עבור לתוכן

איזה ספק מומלץ לNGN ברוחב פס 20 מגה ואיזה ראוטר לקחת מבזק?

Featured Replies

פורסם

כמובן שלא התעדכן בבוקר.

ולאחר שיחה עם מוקד התמיכה המודם חזר להיות איכשהו ראוטר במקום ברידג', אבל הם "לא עשו כלום".

מפגרים :)

פינג 11 מילי.

לפחות השינויים שעשו בארון התקשורת מאפשרים לי כבר קו של "100" מגה, אז עוד שדרוג בדרך.

• תגובות 35
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש דרך למנוע מהם להתעסק לי במודם ולהפוך אותו שוב לנתב בטעות? :)

פורסם

להחליף סיסמא? :)

פורסם

אנסה, אני מקווה שאין להם איזו דלת אחורית אחרת :)

פורסם

יש להם.

ב D-link ל ADSL יש אפשרות לבטל את זה.

אין לי מושג לגבי הנטגיר.אם זה אפשרי בנטגיר.

פורסם

לא הצליחו לסנכרן אותי מעל 40 מגה :(

שמו אותי על 30. באסה.

פורסם

הם לא נגעו לך בראוטר,הדגם הזה הרבה פעמים מתאפס מעצמו

אם זה יקרה לך שוב שדרג לקושחה לtest2

פורסם

יש דרך למנוע מהם להתעסק לי במודם ולהפוך אותו שוב לנתב בטעות? :)

http://routeraddress/tr69cfg.html

אמור להיות רלוונטי גם לנטגיר. במידה ולא, התעלם מהחלק הראשון.

שנה את ה Inform ל Disable ותאשר. אין לבזק ממש אינטרס לגשת לראוטר שלך מלבד עדכוני קושחה הנשלחים אוטומאטית, או אם אתה יוצר עימם קשר והם מנסים לפתור מרחוק בעיה.

אתה גם יכול להתקשר ל 166 ולבקש שיימחקו את הראוטר מהדטהבייס של ה CSR, רק תיקח בחשבון שבפעם הבאה שהוא יתאפס מסיבה כלשהי והוא אוטומאטית ייטען את דף שם המשתמש והססמא עם ההפעלה הראשונית, הוא יירשם אוטומאטית בחזרה למאגר.

פורסם

תודה, אבצע זאת.

דרך אגב, עדכון למתעניינים:

ביקשתי להוריד מחיר כיוון ששמו אותי על חבילה של 30 מגה במקום 100. לטענתם המחירים של 30-100 הם אותם מחירים.

בסוף אם כך לאחר ויכוח דרשתי שיגדירו לי Adaptive Rate, כך שהמודם יסתנכרן על כמה שיסתנכרן וזהו.

אני מקבל קרוב ל-50 מגה.

פורסם

גם עם המבצע של משתמשים חדשים, זה יוצא בממוצע 97.5 לחודש עבור ה-30 מגה.

עדיף כבר לשלם 100 ולגרד את ה-50.

פורסם

ממתי ה"מחירונים" הם המילה האחרונה שם? למיטב ידיעתי - זה הרף העליון של המחיר. במו"מ מול קשרי לקוחות + נפנוף ב100M האמיתיים והשם של הוט - מביא ל"מבצעים" פרטיים לא רעים... ;)

העניין הוא חוסר היושר/ההוגנות שכאן. אנשים מקווים למינימום 60M (בTOP100) ומזחילים אותם חזרה ל20-30-40-50 לאחר כיסוי הת*ת שלהם בתקנון, ללא כל התיחסות לתמורה האמיתית שהם (לפעמים) נותנים.

תראה, נקח לדוגמא את הוטנט. גם שם 100M ו 20M הם באותו מחיר, אבל המחיר מתאים לרף התחתון. לקחו את השיטה משם, רק שכאן זה הפוך! :(

פורסם

כלומר יש מחיר נמוך יותר? מוזר, בבזק לא הצלחתי להזיז אותם במילימטר.

פורסם

מצטרף לראול, גם בתור קלף מיקוח של עובד בזק (לא אני) הם לא התגמשו איתי והסכימו רק למחיר של לקוח חדש + הטבת דקות לטלפון.

20 מגה = 70 ש"ח (מחיר לפני שבועיים, ללקוחות חדשים לפני שהעלו ל-85)

ובבזק בינ"ל = 29.90 ש"ח

:nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים