עבור לתוכן

The Blacklist - new SHITTY movies; warn your fellow buddies

Featured Replies

פורסם

גם קפטן אמריקה וגם ספיידרמן החדשים לא טובים?? תיכננתי לראות אותם, וואו איזה אכזבה

• תגובות 253
  • צפיות 192.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן, לדעתי שניהם דרעק ובזבוז זמן.

פורסם

תיכננתי לראות אותם, וואו איזה אכזבה

עדיף להתאכזב ולא לראות אותם מאשר לראות אותם ולהתאכזב

פורסם

אין לי מושג על מה מדברים פה, אם אתה אוהב את הסרטים של מארוול אז קפטן אמריקה החדש מעולה. בין הטובים בסדרה.

פורסם
  • מחבר

הבעיה שאנחנו לא.

כמעט כל הסרטים שלהם גרועים או בינוניים במקרה הטוב.

פורסם
אין לי מושג על מה מדברים פה, אם אתה אוהב את הסרטים של מארוול אז קפטן אמריקה החדש מעולה. בין הטובים בסדרה.

מה זה הסרטים של מארוול? העולם? כן. הגיבורים? כן. הרעיון? כן. הביצוע? מייקל ביי.

לא יודע מה כל כך קשה ליצור סרט טוב עם תקציבי המיליונים שיש להם. שישקיעו בעלילה.

פורסם

לאיזה סרט גיבורי על יש עלילה טובה לדעתך?

פורסם

לדעתי המקסימום שאפשר לדרוש בסרטי גיבורי על הוא שהעלילה לא תהיה גרועה מדי. זה לא המקרה בספיידרמן 2. זו אחת הסיבות שאני מתלבט אם לצפות בXMEN החדש. קו העלילה של DAYS OF FUTURE PAST זכור לי מאוד לטוב מהקומיקס והסדרה המצויירת ואני לא רוצה שהסרט יהרוס את זה.

פורסם

אין ממש קשר בין Days of Future Past מהקומיקס והסרט החדש. זה רק הרעיון הכללי (מאוד) שמשותף.

פורסם

והביצוע?

פורסם

טוב לפחות בהשוואה לספיידרמן

פורסם

האקס מן הראשון היה מעולה, השני סביר.

להרבה סרטים יש עלילה טובה, אבל הרבה סרטים שיוצאים היום (עם תקציבי עתק) צריכים להשקיע יותר בכתיבה מאשר בפעלולים.

פורסם

נכון מאוד.

לצערי זה קיים במיוחד בסרטי המד''ב\פנטזי. ובעיקר בגיבורי על למיניהם.

הסיבה לדעתי מתחילה מזה שהחנונים - הקהל הרב ביותר של סוגים אלו מעריצים את הדמויות מחוברות הקומיקס שלהם, ולכן הם יגדפו את הסרט אבל יראו אותו.

כחובב מעט של הז'אנר (חוברות לא מכיר כלל וסרטים מכיר קצת - לא שאפשר לבחון אותי) זה מתסכל אותי שוב ושוב.

פורסם

לא יודע אני מוצא את עצמי נהנה יותר מהחידוש של ספיידרמן מאשר סרטי AVENGERS. כוללר הקפטן אמריקה האחרון.

בסרטי ספיידרמן לפחות יש הומור פה ושם. ואתה פאקינג זוכר את הסצינה ההיא מהסרט הקודם בספריה עם המוסיקה הקלאסית. פשוט סצינה אפית.

מה אתה זוכר מAVENGERS? מה אתה זוכר מקפטן אמריקה?

פורסם

כל מה שהיו צריכים כדי להפוך את הספיידרמנים הנוכחיים לעדיפים על הקודמים הוא ליהוק נורמלי. איכשהו הצליחו למצוא ספיידרמן ודמות נשית ראשית גרועים יותר מהקודמים (שהיו גרועים בפני עצמם).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים