עבור לתוכן

רכישה מ-DealExtreme

Featured Replies

פורסם

קנית משהו בגרמניה ואתה לא גר שם? אתה יכול לבקש החזר בשדה התעופה.

קנית משהו מחו"ל ואתה גר בגרמניה? אתה משלם מיסים לפי החוקים המקומיים.

אז אם אני קונה בגרמניה וגר בישראל, אני יכול לבקש אחזר מע''ם בשדה תעופה? למה דווקה שמה? אחזר מע''ם של גרמניה, נכון? ואז לשלם מע''ם פה?

אני יודע שיש מקראים שגובים מע''ם בחו''ל למרות שלקוח לא גר שמה. אבל בכל מקרה, חוקית חייבים לגבוה מע''ם על הטובין מיובא מחו''ל?

• תגובות 63
  • צפיות 8.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שאתה הולך פיזית לבקר בגרמניה (או לצורך העניין, כל מקום אחר חוץ מארה"ב) אתה קונה מוצר ומשלם מע"מ. מכיוון שאתה לא אזרח גרמניה ולא גר שם, אתה יכול לקבל החזר על המע"מ בשדה התעופה. למה שם? זה שער היציאה מהמדינה, איפה עוד יתנו החזר?

במצב נורמלי, שאתה מגיע לארץ אתה אמור להצהיר על מה שהבאת איתך ולשלם מע"מ/מיסים במידה ויש. בתכל'ס, כולם זורקים את הקופסאות של מה שהם קנו, ולא מצהירים על כלום. בלתי אפשרי לעקוב אחרי מה מליוני אנשים בשנה מוציאים ומכניסים לארץ במזוודות.

מבחינת ייבוא בדואר- מכיוון שהמוצר נשלח לחו"ל, מראש לא נגבה עליו מע"מ, ואתה אמור לשלם עליו מע"מ/מיסים פה בארץ. זה הכל.

מדי פעם יש מצבים שזה מחליק בדואר בלי שיטרחו לשים לזה לב ויוצא לך לא לשלם, אבל זה לא מצב רגיל.

פורסם

שמעתי הרבה תלונות על DealExtreme. עיכוב גדול, בלבול בחבילות, הטעיה על מוצרים מוצגים באתר, מענה פעם בשבוע-שבועיים, אי הבנה של אנגלית ואפילו פעילות מפיה.

פורסם

זמני המשלוח כתובים באתר במפורש.

זה שיש בעולם אנשים אידיוטים שלא יודעים לקרוא ואז מדרגים בציון נמוך כי, ואני מצטט, "haven't been delivered yet even though its been 20 days " - זאת בעיה ידועה במין האנושי. אנשים אידיוטים זו אכן מכה קשה.

פורסם

שלום מנהל. איך הייתה חוויה שלך איתם? מה דעתך על הטובין שהזמנת מהם?

פורסם

מהניסיון האישי שלי עם DX שזה אומר קרוב ל5 חבילות מכובדות במהלך התקופה

1. זמן המשלוח לא נמוך, והוא הדרדר אבל אומרים לך את זה מראש!

2. זבל סיני, זה ההגדרה למוצרים שיש באתר... מה שכן, יש "זבל סיני" ויש "זבל סיני" חלק מהמוצרים שקניתי מעולים במיוחד יחסית למחיר האפסי שלהם

3. חוץ מחבילה אחת שהם פיצלו לי כי לא היה להם במלאי את הכל, כל הדברים שלי הגיעו ביחד בלי "חוסרים" כאלו ואחרים

פורסם

מה שכן, יש "זבל סיני" ויש "זבל סיני" חלק מהמוצרים שקניתי מעולים במיוחד יחסית למחיר האפסי שלהם

לא הבנתי מה רצית להגיד לגבי "זבל סיני". יש "זבל סיני" ויש "זבל סיני"?

פורסם

יש מוצרים שהם באמת "זבל סיני" איכות נמוכה, לא שורדים הרבה זמן וכו'...

ויש מוצרים שלמרות שהם מיוצרים בסין וזולים האיכות שלהם די מפתיעה לטובה

פורסם

אתה חושב שכדי לקנות מהם מולטימטר?

פורסם

אין סיבה שלא... כאמור, יש מבחר... חלק ממנו טוב וחלק רע, בחר במוצר שיש עליו ביקורות חיוביות והמחיר שלו לא מעורר יותר מדי חשש שהוא באיכות גרועה

סתם דוגמא (לא המלצה) לאחד סביר http://www.dealextreme.com/p/multimeter-xiole-dt9205a-yellow-black-large-619

יש ביקורות עליו באתר, לא מעט ומהם אתה לומד כמה הוא טוב או לא

פורסם

אומרים שיש סקירות מזוייפות, שDE בעצמם כותבים סקירות חיוביות.

פורסם

הכל שם מזוייף

עכשיו קניתי 2 אוזניות "מקוריות" של אפל

חחח הכל מזוייף אפילו הקופסה "האורגינלית" מודבקת בדבק גס וחום

פורסם

הכל שם מזוייף

עכשיו קניתי 2 אוזניות "מקוריות" של אפל

חחח הכל מזוייף אפילו הקופסה "האורגינלית" מודבקת בדבק גס וחום

והם לא עוברים על חוק של סימן מסחרי וקנין רוחני של אפל?

פורסם

אתה באמת חושב שזה מעניין מישהו בסין?

תקרא את זה: http://hwzone.co.il/news/135636

אני לא הייתי מנסה לקנות מ-DX "מותגים" , כי כשמוכרים "אוזניות מקוריות של אפל" במחיר שהוא 10% מהמחיר האמיתי שלהן בשוק, כנראה שמשהו שם לא ממש מסתדר.

DX זאת חנות של מוצרים סיניים, ג'נריים כאלה. אבל זה לא בהכרח דבר רע. במילא כל מה שאתה קונה בארץ הוא מוצרים סינים. ב-DX אתה פשוט משלם עליהם את המחיר האמיתי שלהם (2$ נניח) במקום את המחיר החולני של אותו מוצר בדיוק בארץ (50 ש"ח).

פורסם

. ב-DX אתה פשוט משלם עליהם את המחיר האמיתי שלהם (2$ נניח) במקום את המחיר החולני של אותו מוצר בדיוק בארץ (50 ש"ח).

אם מברג הזה עולה $1 בארה''ב. אז בישראל הוא יעלה 50 ש''ח? קשה לאמין...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים