עבור לתוכן

התארגנות לרכישה קבוצתית של דיסקים קשיחים

Featured Replies

פורסם

כמו שאמרתי בת'רד אחר, לא תהייה הענות מהחנויות/יבואנים, מכיוון שיש מחסור בכוננים ולהוריד עוד את המחיר זה לא משתלם.

• תגובות 357
  • צפיות 74.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בזמנו יצא לי לדבר אם אחד הבכירים מרשתות הגדולות.

הבנתי שהם הזמינו כמות ענקית של קשיחים במחיר זול.

לדואג לחנויות\רשתות גדולות אני לא מתכוון, כשבעולם המחיר עלה פי 2 בארץ זה היה פי 3.

עם כמות כזו של כוננים, לדעתי אפשר לפנות ישירות ליבואן.

פורסם

אני מעוניין ב-3T. אני אשמח שהוא יהיה מהיר ולא איזה Green כי זה מלא מדיה FHD ולא מתאים שהוא יעבוד כמו חרא. אבל אם יהיה דיל טוב אני אקח גם green.

ה-Seagate החדשים כנראה הכי מתאימים פה האמת. בכל מקרה עניתי על כל הסקרים, כבר לא ברור לי מה הסקר שקובע אם בכלל :nixweiss:

פורסם

CRG זה היבואן של סיגייט אם אני זוכר נכון\מעודכן. תפנו אליהם ;)

פורסם

אני מעוניין ב-3T. אני אשמח שהוא יהיה מהיר ולא איזה Green כי זה מלא מדיה FHD ולא מתאים שהוא יעבוד כמו חרא. אבל אם יהיה דיל טוב אני אקח גם green.

ה-Seagate החדשים כנראה הכי מתאימים פה האמת. בכל מקרה עניתי על כל הסקרים, כבר לא ברור לי מה הסקר שקובע אם בכלל :nixweiss:

green יפעיל כל מדיית FHD/HD מצוין.

פורסם

יש החלטות כבר על כונן קשיח של 2T?

לא חייבים ללכת על BLACK אפשר גם על הגירסה הכחולה..

הBLACK ממש יקרה.

פורסם

CRG זה היבואן של סיגייט אם אני זוכר נכון\מעודכן. תפנו אליהם ;)

מי היבואן של WD ?

פורסם

יעבוד כמו חרא?

אתה לא יודע על מה אתה דבר

זה עובד בסדר גמור

יש לי כבר 2 של 2T ואני רוצה עוד אחד (או אולי 2, תלוי במחיר)

אבל כמו שאני רואה פה הקניה הזאת לא מתקדמת לשום מקום

פורסם

כן הקנייה הזאת לא מתנהלת טוב צריך שמישהוא יקח יוזמה עם מישהוא יבוא תטלפונים של היבואנים בפרטי אני ידבר איתם.

אבל מה שעשיתם עם הSSD והאחריות זה מצויין .

אני לא ידע להגיע לזה.

פורסם

לעצרי בגלל לחץ בזמן אני יאלץ לוותר על הקבוצתית הזאת...

חבל כי אני צריך אחסון נוסף ורציתי מחיר טוב

לא נורא שיהיה לכם בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

יצרתי קשר עם מישהו פה מאיבורי פה בפורום.

אמר שאין לאיבורי בינתיים מה להציע בעניין הזה וכשיהיה הוא יודיע.

מישהו יצר קשר עם עוד מישהו? KSP ? אולי איזה יבואן?

האדם שאמור ליצור קשר עם היבואנים הוא לא אתה.

על מנת לא לחבל בקנייה הקבוצתית, נכון לעכשיו אף אחד לא יוצר קשר עם אף אחד עד שלא סוגרים כמות הכוננים.

פורסם

יש מצב שתפתחו פוסט בדף הבית וככה נוכל להחליט כבר על כמות וסוג ?

פורסם

כמו שעניתי בסקר (יש יותר מדיי סקרים אגב, יוצר בלבול כבד.) שבעמוד הראשי עם ה QR, מעוניין ב2 דיסקים "ירוקים" 2TB.

-גבריאל

פורסם

בשביל שזה יתקדם, דבר ראשון צריך להחליט על גודל/גדלים מסוימים, אחרי זה צריך להחליט על היצרן ובסוף לדבר עם מי שצריך בשביל לבצע את העסקה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים