עבור לתוכן

משהו אוכל לי את כל כונן C גם לאחר העברת ה-paging file

Featured Replies

פורסם

ביטלתי את ה-paging file שלי ע"י זה שסימנתי no paging file בכונן C והורדתי כם את ה-V מהתיבה automatically manage paging file size for all drivers וסימנתי תחת כונן D את התיבה שאומרת system managed file ועדיין אחרי יומיים ממש אחרי פירמוט פתאום נשארו לי כמה מגות על כונן C (לא מותקנים לי הרבה דברים והמחשב אחרי פירמוט)

אגב אני עם WIN 7 עם 12 ג'יגה זיכרון

• תגובות 34
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נשמע כמו וירוס או תוכנה שכותבת קבצי LOG או TEMP ללא הפסקה :bash:

כמו שהציעו מעלי TREE SIZE, או תאפשר צפיה בקבצים מוסתרים, צפייה בקבצי מערכת באפשרויות תיקיה

(לוח בקרה-> אפשרויות תיקייה ->תצוגה) ותתחיל לבדוק איפה מסתתרת לה התיקייה המנופחת, כמובן שעם TREE SIZE זה הרבה יותר קל ויעיל ;)

פורסם
  • מחבר

hiberfil.sys ששוקל 9 ג'יגה ואני לא רואה אותו איפה שרשום שהוא בכונן C למרות שאיפשרתי קבצים מוסתרים

פורסם

מדובר בקובץ השמירה של "מצב שינה". תוכל לראות אותו אם תאפשר גם תצוגה של קבצי מערכת, אבל לא תוכל למחוק אותו סתם. צריך לבטל מצב שינה.

פורסם

1+^ (אלא אם כן כמובן אתה משתמש בזה)

ביטלתי את ה-paging file שלי

לא מומלץ. ה-Page file הוא רכיב הדרוש לפעולת המערכת התקינה, גם כשיש לך נפח זכרון גדול. פעולתם של יישומים מסוימים אפילו עלולה להיפגע כשאין Page file.

פורסם

סליחה שאני מתפרץ לדלת פתוחה - אבל יש בעיה לבטל את ה-PF לכונן C בלבד ולהשאירו בכונן D? ההגיון משום מה אומר לי שאין בעיה עם זה מאחר וזה עדיין אותו ה-HD ואלו הן בעצם רק מחיצות (ולא משהו פיזי)

פורסם

מה גודל של קונן C אצלך ?

תסים תמונה של TREESIZE בפורום.

פורסם

סליחה שאני מתפרץ לדלת פתוחה - אבל יש בעיה לבטל את ה-PF לכונן C בלבד ולהשאירו בכונן D? ההגיון משום מה אומר לי שאין בעיה עם זה מאחר וזה עדיין אותו ה-HD ואלו הן בעצם רק מחיצות (ולא משהו פיזי)

גם אם זה דיסק פיזי שונה, זה לא משנה. טוב שיהיה paging file. איפה - לא משנה.

פורסם

לאיזו מטרה אתה מחפש לעשות משהו כזה?

מחיצה או כונן פיזי נפרד מהבחינה הזאת זה אותו דבר. אם יש יותר מקובץ Page אחד, המערכת מגדירה את הראשי כזה שנמצא על המחיצה/כונן שבהם מתבצעות מספר פעולות ה-I/O הקטנות יותר.

ההמלצה שלי היא לתת למערכת לנהל את ה-Page file אלא אם כן יודאים בוודאות מה עושים ולמה עושים (או אם יש בעיות הקשורות ב-Page file).

עריכה: QttP הקדים אותי (בזמן שכתבתי את ההודעה שלי).

פורסם
  • מחבר

כונן C שלי הוא 55 ג'יגה (SSD) ואגב המצב שינה שלי מבוטל ככה שזה לא עוזר

פורסם

איפו תמונה של TREESIZE ?

תמחוק קובץ HIBERFILL אם אין לך מצב שינה.

פורסם
  • מחבר

אני לא מצליח למחוק את הקובץ

78254989.png

פורסם

גם אם זה דיסק פיזי שונה, זה לא משנה. טוב שיהיה paging file. איפה - לא משנה.

גם עם 16GB של RAM לדוגמא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים