עבור לתוכן

מחשב עובד בבית שלי, אבל לא אצל חבר

Featured Replies

פורסם

חבר ביקש ממני לבנות לו מחשב לעבודה משרדית. הוא הביא לי את החלקים והרכבתי לו, בדקתי שהכל עובד התקנתי דרייברים והבאתי לו את המחשב. עכשיו מתחילה הבעיה, הבאתי לו את המחשב והוא אמר לי שהוא לא עובד. אמרתי לו להביא אלי את המחשב הוא הביא אותו והכל עובד. הוא חיבר אותו אצלו ושוב אותה הבעיה. באתי אליו עם המחשב שלי (מפרט בצד) ושלי עבד, ניסינו את שלו ועוד פעם אותה הבעיה. אני מדגיש שלא היה מגן ברקים או אל פסק וניסינו במספק שקעים שונים.

המפרט:

Intel Dual Core G620

Biostar TH67+

Thermaltake V3

SeaSonic S12 II 430W

Micron Rendition 4GB

LG DVD-RW x22

WD 320GB 7200RPM

אני צריך עזרה, אני לא יודע מה לעשות.

אשמח לתשובות...

• תגובות 51
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא נשמע הגיוני או לי אתה לא מחבר את המסך כמו שצריך :kopfpatsch:

תגדיר לא פועל אתה רואה אורות? אורות מקלדת?

פורסם

כמה טיפשי יהיה להציע לבדוק שהשקע של החשמל תקין?

פורסם

כמה טיפשי יהיה להציע לבדוק שהשקע של החשמל תקין?

הוא אמר שניסו במספר שקעים וגם שהמחשב שלו האישי עבד אצל החבר :silly:

פורסם
  • מחבר

המסך חובר כמו שצריך והמחשב בכלל לא הגיב. המקלדת והעכבר אלחוטיים (כך שזה לא קשור). השקע תקין.

טעיתי והשם של הלוח הוא TH67+ (אני יערוך את ההודעה הראשונה).

פורסם

תתאר מה קורה כשאתה מדליק? המערכת מקבלת חשמל? אורות על הלוח אם נדלקים? מסך מציג משהו?

קרוב לודאי זה נגרם מחלקים כמו כרטיס מסך או זיכרון שהשתחררו מעט במהלך התזוזה של המחשב וצריך להדק אותם מחדש לתושבת שלהם.

פורסם
  • מחבר

אין כלום לא ספיקר לא אורות (יש על הלוח לדים אדומים ובמאוורר האחורי יש לדים). אין כרטיס מסך, אלא המובנה. הזיכרון במקום.

פורסם

נשאר אז רק לבדוק אם מדובר בכבלים פגומים, כי זה הדבר היחיד ששונה. אם כי זאת תיאוריה מעט חלשה (אמרת שיש אורות על הלוח אם אז לא נראה שיש בעיה עם מערכת החשמל).

אתה יודע בוודאות שהמחשב אצלך יציב? כי אני מניח שהוא היה אצלך רק לתקופה קצרה לשם ההרכבה ויכול להיות שיש גם אצלך את הבעיה אבל עוד לא נתקלת בה. נסה לעבוד עליו מספר ימים בבית שלך כדי לבדוק יציבות ולראות אם הבעיה מופיעה גם אצלך.

אתה יכול גם לנסות לאפס את הביוס עם הסרת בטרייה, וגם לבדוק שאין איזה קצר שנגרם בין הלוח אם למארז (זאת בדרך כלל ההתנהגות שמתוארת עם בעיה כזאת). אין הרבה מעבר לזה אפשרויות אחרות.

אם התייאשת, הייתי מנסה להוציא את הלוח אם מהמארז ולראות אם זה עובד כשזה בחוץ.

פורסם
  • מחבר

יותר מאוחר היום אני יקפוץ אליו בשביל לקחת את המחשב ואז אני יעדכן.

פורסם

חבר ביקש ממני לבנות לו מחשב לעבודה משרדית. הוא הביא לי את החלקים והרכבתי לו, בדקתי שהכל עובד התקנתי דרייברים והבאתי לו את המחשב. עכשיו מתחילה הבעיה, הבאתי לו את המחשב והוא אמר לי שהוא לא עובד. אמרתי לו להביא אלי את המחשב הוא הביא אותו והכל עובד. הוא חיבר אותו אצלו ושוב אותה הבעיה. באתי אליו עם המחשב שלי (מפרט בצד) ושלי עבד, ניסינו את שלו ועוד פעם אותה הבעיה. אני מדגיש שלא היה מגן ברקים או אל פסק וניסינו במספק שקעים שונים.

המפרט:

Intel Dual Core G620

Biostar TH67+

Thermaltake V3

SeaSonic S12 II 430W

Micron Rendition 4GB

LG DVD-RW x22

WD 320GB 7200RPM

אני צריך עזרה, אני לא יודע מה לעשות.

אשמח לתשובות...

בבית שלך אתה מתחבר דרך VGA או DVI תנסה לשחק בזה בהגדרות של המוניטורים.(קרה לי עם מחשב בהתקנה של ווינדוס 8 לפני כמה ימים)

פורסם
  • מחבר

יש עליו XP והוא מחובר ב-DVI.

פורסם

רק מוודא. המאוורר של המעבד לא נדלק, נכון?

פורסם
  • מחבר

לא.

פורסם

נורית החיווי על גבי הלוח אם דלוקה כאשר המחשב מחובר לחשמל?

(אם מדובר בספק עם מפסק, הספק צריך להיות דלוק)

בברכה,

חגי חדד

פורסם
  • מחבר

אני לא עושה טעויות של מתחילים (בעיקר בגלל שאני בתחום שנים), הספק דלוק והנורית לא עובד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים