עבור לתוכן

פיגוע באיתמר - מחבל חמוש בסכין חדר לבית ורצח חלק מבני המשפחה בשנתם, צה"ל בסריקות

Featured Replies

פורסם

לשיחות האלה לא יהיה סוף,אני הגעתי למסקנה שיש פתרון אחד והוא :

לגור בארה"ב.

שמרו על עצמכם,אנשי מערות.

חשיבה טיפוסית של יהודי גלותי. מרביצים לו והוא בורח. עד שלא נשאר לאן לברוח יותר.

העיקר שמספיק חשוב לך מה קורה בישראל כדי לפזר רעל בכל הודעה שלך.

אתה יוצא מנקודת הנחה שכל מה שאתה רואה בטלויזיה מייצג את העם הפלסטיני רבתי. זאת הנקודה שגורמת לכל הטיעון שלך ליפול. ואני מבקש לדבוק כרגע לאוכלוסיית יו"ש, ולא לעזה. אני מודע לכך שבעזה אחוז תומכי הטרור/החמאס גבוהה מאוד (לא יודע אם הוא עובר את החצי, אבל אני יודע שהוא גבוה), בעוד ביו"ש יש הרבה יותר אנשים מתונים.

עוד אחד...

לו רק היית יודע כמה מחבלים נעצרים באיו"ש מדי שבוע היית מתפחלץ.

• תגובות 122
  • צפיות 16.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה תשובות צפויות "אתה תחזור עם המכנסים למטה" "על ארבע"

מי יחזור למדינה המטונפת הזאת?! עם האנשים המטונפים? הכל יקר והמשכורת מספיקה ללחם ודלק,טפו על המדינה הזויה הזאת.

וואלה אני פה הרבה שנים ,כל כך טוב פה,תמשיכו לחיות ולסבול ולשרוד,ואני ימשיך לחיות ולהנות.

פורסם

אווווייי פגענו ברגשותיו...... :-*

אתה עוד מעז להגיד על מישהו שהוא מטונף? אתה נתת לגיטימציה לרצח של תינוק בן 3 חודשים, טוב מאוד שאתה לא נמצא במדינה הזאתי כמה שיהיו פחות אנשים כמוך ככה יהיה לנו יותר טוב. אז תחשוב טוב טוב מי הטינופת פה....

פורסם

חס וחלילה ,בחיים לא.

יאללה לך לתעבוד בשביל 20 שקל לשעה.ותחיה במדינה הכי הזויה בעולם,תהנה

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה תשובות צפויות "אתה תחזור עם המכנסים למטה" "על ארבע"

מי יחזור למדינה המטונפת הזאת?! עם האנשים המטונפים? הכל יקר והמשכורת מספיקה ללחם ודלק,טפו על המדינה הזויה הזאת.

וואלה אני פה הרבה שנים ,כל כך טוב פה,תמשיכו לחיות ולסבול ולשרוד,ואני ימשיך לחיות ולהנות.

המכות שקיבלת בראש עם כפכפים שהיית קטן, דפקו לך את השכל אהה ?!?!

יאללה עוף לארה"ב י'מסכן אחד, אנחנו נחייה פה, ונראה למי יהיה יותר טוב !

פורסם

אתה יוצא מנקודת הנחה שכל מה שאתה רואה בטלויזיה מייצג את העם הפלסטיני רבתי. זאת הנקודה שגורמת לכל הטיעון שלך ליפול. ואני מבקש לדבוק כרגע לאוכלוסיית יו"ש, ולא לעזה. אני מודע לכך שבעזה אחוז תומכי הטרור/החמאס גבוהה מאוד (לא יודע אם הוא עובר את החצי, אבל אני יודע שהוא גבוה), בעוד ביו"ש יש הרבה יותר אנשים מתונים.

לך תראה מה מלמדים בביתי הספר ומטיפים במסגדים.

לך תראה מה הפוליטיקאים שלהם מדברים.

והכי חשוב שים לב מה הם לא אומרים.

אפילו גינוי של רצח של ילדים בשנתם לא תשמע מהם.

אולי מדי פעם אחרי לחץ מישהו מהם יגיד איזה משפט בתקשורת המערבית כדי לצאת לכדי חובה.

וגם אז הניסוח יהיה יותר מתקפה על ישראל מאשר הבעת סלידה מרצח מתועב.

לך תעשה משאל כמה פלסטינים ביו"ש חושבים שהרצח היה מוצדק.

גם אם עיר פלסטינית שלמה תעלה על אריאל ותטבח בכולם הם יאשימו את ישראל ויחשבו שזה מוצדק.

והם יחגגו עם סוכריות ברחובות ויחליפו חיוכים.

לך תשמע מה נאמר במסגדים ביו"ש יום יום בקולי קולות ברמקולי המגדלים.

אם מגדל של מסגד אחד ידבר בקולי קולות על שלום ואחווה זה יהיה אירוע נדיר ומנוגד לרוח האוכלוסיה.

ולא יעבור הרבה זמן עד שיהרגו אותו המון זועם של אנשים "מתונים".

היוצא מן הכלל מעיד על הכלל.

פורסם

"אפילו גינוי של רצח של ילדים בשנתם לא תשמע מהם".

"לך תשמע מה נאמר במסגדים ביו"ש יום יום בקולי קולות ברמקולי המגדלים".

פורסם

זה לא נחשב.

סתם תגובה של פוליטיקאים שמופיעים בחדשות העולם שרוצים להציג את עצמם כאנושיים מול הביקורת.

תקשיב לדיבורי השנאה וההסתה שלהם ברוב הזמן ובמיוחד בתקשורת הפלסטינית.

תקשיב לפלסטינאים עצמם.

מה יוצא להם מהפה רוב הזמן, ומה יוצא להם מהפה חלק קטן מאוד מהזמן ורק אל מול לחץ גדול ומצלמות.

היוצא מן הכלל מעיד כל הכלל.

פורסם

כל עוד ההתנחלויות קימות,יש להם את הזכות הזאת.

אל תיהיה סגור רק למה ששטפו לך את הראש עד עכשיו,אם אריאל שרון ויותר מחצי מהעם חושב כמוני,זה אומר שיש בזה משהו.

פורסם

אל תיהיה סגור רק למה ששטפו לך את הראש עד עכשיו,אם אריאל שרון ויותר מחצי מהעם חושב כמוני,זה אומר שיש בזה משהו.

לא, זה לא.

פורסם

לפי התגובות שלך, פשוט ניתן לראות עד כמה ההסברה הפלסטינאית יותר טובה, עם יש משהו שאנחנו צריכים ללמוד מהם זה איך להציג את עצמינו כמסכנים.

זכות לרצוח? לאף אחד אין זכות לרצוח.

חוץ מזה אין לאף אמריקאי זכות להטיף מוסר לישראל, אתם אלו שכובשים מדינות שלמות רק בגלל שפגעו לכם באגו והורידו לכם שתי בניינים, אתם אלו שבשנה האחרונה רצחתם אלפים עם לא מאות אלפים של אזרחים חפים מפשע בהצדקה של WAR ON TERROR.פחחח אתם הרבה יותר גרועים מישראל ומכל המתנחלים.

פורסם

שאלה מעניינת וטריוויאלית שחבר שלי העלה: מאיפה אנחנו יודעים שזה מחבל? ארגון כלשהו לקח אחריות? נמצאו ראיות שתומכות בכך שמדובר במחבל?

הרי לפי ידיעתי, אף ארגון לא התפאר במעשים אלה וכן לא תפסו עוד אף אחד... יכול להיות שזה בכלל לא מחבל אלא "סתם" רוצח?

פורסם

שאלה מעניינת וטריוויאלית שחבר שלי העלה: מאיפה אנחנו יודעים שזה מחבל? ארגון כלשהו לקח אחריות? נמצאו ראיות שתומכות בכך שמדובר במחבל?

הרי לפי ידיעתי, אף ארגון לא התפאר במעשים אלה וכן לא תפסו עוד אף אחד... יכול להיות שזה בכלל לא מחבל אלא "סתם" רוצח?

וואו, באמת וואו.

רוצח שנכנס מהגדר (לא יכול להיכנס מהשער - ערבי), נכנס לבית ובוא נגיד לא משאיר עבודה הכי נקייה, בשבת שזה היום שבערך נפגשים הכי הרבה עם חברה בישובים...

וגם אם תגיד שכן זה עדיין רוצח שבא לרצוח תמשפחה - אז למה הוא לא עשה עבודה טובה יותר והרג את כל כולה במקום השאיר שלושה יתומים?

די לצביעות, קשה לי להאמין שאתה באמת חושב שזה רוצח ולא מחבל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים