עבור לתוכן

אפליקצייה חדשה שמתיימרת להקל על החיים במגע עם שירותי לקוחות

Featured Replies

פורסם

התפרסם היום על אפליקציה חדשה לאייפון ולאנדרואיד, שאמורה להקל על ההתנהלות מול שירותי לקוחות, ניתן להקליט דרכה את השיחות, יש שם מספרים של שירותי הלקוחות של חברות שונות ועוד דברים מסוג זה.

אין לי מושג עד כמה היא טובה (אם בכלל), לא יצא לי עדיין לעבוד דרכה.

יחד עם זאת, נראה לי שיש לה פוטנציאל...

האתר הרשמי:

http://www.sherut.net/

אזכורים:

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000750525

http://www.haaretz.co.il/captain/software/1.1712710

• תגובות 40
  • צפיות 11.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בהרבה סמרטפונים יש אפשרות להקליט שיחות.

גם באלו שלא, ניתן להערכתי להשיג אפליקציות להקלטת שיחות שישמרו את השיחה ברמת המשתמש.

כך יוכל המשתמש הן לקבל שליטה על ההקלטה ובעצם להקליט כל שיחה שירצה, הן להוריד את ההקלטה מהפון ולאחסנה במחשב וכך ליצור אצלו ספריה של שיחות עם גופים כאלו ואחרים.

יתרה מזאת, אני מוצאת שירות זה בעייתי במיוחד שמדובר פה בין היתר על שיחות הכוללות פרטים אישיים שרצוי שלא יסתובבו בכל מיני גופים. למשל, שיחות עם הבנק, מסירת פרטים אישים מלאים, לעיתים כוללים כרטיס אשראי, פרטים רפואיים וכדומה.

שוב, להערכתי בחלק מהמקרים יתכן ועדיף להשתמש בשירות זה ע"פ לא להקליט כלל, אבל היה ויש אופציה טובה ופרטית יותר הייתי בוחרת אותה.

פורסם

בהרבה סמרטפונים יש אפשרות להקליט שיחות.

גם באלו שלא, ניתן להערכתי להשיג אפליקציות להקלטת שיחות שישמרו את השיחה ברמת המשתמש.

זהו נושא כאוב בסמארטפונים. ההפך הוא האמת - רוב המסארטפונים לא מאפשרים הקלטית שיחות (אייפון בלתי אפשרי, רוב מכשירי האנדרויד גם כן בלתי אפשרי חוץ מכמה מכשירי דגל). במכשירים שזה כן אפשרי מדובר באפליקציות צד ג' (לא ידוע לי על מכשיר עם אופציה כזאתי שמובנית, חוץ מנוקיה / SE ישנים).

פורסם

ב SE הוא עושה רעש כל כמה שניות כשאתה מקליט, זה בעייתי.

פורסם

גם נכון. הפתרון (הביזארי אני חייב לצין) שלי היה לקחת את ה SE (בעצם כל מכשיר אחר), להתקשר דרכו למכשיר המרכזי שדרכו אני רוצה לבצע את השיחה (האייפון שלי לצורך העניין), ואז דרך האייפון להתקשר לגורם שאני רוצה להקליט ולעשות שיחת ועידה. את ה SE שמים על ספיקר ומקליטים עם מכשיר חיצוני.

הזוי, מסובך, אבל עובד. חבל שזה מה שצריך לעשות בשנת 2012..

פורסם

מה לגבי הקלטה פשוטה של קו קרקעי?

פורסם

זהו נושא כאוב בסמארטפונים. ההפך הוא האמת - רוב המסארטפונים לא מאפשרים הקלטית שיחות (אייפון בלתי אפשרי, רוב מכשירי האנדרויד גם כן בלתי אפשרי חוץ מכמה מכשירי דגל). במכשירים שזה כן אפשרי מדובר באפליקציות צד ג' (לא ידוע לי על מכשיר עם אופציה כזאתי שמובנית, חוץ מנוקיה / SE ישנים).

אתה רציני?

את הדבר הפשוט והבסיס הזה אין בסמארטפונים רבים כדרך קבע? ומה המצב באשר זה כבר קיים? לפחות עונה על הסטנדרט המינימלי שציינתי?

לי כעת יש סתם מכשיר סמסונג אבל הוא מאפשר הקלטה מסויימת של שיחות. לצערי לא לזמן ארוך ולא כמו שצריך אבל עדיין משהו.

מה לגבי האפליקציות צד ג' שציינת, מכך שאינך משתמש בהן עלי להניח שהן יקרות מידי או/ו לא מספיק טובות?

בכל מקרה, לדעתי האפליקציה בצורה שדב מורן מציע ממש אינה מתקרבת להיות פתרון סביר.

אגב, עזוב את זה שדיי יצאתי חומוס, הסמאטפונים יצאו פה חומוס גדול - נניח חומוס עם טחינה ופיטריות?

מה לגבי הקלטה פשוטה של קו קרקעי?

לשם כך, אני משתמשת בינתיים בשיחה דרך הרמקול ודיקטופון. פתרון עקום לגמרי וממש לא 2012 (יותר דומה ל- 1980).

פורסם

לשם כך, אני משתמשת בינתיים בשיחה דרך הרמקול ודיקטופון. פתרון עקום לגמרי וממש לא 2012 (יותר דומה ל- 1980).

זה בדיוק הפיתרון גם בסמארטפונים. כל האפליקציות האלה (ולא משנה כמה הן עולות אם בכלל) עושות בדיוק את זה - מפעילות את השיחה על ספיקר, ומקליטות עם המיקרופון. זה יוצא איום ונורא.

פורסם

מה לגבי האפליקציות צד ג' שציינת, מכך שאינך משתמש בהן עלי להניח שהן יקרות מידי או/ו לא מספיק טובות?

איני משתמש בהן כי הן פשוט לא קיימות למכשירים שברשותי (מיילסטון אנדרויד ואייפון).

זה בדיוק הפיתרון גם בסמארטפונים. כל האפליקציות האלה (ולא משנה כמה הן עולות אם בכלל) עושות בדיוק את זה - מפעילות את השיחה על ספיקר, ומקליטות עם המיקרופון. זה יוצא איום ונורא.

זה מה שאני עשיתי (פירטתי בדיוק בתגובה הקודמת) - האמת? ההקלטה יצאה באיכות טובה יחסית.

אני בכלל לא מדבר על כל מיני אפליקציות שמקליטות את המיקרופון ופשוט מפעילות את הספיקר בזמן השיחה - זה באמת איום ונורא ואפילו לא ציינתי אותן כי לדעתי זה לא פתרון הקלטה קביל בכלל. זה סה"כ Sound Recorder!!

פורסם

גם נכון. הפתרון (הביזארי אני חייב לצין) שלי היה לקחת את ה SE (בעצם כל מכשיר אחר), להתקשר דרכו למכשיר המרכזי שדרכו אני רוצה לבצע את השיחה (האייפון שלי לצורך העניין), ואז דרך האייפון להתקשר לגורם שאני רוצה להקליט ולעשות שיחת ועידה. את ה SE שמים על ספיקר ומקליטים עם מכשיר חיצוני.

הזוי, מסובך, אבל עובד. חבל שזה מה שצריך לעשות בשנת 2012..

מה שתארת פה ניר נשמע מסובך בהרבה ממה שזה אמור להיות. להתקשר ממכשיר למכשיר - באותה הזדמנות גם להיות מחוייב בזמן אוויר כפול ומהנסיון שלי עם מוקדים אלו עלולות להיות שיחות ארוכות- כנראה להניח מכשיר אחד בחדר שקט ומבודד עם דיקטופון פועל וכל זאת כדי להקליט את השיחה.

אגב, האם הסיבה שאתה מראש לא מבצע את השיחה על ספיקר ומקליט באמצעות מכשיר חיצוני היא בגלל שברצונך להמנע מרעשים, בגלל שאינך אוהב לדבר דרך הספיקר או שיש סיבה אחרת?

אתה רציני? זה פשוט מגוחך!

כלומר זה בערך הפתרון המובנה בסמסונג שלי - שגם דואג להפסיק את ההקלטה לאחר מספר דקות מועט, קוצב לי את הזמן החצוף, אבל תארתי לעצמי שבמכשירים יותר מתקדמים המצב השתפר.

מעניין לשמוע שעדיין לא נכתבה אפליקציה המקליטה בלי על הפרוצדורה הזו, האם אנדרואיד ואפל אינן מאפשרות זאת? (מה שדווקא דיי מתאים לאפל, אבל אנדרואיד?)

בכל אופן, לדעתי לפחות לקו הביתי צריך למצא איזו תוכנה למחשב שבהנתן כרטיס פקס תאפשר בין היתר הקלטת שיחות. ברור לי לחלוטין שיש דברים כאלה ברמות הארגון - הלא כך הם מקליטים כל שיחה איתנו, אבל מעניין אם יש משהו טוב ברמת המשתמש הביתי

פורסם

מעניין לשמוע שעדיין לא נכתבה אפליקציה המקליטה בלי על הפרוצדורה הזו, האם אנדרואיד ואפל אינן מאפשרות זאת? (מה שדווקא דיי מתאים לאפל, אבל אנדרואיד?)

הם לא מאפשרים את זה כי יש כל מיני חוקים שאוסרים על זה (בארה"ב, ואני מניח שבחלק ממדינות אירופה).

פורסם

גם אנדרויד וגם ios לא מאפשרים את האופציה, אין גישה למידע הקולי שמגיע מהשיחה, הם טוענים שזה privacy measure. אז טכנית זה פשוט בלתי אפשרי לכתוב אפלקיציה שכזאת. במכשירי אנדרויד מסויימים שעושים להם root (מעין פריצה) החסימה הזאת מבוטלת וניתן להקליט, ע"פ הבנתי זה אפשרי ב SGS2 (סוג של מכשיר דגל).

כל שאר האפלקיציות שיש באייפון / אדרויד פשוט משתמשות במיקרופון של המכשיר ומחייבות אותך להשתמש בספיקר כדי לבצע את השיחה, זה סתם Sound Recorder והאיכות נוראית כמו שעמרי ציין.

אגב, האם הסיבה שאתה מראש לא מבצע את השיחה על ספיקר ומקליט באמצעות מכשיר חיצוני היא בגלל שברצונך להמנע מרעשים, בגלל שאינך אוהב לדבר דרך הספיקר או שיש סיבה אחרת?

בדיוק. אני לא רוצה שיהיו רעשי רקע, ואני לא אוהב לדבר בספיקר, וגם הצד השני בשיחה בטח לא יאהב את זה ויבקש לדבר רגיל - ואז כל ההקלטה לא תעבוד.

וכן, דרך השיטה שלי התשלום הוא כפול, אבל זה מה שהצלחתי "לאלתר" ב 10 דקות.

פורסם

הם לא מאפשרים את זה כי יש כל מיני חוקים שאוסרים על זה (בארה"ב, ואני מניח שבחלק ממדינות אירופה).

אז לפי מה שאתה אומר שניצל, החוק בישראל המתיר הקלטת שיחה ע"י אחד הצדדים השותפים זה הינו יחסית יוצא דופן במערב.

גם אנדרויד וגם ios לא מאפשרים את האופציה, אין גישה למידע הקולי שמגיע מהשיחה, הם טוענים שזה privacy measure. אז טכנית זה פשוט בלתי אפשרי לכתוב אפלקיציה שכזאת. במכשירי אנדרויד מסויימים שעושים להם root (מעין פריצה) החסימה הזאת מבוטלת וניתן להקליט, ע"פ הבנתי זה אפשרי ב SGS2 (סוג של מכשיר דגל).

כל שאר האפלקיציות שיש באייפון / אדרויד פשוט משתמשות במיקרופון של המכשיר ומחייבות אותך להשתמש בספיקר כדי לבצע את השיחה, זה סתם Sound Recorder והאיכות נוראית כמו שעמרי ציין.

בדיוק. אני לא רוצה שיהיו רעשי רקע, ואני לא אוהב לדבר בספיקר, וגם הצד השני בשיחה בטח לא יאהב את זה ויבקש לדבר רגיל - ואז כל ההקלטה לא תעבוד.

וכן, דרך השיטה שלי התשלום הוא כפול, אבל זה מה שהצלחתי "לאלתר" ב 10 דקות.

כעת כאשר אתה מציין את זה, ניר אני דווקא מוצאת הגיון מסויים שIOS ואנדרואיד אינם נותנים לאפליקציות גישה קלה לשיחות. זה באמת עניין פרטי ויש בעיה עם כך שכל מיני APPS יוכלו לגשת לכך ללא שליטה. מצד שני לפי מה שקראתי מאפשרים להן לגשת לכל מיני דברים פרטיים אחרים כך שהגבול לא ממש ברור.

דווקא במקרה הזה הייתי מצפה שמכשירים חכמים, במיוחד המתקדמים יותר בהם יכללו פונקציות מובנות איכותיות לעניין. אבל כאשר שניצל מציין שהעניין אינו חוקי במדינות רבות זה עלול להיות בעייתי.

ציינת ניר, שע"פ הבנתך ב-SGS2 ניתן להקליט את השיחות. כרגע אני לפני רכישה של סמאטפון (כאמור, חסרת סמאטפון אנוכי) ולכן הייתי שמחה אם אתה (או מישהו אחר יודע) תפרט יותר בנושא זה.

אשמח אם תתיחס במיוחד בנוסף ל- SGS2 גם ל- ל: SGS3 HTC X ONE

אגב, נדמה לי שקראתי שבכל המכשירים האלה ניתן להקליט שיחות, אבל מהשירשור הזה אני מבינה שמדובר כנראה על אותה הקלטה אומללה דרך הספיקר דבר שאני מוצאת דיי מאכזב.

פורסם

לאחי יש את ה SGS2 והוא אמר לי שהוא יכול להקליט שיחות (בלי ספיקר). אני לא ניסיתי בעצמי, אז כדי שתבררי את זה בוודאות. למען האמת לחברה שלי יש את ה SGS2 אז אני אוכל לבדוק את זה בפועל אם תרצי.

פורסם

אני עם HTC desire ומקליט שיחות (לא ספיקר) - רום CN7.

Sensation XE (מאמין שגם הרגיל) מקליטים שיחות - רום ICS (לא בדקתי איזה, טלפון של חבר).

במכשירים Samsung S1 ו-S2 הצלחתי להפעיל הקלטה רק דרך ספיקר (רום מקורי ב-S2, ב-S1 היה CN7).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים