עבור לתוכן

The Blacklist - new SHITTY movies; warn your fellow buddies

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הת'רד ההוא פורח, אין לי תלונות שם. אני רק מפרסם יותר מהרוב.

פה המצב שונה ואין פעילות חוץ ממני.

אם הנושא לא מעניין או הכותרת לא מתאימה, אסגור את הבסטה וזהו, רק תגידו לי.

גם במוזיקה המצב חלש ובקושי מפרסמים. לפעמים יכול לעבור יותר משבוע בלי שישימו קליפ.

אני כל יום יש לפחות 4 חדשים חחח.

• תגובות 253
  • צפיות 193.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פייר?

באופן אישי, אני כבר לא מפרסם מוזיקה שאני אוהב או סדרות שאני רואה, או סרטים גרועים כי ערך ההמלצות שלי נמוך עקב "הצפות" (בעיקר שלך) בדיון. יקח אפס זמן חשיפה עד שכל פוסט אחר יבלע לתוך עמודי השרשור.

לא שחלילה יש לי תלונה לגבי התוכן שאתה מפרסם, פשוט הכמות. זאת אחת הסיבות שגם הורדתי מהמועדף. אני יודע שלא יחכה לי שם משהו רענן או מבעל דעה שונה.

פורסם
  • מחבר

שמע אני לא עיוור ואני מודע לעצמי.

בסרטים גרועים בקושי הייתה ביקורת אחת שאינה שלי, כך שהטענה שלך אינה נכונה.

אני בעצמי בקושי פעיל בנושא הזה ועובר כאן חודשים בלי פוסט אחד.

בת'רדים האחרים העניין הוא שהפעילות שלכם היא מאוד נמוכה, כך שאני בעצמי מאבד עניין.

גם אני מחפש להיחשף למוזיקה אחרת מאנשים שונים, אבל אני מקבל בעיקר דאבסטפ כל הזמן.

בסדרות אתה גם דיי יבשים והנושא מרגיש רדום, אבל לפחות יש קצת אינטראקציה.

הייתי רוצה לראות פעילות יומיומית בנושאים האלה מצדכם, אבל זה פשוט לא קורה.

אם יעזור לך שאפחית פעילות אני אפחית, אבל אני באמת מקווה לראות לפחות פוסט יומיומי מצדכם (גם זה מעט מאוד בנושא נגיש כמו מוזיקה, אבל אסתפק בזה).

פורסם

הכל בסדר מבחינתי... אתה נותן לפעמים פריביו טוב לדברים שהם לא לכאן או לכאן אבל יש כמות כזאת גדולה במסך הגדול והקטן שאני לא מספיק, בטח לא אחריך, ליראות ועוד לתת את דעתי.

פורסם
פייר?

באופן אישי, אני כבר לא מפרסם מוזיקה שאני אוהב או סדרות שאני רואה, או סרטים גרועים כי ערך ההמלצות שלי נמוך עקב "הצפות" (בעיקר שלך) בדיון. יקח אפס זמן חשיפה עד שכל פוסט אחר יבלע לתוך עמודי השרשור.

לא שחלילה יש לי תלונה לגבי התוכן שאתה מפרסם, פשוט הכמות. זאת אחת הסיבות שגם הורדתי מהמועדף. אני יודע שלא יחכה לי שם משהו רענן או מבעל דעה שונה.

לא חייב. אומנם אחרי המוזיקה אני לא עוקב אבל אני קורא בעקביות את הפוסטים אחורנית בת'רד של הסדרות וכמוני, אני בטוח שגם אחרים.

nat: סתם שאלה, אתה רואה אין ספור סדרות ואני מבין שזה התחביב העיקרי שלך אבל מתי אתה מספיק? אתה לא עובד/ לומד? אתה רואה על fast forward?

אני לא חושב שאדם אשר עובד בחצי משרה וישן שמונה שעות בלילה מספיק לראות בשבוע את מה שאתה רואה ביום אחד.

אני דבוק ל מסך בימים שאני חולה וגם אז אני יכול לראות 7-8 פרקים לכל היותר ביום שלם (ואני מדבר על יום שאני קם בבוקר וצופה בסדרות עד שהולך לישון)

פורסם
  • מחבר

אני פרילנסר ובעל עסק פרטי, עובד מהמחשב ונמצא רוב הזמן עליו, כך שהשעות שלי גמישות מאוד.

מבחינת לימודים אני דוגל גדול בלימוד עצמי - כל המידע כבר נמצא ברשת - כך שגם זה לא בעיה בעייתית.

הסדרות שאני עוקב בקביעות ביום ביום, זה יוצא בערך 1~3 פרקים ליום, כך שבשעתיים שלוש בבוקר לא קשה להספיק וזה רק עניין של התמדה.

טלוויזיה אני צופה רק מעט... בעיקר חדשות ולונדון את קירשנבאום.

מסורתית בימי שני, חמישי ושישי לרוב יש עומס כבד יותר ובשאר ימות השבוע פחות.

אני בדרך כלל מקדיש לסדרה רק המיספרה אחת (אלא אם כן היא טובה במיוחד), ועם ריבוי מסכים קל לעשות משימות במקביל שלא מצריכות ריכוז מלא (הדרך היחידה ששרדתי את המתים המשועממים עד עכשיו חח).

בימים אלה אני חותר לחתוך את הצריכה שלי דרסטית ומקווה להיגמל, כי כבר שנים רבות אני נוהג כך ודיי מיציתי, וזה באמת גוזל ממני הרבה מאוד זמן שעדיף לנצל למטרות יותר פרודוקטיביות, למרות שהפילוסופיה שלי היא לקחת את החיים באיזי.

זה למה אני גם מעיף כל סדרה בינונית בקלות רבה, ומשתדל לצפות רק באלה שמתבלטות מהשאר.

תקופת הפיילוטים היא תקופה מסויימת קצרה בשנה, ובהרבה מהזמן יש פגרות ממושכות ויובש גדול בהן אתה מחפש בנרות משהו לצפות - ואין.

אתה רואה על fast forward?

הקלטות קוליות לפעמים אני מנסה לשמוע ב-FW כדי לחסוך בזמן חח.

אני דבוק ל מסך בימים שאני חולה וגם אז אני יכול לראות 7-8 פרקים לכל היותר ביום שלם (ואני מדבר על יום שאני קם בבוקר וצופה בסדרות עד שהולך לישון)

כבר היו מקרים מעולם שעשיתי BINGE WATCHING של 48 שעות ויותר...

בכלל.. 8 פרקים של 45 דק' זה רק 6 שעות ביום. ההספק שלך צריך להיות גבוהה בהרבה.

אתה כנראה לא חולה מספיק חח. :character0074:

מוזיקה אני גם יכול לשמוע ברציפות יום שלם בלי בעיה.

כנראה צריך לשלוח אותי לאחד ממכוני הגמילה הקוריאנים שאנחנו שומעים עליהם. ;)

575205d082e418a41ceba65a7adfb748.jpg

פורסם

the monkey king

wtf???

http://www.imdb.com/title/tt1717715/?ref_=fn_al_tt_1

אולי אם במצב רוח של בדיחות הדעת.

או כסרט מוזר לילדים שאוהבים בובות.

אבל בסופו של דבר אתה רואה שם כמה שחקני אומנות לחימה מפורסמים, מצפה ליותר, ויוצא מאוכזב.

פורסם

בכלל.. 8 פרקים של 45 דק' זה רק 6 שעות ביום. ההספק שלך צריך להיות גבוהה בהרבה.

כל סרט/ סידרה שאני רואה, צריך להוסיף בין רבע שעה לחצי שעה בממוצע לזמן צפיה.אני לא יכול לראות בצורה סטאטית, אניח ייב לקרוא עוד על הדמויות, או לחפש ברשת דברים שאיכשהו מתקשרים למה שאני רואה. בנוסף, לרוב, אני שותה תה וזה לוקח זמן והפסקות להרתיח את העלים. נוסף על כל זה, אין מצב שאני רואה סידרה בלי קצת טבק להרחה וזה מוסיף זמן להפסקות שאני לוקח...

בסופו של דבר אני לא חי בואקום וגם כאשר אני חולה, צצים דברים שצריך להתייחס אליהם והאמת? כאשר אני רואה ביום 8 פרקים זה מעל ומעבר ואני מרגיש את זה.

פורסם
  • מחבר

זה ההבדל ביני לבינך.. אני לא קם בשביל להשתין.

התחלתי - גמרתי.

תודה, ארט.

בדיוק ראיתי במקרה דווקא את הטריילר שלו לא מזמן.

צירופי מקרים מוזרים חח.

פורסם

תודה, ארט.

בדיוק ראיתי במקרה דווקא את הטריילר שלו לא מזמן.

צירופי מקרים מוזרים חח.

אין צירוף מקרים

הוא בדיוק שוחרר זאת הסיבה.

ואם תוכל להתעלם מהאפקטים הזולים, אילוצי התקציב, התסריט הדחוס והמבולבל, קטעי האקשן בסגנון סדרות מצויירות, הבובות העלובות, והמשחק הילדותי,

תקבל סרט שמנסה להיות EPIC LEGEND ומצליח לעשות זאת במידה מסויימת למרות הכל.

פורסם

הסיבה שאני אישית הפסקתי לבקר בפוסט של הסדרות , זה שאתם לא מפסיקים לפרסם ספויילרים , ואני עדיין עוד לא התחלתי את העונה השנייה של משחקי הכס... ( קראתי חלק מהכותרת ב tapatalk ).

פורסם
  • מחבר

I dare you למצוא ספויילר אחד עלוב ומסכן.

לא רק בסדרה הזאת, בכל הסדרות ובכל הדפים.

WACKJOBS! :facepalm:

ומה זה שייך לפה עכשיו?

דברים לא קשורים לשום מקום תעביר לפה. בשביל זה נפתח הדיון.

http://hwzone.co.il/community/threads/543374-%D7%9E%D7%93%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%95%D7%A4%D7%A9%D7%99

ומה "התחלת" או "לא התחלת" או "לאיפה אתה נכנס" - זה עניינך הפרטי.

כנס כשתדביק את הקצב או כך את ה"סיכון".

גדלו ביצים למען השם! חחח

אם אתם דואגים ממני, אני בכלל לא אוהב לדבר ולנתח עד אבק את הסדרות שאני צופה בהן.

אני רק נותן המלצות והכי גרוע שם קליפים מיוטוב שקל להימנע מהם, כך שאני בין האחרונים שצריך להטריד את מנוחתך.

פורסם

אני לא דיברתי עליך , אלא בכלליות על הפוסט של הסדרות , שגולשים מהמלצה על סדרה לכל מיני ספויילרים ולדיבור על הסדרה.

לא כולם ראו את הפרק האחרון של כל סדרה , ובמיוחד שמחפשים המלצה על סדרה , אז יש שם כמה פוסטים שיכולים להרוס את כל הסדרה.

פורסם

רק בסדרות שכולם ראו כבר חוץ ממך.

רק עכשיו אתה צופה בעונה שניה של game of thrones?

גם ללא הדיון הזה בכל העיתונים בעולם ובכל הtalk shows דיברו על פרק ה***** בעונה השניה.

פורסם
  • מחבר

הכל בראש שלך.

אתה קורא את הכותרות שלך ב- tapatalk ואין לך מושג מה רשום שם באמת.

וקלוט מה אתה רושם:

זה שאתם לא מפסיקים לפרסם ספויילרים ,

מגוחך! ובשביל מה? בשביל לתת רושם מוטעה לעוד אנשים?

אני קראתי את כל הפוסטים בשרשור המדובר, כך שאני יודע שזה קשקוש בלבוש לבית שימוש.

תהיה רציני, באמת...

וכמו שאמרתי שם אומר שוב:

אם אתה מודאג ספציפית ממשחקי הכס, שמושכת הרבה תשומת לב ברשת ובתקשורת, פשוט תפתח לה דיון נפרד, והדיבורים עליה בטבעיות יעברו למקום אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים