עבור לתוכן

ת'רד מכירה קבוצתית SSD

Featured Replies

פורסם

לפחות KSP מפרסמת שאם מוצאים חנות שמספקת באותם תנאי אספקה ותשלום, אבל לא בטוח שיבואן נחשב לחנות עבורם.

לא עניין שלנו מי יבואן ומי לא..גם KSP היא יבואן של הכל כמאט. בשורה התחתונה אתה יכול להגיע לפ"ת לשלם במקום ולקבל SSD חדש עם אחריות! זה נקרה אספקה מיידית בדיוק באותם תנאי אחריות של KSP!

או שזו הצהרה אמיתית או שהם מטעים את הציבור..אני אישית אשמח לקנות מהם את אותו הכונן במחיר הזה כי הם קרובים לי.

• תגובות 620
  • צפיות 86.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא עניין שלנו מי יבואן ומי לא..גם KSP היא יבואן של הכל כמאט. בשורה התחתונה אתה יכול להגיע לפ"ת לשלם במקום ולקבל SSD חדש עם אחריות! זה נקרה אספקה מיידית בדיוק באותם תנאי אחריות של KSP!

או שזו הצהרה אמיתית או שהם מטעים את הציבור..אני אישית אשמח לקנות מהם את אותו הכונן במחיר הזה כי הם קרובים לי.

גם אני.

נראה לי שKSP יהיו יותר קרובים לכולם

יש להם איזה 30 סניפים.

אולי מישהו יוכל ליצור איתם קשר כדי לתת להם את רשימת הקונים ושיתנו את אותו מחיר או שקל פחות בשביל הספורט.

פורסם

אל תתחילו עכשיו מכרז נוסף על המכירה. היבואן עשה צעד יפה שרוב היבואנים לא היו עושים והוא מכירה ישירות ללקוחות.

אם עכשוי תהיה לחלק אפשרות לערוק לחנות אחרת היבואן יפסיד את הכדאיות של המכירה וילמד מזה לקח ולא יעשה את זה יותר ובסופו של דבר רק הלקוחות ובהם אנחנו ניפגע

פורסם

האם ניתן לארגן רכישת מתאם מקומית?

אם נאסוף את הכונן היום/מחר, לא מתאים לי להמתין שבועיים למשלוחשל המתאם ממוכר באיביי.

תודה!

פורסם

אתה יכול באופן זמני להניח אותו בתוך המארז ואפילו להצמיד אותו למשהו קבוע

אין בו חלקים זזים והוא לא חייב להיות מקובע ועם בולמי זעזועים כמו שמתייחסים לדיסק רגיל

בסה"כ נראה כמו כרטיס אשראי שמן

פורסם

צריך איך שהוא ללנקק את זה לאייבורי ו -KSP..הם הרי מתחייבים להשוות מחיר אם מראים להם מוצר במחיר זול יותר בהספקה מיידית! האמת אם הם עושים את זה (משווים מחיר) אני קונה אצלם (מי בדיוק לפי החשק) ישר כי פ"ת קצת רחוק לי גם בקטע של אחריות שאצלם אני פשוט בה וזורק את זה בסניף!

בעלי העניין משני הגדולות אם אתם רואים את זה..שווה לכם להשוות מחיר כי הפורום הזה ייגרום להרבה אנשים לקנות SSD גם אם לא חשבו על זה.

כנראה שלא ניסיתי לקבל אצלהם את השוואת המחיר אף פעם ואתה נאיבי כמו ילד.

הם לא ישוו מחיר בחיים אם הם לא מרוויחים טוב, והם ידאגו להוציא לך את המיץ בדרך.

בנוסף כל דבר קטן שלא בדיוק כמו שהם דורשים מפיל את ה"התחייבות" שלהם למחיר הזול. במקרה הזה זו לא באמת חנות בה מפורסם המחיר אלא אתר אינטרנט.

דבר שני, קם יבואן ונותן מחיר רצפה על מוצר - המעט שאתה יכול לעשות זה לקנות אצלו ולתת לו להרוויח קצת.

האם ניתן לארגן רכישת מתאם מקומית?

במחיר של כ-15 שח אתה קונה מאיביי מתאם עם משלוח עד אליך.

אני לא חושב שמשהו יכול להתחרות במחיר הזה כולל המשלוח. גם אם המוצר יהיה חינמי - משלוח יעלה לפחות עשרה שקלים.

עריכה:

מי שבכל זאת רוצה להתעסק עם הפצות - http://www.alibaba.com/product-gs/532867682/2_5_HDD_SSD_bracket.html

פורסם
  • מחבר

:jump:

ח"ח

*

מי שכבר נרשם צריך להירשם שוב בעמוד החדש?

כן.

לגבי זמינות המכירה - מן הסתם היא תסתיים בימים הקרובים, זה לא מחיר שיימשך לנצח. המחיר גם מושפע משער הדולר היומי כך שייתכנו שינויים לקונים מאוחרים יותר.

מבחינת ההבדלים בין הכוננים - מיקרון היא היצרנית של שניהם. crucial זה המותג שלה ללקוחות פרטיים וc400 לOEM. הכונן עצמו זהה חוץ מהמדבקה.

פורסם

ag43 תודה רבה על כל התכנון, בהחלט מחירים טובים !:)

אני כבר נרשמתי, אני רק שובר את הראש אם לקנות 128 או 256 תוך התחשבות שיש לי כבר 64 במחשב :\ ...

פורסם

תודה רבה לכם (לכל היוזמים והמתכננים של הקניה) :yelclap: .

עד כמה משלוח בדואר רשום הוא בטיחותי לSSD?

פורסם

יהיה מעניין לראות אם KSP יעמדו בהצעה שלהם להשוות מחיר מול כל מחיר מוצע.

בעצם... זה אומר שבכל קנייה קבוצתית בסופו של דבר .... הקנייה היא ב KSP ?

אולי גם אייבורי יציעו משהו דומה (תבדקו גם עם אלקטרה מחשבים. הם המתחרים של אייבורי ו KSP ושלושת החברות הללו מוכנות לעשות המון כדי שאחת אחרת מהן לא תמכור.

שווה ניסיון :-)

פורסם

כנראה שלא ניסיתי לקבל אצלהם את השוואת המחיר אף פעם ואתה נאיבי כמו ילד.

הם לא ישוו מחיר בחיים אם הם לא מרוויחים טוב, והם ידאגו להוציא לך את המיץ בדרך.

בנוסף כל דבר קטן שלא בדיוק כמו שהם דורשים מפיל את ה"התחייבות" שלהם למחיר הזול. במקרה הזה זו לא באמת חנות בה מפורסם המחיר אלא אתר אינטרנט.

דבר שני, קם יבואן ונותן מחיר רצפה על מוצר - המעט שאתה יכול לעשות זה לקנות אצלו ולתת לו להרוויח קצת.

ממש לא מעניין- אם "פלונטר" או חבריהם יתנו הצעה להשוות מחיר כזה או אחר.

כמו שכתב Access denied קם יבואן ונותן מחיר רצפה על מוצר - המעט שאתה יכול לעשות זה לקנות אצלו .

פורסם

יהיה מעניין לראות אם KSP יעמדו בהצעה שלהם להשוות מחיר מול כל מחיר מוצע.

בעצם... זה אומר שבכל קנייה קבוצתית בסופו של דבר .... הקנייה היא ב KSP ?

אולי גם אייבורי יציעו משהו דומה (תבדקו גם עם אלקטרה מחשבים. הם המתחרים של אייבורי ו KSP ושלושת החברות הללו מוכנות לעשות המון כדי שאחת אחרת מהן לא תמכור.

שווה ניסיון :-)

KSP משווה מחירים או נותנת מחיר נמוך יותר רק אם אתה מוצא מחיר נמוך יותר בחנות שמבוססת על שלם וקח,

קניה שכרוחה בהזמנת המוצר יוצאת מהקטגוריה הזאת ולכן הם לא יורידו את המחיר.

פורסם

למי שרוצה מכרז - שיעשה מכרז בבית. כאן זה לא המקום למכרזים. קיבלתם מחיר מעולה במסגרת קנייה קבוצתית.

פורסם

תודה רבה לכם (לכל היוזמים והמתכננים של הקניה) :yelclap: .

עד כמה משלוח בדואר רשום הוא בטיחותי לSSD?

הייתי אומר שדי בטיחותי.

אם הוא ארוז היטב אז בטוח לגמרי.

וגם אם הוא לא ארוז בכלל, לא קל להרוס SSD.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים