחק לו המיסב אחרי שנתיים , אחריות על מארז שהתקלף לו הצבע אחרי 3 שנים או אחריות על נעליים שנשחקו אחרי 4.

זה בלאי בשימוש רגיל שיש למוצר ועל זה לא נותנים אחריות. אם המשטח נקרע לך או משהו לאחר שבוע (בלתי סביר ומדובר בדפקה של ייצור) אז אני בטוח ש KSP ילכו לקראתך ויחליפו את המוצר. אבל לא אחרי שנתיים-שלוש.

באג נותנים אחריות משלהם ועל זה את משלם פי 2, אולי אפילו 3.. לך תדע אפילו מה האחריות מכסה? ואני בטוח שהם עושים את זה כי הם גם יודעים שרוב האנשים בכלל לא מממשים אחריות על משטח עכבר (פשוט כי בד"כ אין וזה לא מקובל) :)

פורסם

זה כמו שאני אבקש אחריות על מאורר שנשחק לו המיסב אחרי שנתיים

דווקא על זה נותנים לפעמים. :)

פורסם
למקרה של שחיקה! facepalm.gif

מקרה של שחיקה??

אתה באמת מאמין במה שאתה אומר?

שחיקה זה על משקל שבר שאחריות לא מכסה ובכל מקרה מדובר בבלאי שקורה אחרי הרבה זמן.

אם אתה רוצה להאשים מישהו בשחיקה, תאשים את היצרן שמייצר את המוצר שלו כפי שהוא,

בעצמו לא נותן על זה אחריות ולא להאשים את החנות במקום.

פורסם

כנראה שאנשים כבר לא מבינים סמיילים. זה נאמר בציניות (לכן סמיילי משלים) לדוגמה של משהו שאנשים "ידרשו" כחלק מהאחריות ("הרי שילמנו כפליים! " :bash::nono: ).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים