עבור לתוכן

Unreal Tournament Project -התחילה ההרכבה! - עמוד 19

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ממשקי ההרחבה מולחמים ללוח האם וגם המגעים שבתוכם. יש לוחות אם בעלי גופי קירור מתפרקים הניתנים לצביעה.

• תגובות 218
  • צפיות 58.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ניראה מדהים !

פורסם

הצבע נראה יפה

פורסם

אפשר קצת נתונים איך הצבע השפיע על הפליטת החום של הזיכרונות??

פורסם
  • מחבר

הזכרונות הללו מאליו זכרונות שפועלים בתדר נמוך אבל, בגלל שהם ארבעה צמודים ובגלל שיש סיכוי יפה שגם אמהיר אותם אז ברור לי שהם יתחממו. כמה? אני לא יכול להגיד כרגע, אין לי דיודה שמצביעה על הטמפרטורה שלהם ככה שאני יכול לשפוט ע"פ מגע יד. ברור לי שהצביעה פוגעת ביכולות הקירור אבל בסופו של דבר הם יורכבו במרז בעל סירקולציה טובה מאוד.

אגב הנה עוד פאן-גרילס שמוכנים לבילד החדש

MQIgE.jpg

פורסם

השאלה באמת לא הייתה מובנת גם לי יש את אותו דגם בידיוק בכחול אבל השאלה אם הצבע גמשפיע על פליטת החום?

פורסם
  • מחבר

אין קשר בין צבע לפליטת חום, אלא נטו לגוף הקירור ולסירקולציה

פורסם

חשבתי שהצבע מוסיף עוד שיכבה שהחום צריך לצאת ממנה

פורסם

קיים הבדל, צבעים רבים ידועים כמוליכים "לא מי יודע מה". אך בגלל שהשכבה דקה, כמות החום ש"תתעכב" תהייה קטנה מאוד ועם סירקולציית אוויר טובה לא תהייה בעיה (זה בכלל לא יהיה מורגש).

פורסם

אגב, מאיפה קנית את הגרילס האלה ?

פורסם
  • מחבר

אלה של Thermaltake קיבלתי עם ערכות קירור המים הישנות שהיו אצלי (אלה שאולי מספיק וותיקים בתחום לזכור את ארכות קירור המים הראשונות שלהם מלפני כמעת 7 שנים), גרילים אחרים ממארזים שהיו אצלי במשך השנים

פורסם

חבל, הם דווקא מתאימים למחשב הישן.

הם מדהימים!

פורסם

הקירור מים הראשון שראיתי (לא בתמונות) היה לפני 6 שנים. באופן כללי הצורה של המשאבות לא השתנת יותר מידי (כמובן שבכל דגם זה שונה).

פורסם
  • מחבר

חבל, הם דווקא מתאימים למחשב הישן.

הם מדהימים!

כן, ככה הם נראים במקור:

15.jpg

פורסם

מחכה בקוצר רוח לראות תוצאות !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים