עבור לתוכן

תוך כמה זמן אפשר לסגור את כל הסיפור של ניתוח עיניים?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זה אמור להיות יחסית מהר אבל זה עניין סובייקטיבי מאוד.

למרות שעשיית PRK, חבר שלי לאחר שבוע יכל לקרוא. לי לקח שבועיים עד שהצלחתי לקרוא אפילו קצת.

אני כמעט חודש אחרי ואני עדיין לא נוהג. אומנם אני לא צריך לנהוג יותר מדי, לכן אני לא ממהר וגם לא ניסיתי אך עדיין אני אישית מרגיש שהראייה לא יציבה מספיק.

לדעתי:

PRK שבוע של מנוחה כללית

שבועיים של מאמץ קל

והחל משבוע שלישי כבר שגרה (כמעט) מלאה

לאינטראלאסיק לדעתי כבר לאחר שבועיים תגיע לשיא הראייה שלך (לא בדקתי, אני מנחש) אבל בכל מקרה בשום מצב אל תעשה ניתוח בלי מרווח זמן של כמה שבועות.

• תגובות 81
  • צפיות 20.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רוב האנשים שדיברתי איתם שעשו לאסיק על כל גווניו חזרו לפעילות מלאה תוך 3 ימים גג.

פורסם

אני בASA (סוג של PRK) נהגתי תוך שבוע אבל לקח לי המון זמן עד שקראתי אותיות קטנות. זה נדיר יחסית.

פורסם
  • מחבר

^

אותיות קטנות ממרחק? או מקירוב? בכל הנוגע למחשב ולימודים אני מצוין. טלוויזיה אני רואה סבבה, יש קצת מריחות. אני מפחד לנהוג כי אני די חלוד בנהיגה ומפחד לפספס איזה תמרור או משהו.

באופן כללי הראייה שלי עדיין לא מתקרבת לראייה שהייתה לי עם משקפיים מצד שני כל הסיפטומים הנלווים שהיו לי עם משקפיים נעלמו (כאבי ראש,פנים, עיניים) ראיית לילה השתפרה פלאים

פורסם

מיקוד מקרוב שהתבטא באותיות קטנות. שוב, זה דבר נדיר יחסית.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מזל טוב :yelclap:

טוב שעשית PRK הוא הכי כואב וזמן ההחלמה הכי ארוך

אבל הוא מעולה לטווח הארוך ומכיוון שהוא יכול לתפקד גם עם קרניות דקות אז תוכל לעבור גם תיקונים בעתיד

לי לקח תקופה מסויימת עד שממש חזרתי לעצמי

אבל שמש זה מכה בחודשים הראשונים-תלבש משקפי שמש ותשתמש המון בטיפות להרטבת העין- הם עולים בסביבות 90-80 שקל

ואני עשיתי את הניתוח בגיל או סוף 18 או תחילת 19 אני אפילו לא זוכר

ועד היום יש לי רגישות לפלאשים של מצלמות במועדונים ולפעמים אורות חזקים בנסיעה בלילה במיוחד כשאני עייף נראים חזקים יותר ממה שהם במציאות,כאילו יש הילה

פורסם
  • מחבר

תודה.

אני כבר חודש וחצי לערך לאחר הניתוח. הראיה עדיין לא שש-שש אך היא משתפרת משבוע לשבוע.

אני חושב שאני לעולם לא אתרגל להיות ללא משקפיים.

רגישות לפלאשים לא בדקתי אך הראיית לילה שלי מצוינת. אומנם באופן כללי אני רואה בלילה פחות טוב אך בחושך מוחלט אני רואה מצוין, מעולם לא ראיתי כלך טוב בחושך. גם כל הקטע של צבעים שנראים יותר חיים, זה כזה כיף.

הפלוסים העיקריים זה:

עיניים פחות מתעייפות, היית מתעייף ברמות מטורפות עם משקפיים, כאבי תופת בעיניים וכאבי אוזניים. במיוחד בחודשים האחרונים שלפני הניתוח הייתי רואה ממש רע לרחוק - לא ממקוד וזה לא נבע מגידול במספר (עשיתי בדיקות רבות) וכמובן האסתטיקה. הזוג האחרון היה יקר מאוד אך מכוער מאוד והתבאסתי להחליף אותו בגלל המחיר ששילמתי עליו אגב שברתי אותו רגע לפני הניתוח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים