עבור לתוכן

AMD Radeon vs NVIDIA Geforce - דיון מרוכז

Featured Replies

פורסם

הגיעו לארץ כמה כרטיסי HD7950/70 חדשים (עכשיו ב KSP):

הכרטיס של Gigabyte מסדרת OC7950 במחיר מזומן של 2630 ש"ח (יקר).

והכרטיס אולי החשוב ביותר, ככל הנראה המהיר ביותר בעולם כיום, הלו הוא ASUS HD7970DC2 .

באייבורי המחיר של ה7970 עלה(כנראה נגמר המלאי).

• תגובות 1.8k
  • צפיות 779.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הקוסם מביא לנו ביקורת ראשונה על הMSI HD 7950 Twin Frozr III.

נראה כמו אחלה כרטיס, 2סלוטים, שקט מאוד, קריר. ואוברקלוקר מעולה עם תוספת מתח.

פורסם
"*** SPECIAL PDXLAN 19 ALERT!!! ***

Monday, 13 February 2012

Monday, 13 February 2012 NVIDIA and Gearbox are bringing something really special to PDXLAN 19.

Attendees are in for an exclusive treat that will blow your mind!!

מתוך PDXLAN

יש מצב להכרזה חדשה? :)

פורסם

מתי יגיעו כרטיסי ה 78xx ?? כי ה 79xx יקרים מאוד מאוד....

פורסם
  • מחבר

כרטיסי HD7800 צפויים להגיע ממש בקרוב. אל תצפה למחירים נמוכים ב-HD7870 ביחס לכרטיסי מסך כמו HD6950 שנמכר היום סביב 1200 שקלים.

למי שעוד לא שם לב HD7770 הושק היום רשמית, גם אחיו הקטן. הביקורת שלנו תעלה בהמשך.

פורסם

תראה לפחות בהתחלה הם בטח לא יהיו זולים מאוד ( ה 78XX ) אבל יהיו זולים יותר מה 79XX כי אני לא יכול לשלם יותר מ 2000 שקל לכרטיס מסך... ה7950 נמכר עכשיו ב 2350 ש"ח שזה יקר לי... ומבחינת ביצועים נראה לי שה 78XX יהיו מושלמים בשבילי,אני מתכנן להחליף את ה 6850 שיש לי עכשיו ,זו תהיה קפיצה רצינית לא?

פורסם
  • מחבר

HD7950 זה המינימום בשבילך שהייתי מגדיר בתור "קפיצה רצינית", לא רואה סיבה מ-HD6850 לשדרג למשהו כמו HD6950 במהירות שלו, על אף שההבדל כן משמעותי ההשקעה לא הכי נכונה. לפי הערכה שלי HD7870 יהיה צמוד לביצועים של HD6970 (אני מקווה) ואחיו הקטן יהיה איפשהו ממש מתחת ל-HD6950.

AMD החליטה כרגע לעשות קצת צחוק מהשוק, להצביע על NVIDIA ולצחוק עליה. עד ש-NVIDIA תוריד לה את החיוך מהפנים עם סטירה AMD תמשיך להשתמש במחירים האידיוטיים הללו (ויסלחו לי AMD) ויתחילו קצת להבין שאת הקהל שלהם הרוויחו בעיקר בזכות מחירים נוחים. השקת HD7770 ב-159 דולר זה בדיחה, מחיר של HD6870

פורסם

דווקא בא לי לנסות את nvidia מתי יצאו ה 6xx ?

פורסם
  • מחבר

לא יודע. אין שום תאריך השקה רשמי לכרטיס מסך חדש של NVIDIA, צפויים במהלך מרץ, כרטיסי מסך נוספים בין אפריל ליוני

פורסם

לפי overclock3d הכרטיס HD7770 די סבבה, מציג ביצועים סבירים, קירור שקט, וצריכת חשמח נמוכה. אבל מתומחר גבוהה מדי.

הביקורת:

http://www.overclock3d.net/reviews/gpu_displays/amd_hd7770_review/1

במחיר שלו הסוקר ממליץ לקנות HD6870/50 או מקביל מNVIDIA.

פורסם

הכרטיס מתומחר גבוהה מידי לרמת הביצועים שלו, צריך פשוט לחכות ליציאת כרטיסי המסך של NV. כל עוד אין תחרות ATI יוצאת די "גזלן" בכל הנוגע למחיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים