פורסם 2012 באפריל 2913 שנים אני הולך ליצור שני פרופילים בביוס, האחד של תדר 4.5GHZ שישמש אותי 24\7 במתח נמוך והשני של תדר גבוה יותר שיכול לשמש לדברים כמו באנצ'מארקינג.יש לך לוח נדיר וקירור יקר ואתה רוצה להשאר על 4.5ghz?חשבתי שאנשים שמשקיעים בצורה כזאת עושים את זה בשביל להיות על 5ghz, הרי בשביל 4.5 גם קירור אוויר יכול להספיק..ה2500K אוברקלוקר רציני אני נפלתי על אחד טובב אבל הלוח היה עושה בעיות עד שעדכנתי לגירסה הכי חדשה את הביוס וכרע אני 4.6GHz 1.3Vמשהו יודע אם אפשר לצבוע לוח אם ואיך נגיד אפשר לפרק את הפלסטיק של החיבור PCI ולצבוע בצבע כלשהו(אדום ) 1.3V בביוס או 1.3V אחרי LLC וכו'?סתם מתעניין כי אני באמצע OC ל2500k שלי..
פורסם 2012 באפריל 2913 שנים מחבר יש לך לוח נדיר וקירור יקר ואתה רוצה להשאר על 4.5ghz?כן, כי אני ממש לא מעוניין בפליטת חום וצריכת חשמל של תוספת 40-50W בשבל לראות מספר יפה ועגול, זה משהו שאני יכול לעשות בבאנצ'מארק שאריץ.זה להשיג תדר טוב באלגנטיות ובפליטת חום נמוכה במיוחד. לא זכור לי שאני מריץ Q6600 פה שזקוק לתדר גבוה.
פורסם 2012 במאי 213 שנים מחבר עדכון: פורקה מערכת הקירור ונצבע הבלוק למעבד, בקרוב המשך צביעת בלוק לפרטים והדגשת הדגם, כמובן גם נקיו יסודי תוך כדי: תודה ענקית לאבי מנסורי (Aviko) חברי הירושלמי שבא לתת יד עם הפרוייקט.
פורסם 2012 במאי 713 שנים מחבר הגיע כונן SSD חדש. למרות שבקושי אראה אותו והוא רק יבצבץ, לפחות שיבצבץ זהב:
פורסם 2012 במאי 813 שנים ליאור,איך פספסתי את זה עד עכשיו? נראה אחלה, בחירת חלקים טובה מאוד. תוכל לשים יד על פיטינגים מבארס , הולכים יפה מאוד עם שחור. דבר איתי!
פורסם 2012 במאי 1313 שנים מחבר יפייפה! עם איזה מארז זה?לצערי אני לא יכול לפרט כרגע איזה מארז, אבל אני יכול להבטיח שהוא גדול ומפוצ'ר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.