עבור לתוכן

תקלה בבקרי ה-SATA של לוחות SB. איך לזהות את מהדורת B3.

Featured Replies

• תגובות 213
  • צפיות 74.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

עזוב זה לא עושה כלום.

פורסם

אני חושב שצריך לעשות סטיקי חדש, ובו ריכוז את המידע הרלוונטי לתקלה

ASUS, GB, MSI ואינטל כבר הרכיבו לוחות עם ה'ציפ המתוקן, וכבר בחלק מהחנויות ניתן למצוא לוחות GB למכירה בגירסה החדשה

כל מי שדחה שידרוג ורוצה מחשב מבוסס SB, עדיף לדבר עם החנות כדי לקבל לוח B3(המתוקן) - גם במחיר של לחכות עד שבוע - שבועיים וחצי נוספים.

פורסם

אז איך אפשר לדעת האם הלוח שלי מתוקן או לא? חייב לגשת למעבדה מתי שהלוחות יכנסו לתוקף?

פורסם

האם גם אינטל הוציאה לוחות אם מתוקנים (DP67BG) ?

בדקתי באתר שלהם אבל המידע לגבי הגירסה (B3) לא מופיע מפורשות.

רק כתוב שיש עוד סטפינג -

השאלה שלי היא כזאת האם בדומה לGigabyte,Asus',MSI גם אינטל כבר מספקים לוחות אם תקינים?

פורסם

לפי IQPC יהיה להם לוחות B3 של ג'יגה-בייט בעוד 6 ימים

פורסם

שאלתי אתמול בזיגזג

אמרו שעדיין לא קיבלו לוחות מתוקנים

פורסם

ד"א באתרים של TMS ופנדה כבר משווקים ה B3 של ג'יגבייט (לא נראה לי שהם ממש במלאי..)

די מוזר שבאתר של TMS למשל משווקים במקביל הלוחות התקולים מאותו הדגם (למשל PH67A UD3 ו PH67A UD3B3) והלוחות ה B3 יותר יקרים באיזה 50 ש"ח..

כמובן שברגע שה B3 יכנסו למלאי זה יהיה לגמרי חסר הגיון מצד החנות למכור את הישנים כשהחברות אמורות להחליף להם בחינם (וגם הם ללקוח - אני מקווה..) :s05:

פשוט מניאקים. אני רכשתי לוח P67 מזיגזג ואני שקט בכך שברגע שהם יקבלו מלאי של B3 אני אקבל לוח חדש.

פורסם

לפי מה שהבנתי ה B3 יותר מתקדמים מהלוחות הקודמים שהיו נכון ?

אני דיי בטוח שהם לא יתנו אותם בלי תוספת מחיר או שיגידו לחכות ללוחות הרגילים של אינטל שיהיהו בסדר

פורסם

טוב,אז בואו נעשה סדר בבאלגן.מתי יהיה אפשר לקנות את הלוחות?הם עדיין יקראו P67 או שזה יהיה צ'יפסט אחר?--דו"ח מצב

פורסם

מה לא מובן? זה P67 בגרסאת B3... ולא, הם לא יותר "מתקדמים". השינוי היחידי זה תיקון ה SATA.

פורסם

יש לי כונן SATA1 מאוד ישן.. האם יש לי אפשרות לחבר אותו למחשב מבלי להיווצר בעיה גם כאשר שני ה-SATA3 שלי תפוסים?

פורסם

זה לא משנה איזה כונן יש לך. בחיבורי ה-SATA 3.0Gb/s שקשורים לערכת השבים תיתכן הבעיה (ביצועים ירודים או שהפורטים כלל לא יעבדו). בחיבורי ה-SATA 6.0Gb/s שקשורים לערכת השבבים הבעיה אינה קיימת וכנ"ל לגבי כל חיבור SATA (מכל סוג) שאינו קשור לערכת השבבים.

פורסם

הבנתי שה B3 מתחילים להופיע בחנויות (בארץ) !

מישהו יכול לאמת את זה ?

פורסם

שמעתי שלחנויות בארץ יש אתר באינטרנט שאפשר לראות כל המוצרים ואם הם במלאי.. לא בטוח אבל :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים