עבור לתוכן

שאלה|מה יותר יציב ויותר מתקדם yahoo hotmail gmail

Featured Replies

פורסם

מה יותר יציב ויותר מתקדם yahoo hotmail gmail

אם אפשר לפי הסדר

פורסם

שלושתם יציבים, ושלושתם מהירים. לכל אחד תכונות אחרות, תבדוק באתרי הבית שלהם, ותראה מה יתור מתאים לך.

(אגב, לדעתי זה מתאים יותר לפורום "כללי").

פורסם

לג'ימייל יש מונופול של איזה מיליון אחוז מנתח השוק.. לא רואה שום סיבה שבעולם להשתמש בשירות אחר..

פורסם

יש לי חשבון בכל אחד מהם- ואני הכי אוהב את gmail.

אבל - לפתוח חשבון לא עולה לך כסף- תנסה כל אחד מהם ואז תחליט מה אתה הכי אוהב.

פורסם

בהנחה שאתה משתמש גם בשירותים אחרים של גוגל (כרום, מנוע חיפוש, יוטיוב וכו׳) לג׳ימייל יש ערך מוסף - גוגל לומדים להכיר אותך דרך המיילים ומבצעים פרסונלזיציה לשאר השירותים שהם מעניקים לך.

אני רואה את זה כיתרון משמעותי, לעומת זאת יש אנשים שרואים זאת כחסרון (חדירה לפרטיות).

פורסם

יש לי את כולם ואני הכי אוהב את hotmail פשוט וקל ונוח.

gmail מפחיד אותי בגלל האפשרות שלהם בזמן שאתה מחובר לאימייל ואתה משתמש במנוע החיפוש שלהם הם יכולים לשמור עליך מידע.

כמה שהם עשו גם עם יוטוב שהיא גם שלהם.

והם עשו את זה עם מישהוא ינסה להזיק להם בעתיד הם יוכלו לשמש את זה נגדו.

וגם חברה שתירצה עליך מידע הם ישלמו סכום של כסף והחברה תידע עליך הכל לאיפה תגולש ועוד כל מיני כאלה.

חרא ג'ימייל.

פורסם

^ ואתה חושב שמיקרוסופט או יאהו לא אוספים את המידע הזה?...

הדבר היחיד שגוגל עשו שונה הוא להגיד בפירוש מה הם עושים עם המידע. בכל שירותי הענן יש בעיות פרטיות, הדרך היחידה לשמור על הפרטיות היא לא להשתמש בשירותים האלה בכלל.

פורסם

yahoo איטי. גם כשמשלמים על אחסון (וחשבון המייל בא משם)

פורסם
  • מחבר

אז אתם אומרים שגמיל זה הדואר אם הכי הרבה אפשרויות? ומתקדם ומהיר?

אבל רק הוא גונב עליך מידע?

פורסם

תצא מנקודת הנחה שכולם אוספים עליך מידע.

כמו שאמרו אתה יכול לעבוד קצת עם שלושתם ולהחליט מה הכי נוח לך.

פורסם

אז אתם אומרים שגמיל זה הדואר אם הכי הרבה אפשרויות? ומתקדם ומהיר?

אבל רק הוא גונב עליך מידע?

אם התגובות פה גרמו לך לחשוב ש"ג'ימייל הוא הכי טוב אבל הוא עוקב אחריי" אז עדיף שתחזור לנקודת ההתחלה ותשכח מכל מה שכתבו לך פה.

אף אחד לא גונב שום דבר ואף אחד לא עוקב אחריך.

פורסם

כולם נותנים בערך אותו דבר. אני משתמש אם יאהו והוא בסדר, חוץ מקטע דפוק אחד והוא שלדעתו "הדפדפן שלי לא תומך ביאהו מייל" ורוצה שאני אחזור אליו אם אקספלורר או אופרה (כמובן שאני משנה את הזיהוי של הדפדפן ואז הכול עובד פרפקט)

בקשר לאיסוף מידע, תצא מהנחה שכולם אוספים ושומרים מידע מכותרות ותוכן המיילים, וכולם יתנו ל FBI או למשטרה המקומית של המדינה שלך לחטט במייל כרצונם. לכן המייל הזה מתאים למה שמבחינתך "בלמס" ו "שמור", אבל אם אתה אנרכיסט שגר בסוריה אתה אמור לחפש שירות מייל בקטגוריה אחרת לחלוטין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים