פורסם 2011 בספטמבר 214 שנים מחבר הממ עדיין לא מסביר למה צריך קדם מגבר ומגבר עם רסיבר... כלפי התיאור יש ברסיבר הכל ועוד משהו מיותר (לדעתי) רדיו
פורסם 2011 בספטמבר 214 שנים מחבר OK אז אם אני מבין נכון אם יש לי רסיבר אין צורך בקדם מגבר ומגבר כי הוא מכיל אותם אבל האיכות תיהיה פחות טובה.ובנוסף לזה התפקיד של הקדם מגבר הוא לנקות את הצליל ולהכין אותו למגבר עצמו כדי להעלות את איכות הצליל ושיהיה יותר נקי.עכשיו השאלה היא במחשב יש כ. קול, איזה תפקיד הוא משמש? אני מנחש שזה המקור לפי ההיגיון, אבל יכל להיות שהוא משמש גם כקדם מגבר? כי ידוע לי שבכ. קול הטובים יש גם מגברים שונים ומשונים (או שזה קדם מגברים אני קצת מבולבל חחח)
פורסם 2011 בספטמבר 214 שנים מגבר משולב לא בהכרח יהיה פחות טוב מסט של מגבר וקדם-מגבר נפרדים, כל מקרה לגופו.קדם המגבר לא "מנקה" את הצליל, קדם-מגבר כולל בורר כניסות, מנחת ("ווליום") ולפעמים הגברה (לא תמיד). קדם מגברים מסוימים עשויים לכלול גם DAC (כניסה דיגיטלית) או קדם-מגבר לפטיפון. קדם-מגבר יכול להיות בקופסא נפרדת או להיות משולב בקופסא אחת ביחד עם המגבר.כמעט כל המקורות כוללים מגברים אלקטרוניים כאלו או אחרים (יוצאי דופן בולטים - פטפונים ורוב המיקרופונים) - באופן עקרוני האות היוצא מכרטיס קול או נגן CD מספיק כדי "לדחוף" מגבר-כוח.כרטיס קול כולל כעיקרון שבב בקרה, שבב עיבוד קול, שבב המרה מדיגיטלי לאנלוגי ואלמנטים של אספקת כוח והגברה.
פורסם 2011 בספטמבר 214 שנים מחבר מעולה תודה רבה על העזרה אז אני רק צריך לקנות כרטיס קול איכותי מגבר ורמקולים זה יאפשר לי להשקיע יותר ברמקולים והמגבר טוב אז מגבר מנורות טוב ורמקולים שמתאימים למגבר מנורות הזה ומקום שאפשר להקשיב לשניהם מחוברים (שזה הסיפור העיקרי בארץ)
פורסם 2011 בספטמבר 214 שנים למה מגבר מנורות? כי זה נשמע אקזוטי?אולי בכלל לא תאהב את הצליל הזה. יש סגנונות מוזיקה שמגבר מנורות לא יצליח לנגן טוב כמו מגבר טרנזיזטורי. מה גם שמגבר טרנזיזטורי קל הרבה יותר להתאים לרמקולים.
פורסם 2011 בספטמבר 314 שנים מחבר הממ אני פשוט חשבתי שהם יותר טובים כניראה שלא בהכרח...טוב אז צריך המלצה למגבר רמקולים וכרטיס קול איכותי
פורסם 2011 בספטמבר 414 שנים חצי מחיר מארץhttp://www.ushops.co.il/search.php?search-input=%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%91%D7%A8
פורסם 2011 בספטמבר 414 שנים הם פשוט לוקחים מוצר מארה"ב ושולחים לארץ (שם זה עולה חצי מחיר, אבל תוסיף לזה משלוח מכס מע"מ וכו'...יוצא לך ברוב המקרים 20-30% יותר זול). רסיברים לא הייתי קונה, לא רק בגלל חוסר האחריות, אלא גם בגלל חוסר הכדאיות...רסיבר יקר בד"כ כבד מאוד, ולכן המשלוח גם הוא יקר מאוד.הסדרות הכי גבוהות שנמכרות שם הם המוניטור של פולקאודיו, וראיתי שם סאב וופר במחיר מצחיק (שנמכר פה בארץ ב-2800...גניבה לאור יום) של 1400 ש"ח רק אני משער שצריך טרנספורמטר מ-120V ל-240V פלוס אין אחריות (וסאב וופר אקטיבי זה משהו שדי דורש אחריות)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.