עבור לתוכן

The Blacklist - new SHITTY movies; warn your fellow buddies

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ספיידרמן תמיד היה הומו בטייטס.

• תגובות 253
  • צפיות 193k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הסרט מבוסס קומיקס הכי טוב שהיה זה WATCHMEN, שהקומיקס עליו הוא מבוסס נחשב לספרות רצינית בתחום.

אני בכלל לא יודע אם אפשר לקרוא לWATCHMEN קומיקס, המונח המתאים הוא GRAPHIC NOVEL.

רובן המוחלט של הקומיקס הם ברמה די נמוכה, אפילו אלו שהפכו לאייקונים כמו סופרמן וספיידרמן.

בעצם הסיבה שכל כך קשה לעשות סרטי קומיקס איכותיים, כי כמעט תמיד הבסיס עליו הם בונים מלכתחילה רמה די נמוכה של יצירה.

בWATCHMEN אין לאף אחד כוחות מיוחדים.

חוץ מDR MANHATAN(כינוי שנתנה לו ממשלת ארה"ב שמזכיר את פרויקט האטום כדי להעצים את אפקט ההרתעה על אויביה) שעבר תאונה במעבדת מחקר אטומי והפך לדבר הכי קרוב שאדם יכול להגיע להיות אלוהים.

כל אנשי הWATCHMEN הם אזרחים רגילים, חלקם היו בעבר שוטרים, שבעקבות הידרדרות חברתית, וכתגובה לפשע ושחיתות שיצאה משליטה

הפכו להיות ויג'ילנטים.

הם גיבורים במובן של אדם שמתאמן להיות ופועל כגיבור ויג'ילנטי.

חוץ מבודדים שיש להם תקציבים ו/או האינטלקטואל ליצור עזרים טכנולוגים(וגם זה נעשה בטוב טעם וללא הגזמות), כולם אנשים רגילים לחלוטין.

הסרט מתקיים במציאות אלטרנטיבית בה ניקסון נבחר לכמה כהונות נוספות.

ונוגע בפוליטיקה פנימית, פוליטיקה עולמית, שאלות קיומיות ותאולוגיות.

לדעתי אולי אחד הסרטים הטובים אי פעם.

שנעשה על אחת מיצירות הספרות(הגראפית) הטובה ביותר אי פעם.

סרט חובה, שאני בטוח שכמעט כולם ראו(ואם לא אז מהר לרוץ לצפות).

פורסם
  • מחבר

התחלתי בזמנו לראות אותו היה משעממם מדי והפסקתי.

אני לא שותף להתלהבות שלך.

פורסם

אתה לא מבין כמה הסרט הזה(והספרות עליו הוא מבוסס) גאוני.

כל כך הרבה רעיונות מעולים משולבים יחדיו ליצירה אפית.

עם סיום שמשאיר אותך כועס ומאוכזב מצד אחד, אבל מצד שני גם מבין ומקבל את מה שלכאורה הגיוני ומתבקש במציאות המטורפת שנוצרה.

גם ברמת המיקרו לאורך האירועים בסיפור הרקע וגם ברמת המקרו בסופו האפי של הסיפור, יש הגיון בטירוף שנולד כתגובה וכדי להציל את האנושות מהטירוף של עצמם.

בלי קשר(האמת שדווקא עונה בדיוק על ההגדרה בשורות הקודמות), אחד הקטעים החזקים בסרט.

עוד סצנה חזקה של רורשרך מהכלא.

הנה עוד סצנה שלו מהכלא.

שים לב איך שלתמונות שהוא מראה לו יש דמיון חזק לתמונות הוויזואליות הראשונות שעולות לו בזיכרון רגע אחר כך.

יצירת אומנות, סרט מושקע בפרטים ברמה שללא צפיה בו כמה פעמים אתה מפספס המון דברים שהתסריטאי ויוצר הנובלה הגראפית רצו להציג לצופה ולגרום לו להרגיש, באופן שאפשר להבין או לפספס לגמרי.

אפילו הפתיחה היא יצירת אומנות שאם תקלוט אותה ממש, תבין במהלך אותם דקות חלק חשוב מהרקע החברתי פוליטי, בצבעוניות עשירה של פרטים ותחושות של המציאות האלטרנטיבית בה ועליה מתרחש הסרט.

מעולה!

פורסם

בסופרמן ובאטמן כמעט אין שום השלכות עולמיות.

האמת בסופרמן יש את אלו שהגיעו להפוך את כדור הארץ לקריפטון.

אבל אפילו זה מתרחש כאילו במנותק מהעולם.

ומדובר רק בסיפור אחד קצר וריק מתוכן.

ולמרות שבWATCHMEN הסיפור מתרחש בעיקר בארה"ב, עצם קיומם של WATCHMEN בתקופה בה הנשיא ניקסון הפך אותם לאירגון חוקי ושילובם במלחמות ארה"ב ברחבי העולם, שינו את מהלכי הזמן.

ובמידה רבה גם השפיעו חזק על אותם אלו שהיו מעורבים.

ובסופו של דבר חלקם, אלו שנשארו פעילים, קשורים לגורל העולם כולו.

מלחמת ויאטנם במציאת האלטרנטיבית בה DR MANHATTAN והCOMEDIAN נלחמים לצד ארה"ב.

אפשר לצפות בסרטונים ולחשוב שמדובר בסרטים שונים לגמרי.

- - - תגובה אוחדה: - - -

פורסם

למה אין נושא של סרטים טובים ?

אם אני מחפש לראות סרט , הטופיק הזה לא ממש עוזר ..

פורסם

אופס , פתחתי כבר ..

בסדר . לא נורא . יש עכשיו עוד נושא לסרטים ..

פשוט ראיתי סרט שממש אהבתי ולא היה איפה לשים אותו .. לא ממש סרט "שוליים" ..

פורסם
  • מחבר

סבבה.

בשבילי הנושא כבר קיים ונדוש, לכן לא נגעתי בו.

אני סתם ארגיש שאני חוזר על עצמי.

ובאמת לא סרט שוליים ראיתי כבר חח

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

Watchman - אדם כחול עם זין בחוץ. לא סבלתי את הסרט.

מסע בין כוכבים - Into the Darkness - אשפה! בושה למסע בין כוכבים. חוץ מאפקטים אין בסרט כלום. אפס. נאדה.

prometheus - איך הסרט הזה קיבל 7.1/10 ב-IMDB אני לא יודע. סרט של 3/10. חוץ מצילום מדהים אין בסרט כלום. חורים ענקיים בעלילה, אפס פיתוח דמות, אפס משחק. פשוט סרט מפגר. הסרט הזה גורם ל-Alien Resurrection להיראות כמו יצירת מופת.

פורסם
  • מחבר

לא נראה שמד"ב זה הז'אנר שלך חח.

הנוסע השמיני הוא באמת יצירת מופת. אחת מהסדרות שנצרבו בזכרוני וצפיתי פעמיים רבות בצעירותי.

אתה רוצה סרט מד"ב משמים באמת תראה את under the skin. סרט נשרך "אומנותי" שלא קורה בו כלום.

פוינטלס.

רק אם אתם רוצים לראות את סקרלט ג'והנסון עירומה.

הסרטים האחרונים של ברוס ווילס ושוורצנגר, prince ו-sabotage, גם אני לא יכול להמליץ עליהם.

שתיהם באותה רמה. סרטי פעולה בינוניים מאוד בתקציב נמוך.

בסרט של ברוס הוא משחק רק תפקיד שולי ביחד עם ג'ון קיוזאק.

הם עדיין נסבלים מספיק, אז אם בא לכם... ציון 5 לשניהם.

פורסם

אני מאוד אוהב מד"ב, אבל prometheus פשוט זבל של סרט.

אני מצאתי הרבה יותר חורים בסרט רק מהצפייה הראשונה.

פורסם
  • מחבר

ראיתם את האקס-מן האחרון? סוף סוף סרט עשוי כהלכה ולא מאכזב כמו הקודם וולברין.

כיף. כיף. כיף. :yelclap:

אפשר אפילו לשקול ללכת לקולנוע בשבילו. יצאתי מבסוט. :)

וכי מדברים פה על סרטים מחורבנים חח אני אזכיר את הסרט האחרון של ג'ניפר אניסטון life of crime.

לוותר. סרט אידיוטי ומשעמם. לא קורה בו דבר. flatline מתחילתו ועד סופו.

פורסם

הסרט מבוסס קומיקס הכי טוב שהיה זה WATCHMEN, שהקומיקס עליו הוא מבוסס נחשב לספרות רצינית בתחום.

תקשיב,

לא ראיתי את זה לפני שאמרת, הלכתי וראיתי.

בינוני לגמרי. ובשונה ממה שאמרת העלילה כולל חלקם של הגיבורים ה'ראלים' לא סביר והזוי לחלוטין. מהבחינה הזו זה לא שונה מסרטי גיבורי על אחרים (בפרט שהדמות הכחולה - ד''ר מנהטן מוגזמת ביכולות שלה ולמעשה מייתרת פחות או יותר כל כח אחר.)

בקיצור:nono:

פורסם
  • מחבר

אני אתקן את המשפט עבור ארט.

הסרט מבוסס קומיקס הכי טוב שהיה זה Sin City

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים