עבור לתוכן

Battlefield 3 - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

גם אצלי זה רץ ללא בעיות ביצועים. ולי יש 5870 בודד (וגלמוד :'( ).

אכן, אך לפעמיים זוג כרטיסים שווים ביחס למחיר וביצועים מאשר כרטיס בודד. למשל ה6850/70

• תגובות 4.2k
  • צפיות 371.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני יודע במי מדובר ויש לי קשר עם הבנאדם, לסידיקי אני לא חושש.

ובניגוד לאתרים אחרים שאין להם בכלל טלפון ישיר, אתה יכול להתקשר ולדבר עם בנאדם.

נכון, זוהי לא חברת ענק שיש בה פקידים ומנהלים ומה לא, אלא עסק קטן שנותן מחירים טובים למשחקים.

ישנם עשרות אם לא מאות אתרים דומים שמוכרים אלפי משחקים בדרך הזאת, ואני לא חושב שדווקא בישראל יעקצו אותך בשביל כמה שקלים..

זה לא כזה משתלם פה..

נכון, ולפעמים קונים ביוקר את מה שאפשר לקנות בזול.

נכון

אני מעדיף לשלם את ה50-70 שקל יותר ולהיות בראש שקט.

אולי זה רק משהו אישי אצלי, אבל אני לא סומך על כל האתרים האלה של ה''דילים בזול''.

פורסם

טוב אין יותר אלפא :'(

פורסם

עושים פה בפורם הזמנה מוקדמת למשחק? או שפיספסתי כבר אותה?

פורסם

עוד לא נעשתה...

האמת שיש סוגייה קטנה בנוגע להזמנה המוקדמת (לדעתי לפחות) והיא שמי שרוצה עותק פיזי (בשביל הריח של הקופסא :D ) לרוב רוצה את הLimited Edition ולא את הרגילה כפי שבדר"כ נמכרת כאן בארץ...

צריך למצוא חנות שמוכנה להביא את הLE כדי לארגן מכירה קבוצתית.

פורסם

יש סיכוי להריץ ברזולוציה 2560x1440 בכרטיס בודד? (איכות מדיום או יותר גבוה?)

פורסם

יש סיכוי להריץ ברזולוציה 2560x1440 בכרטיס בודד? (איכות מדיום או יותר גבוה?)

לא חושב של6950/70 או GTX570/80 תיהיה בעיה עם זה, תלוי גם בשאר הרכיבים כמובן.

פורסם

מתמטיקה מעניינת, 82 זה פחות מ-76 ו-78 מסתבר...

פורסם

הם סידרו לפי המינימום.

פורסם

49 ו 48 גדולים מ 47, זה הולך לפי MIN FPS.

בקיצור אין יתרון לאף אחד מהחברות, אולי יתרון ל AMD בגלל MLAA, יאפשר להחליק את התמונה ולשמור על הביצועים.

פורסם

אומרים שיש משחקים ש MLAA עובד ממש גרוע אבל DICE עובדים עם שלושת יצרניות החומרה הגדולות אז לרוב אין בעיה עם דברים כאלה.

בפעם האחרונה שאפשרתי את ה MLAA עם כרטיס 5870 (אאל"ט, בדרייבר הראשון ששוחרר שתמך בזה בכרטיסים מהסידרה הזו), הוא אוטומאטית עיוות את כל הפונטים בדפדפן (שעשה שימוש בהאצת חומרה), במשחקים עצמם, לרבות עיוות הטקסטורות (הבא לידי ביטוי בטשטוש) ונוסף על כך, הביצועים ירדו פלאים. איך זה היום?

פורסם

קצת מדאיג לרכוש זוג כרטיסים. לפעמיים צריך לחכות לתמיכה.

בטבלה: איך 590 הוציא פחות מכרטיסים חלשים יותר.

פורסם
אני גם מתכנן לרכוש זוג. לא ניתקלת בבעיות ?

ה SLI מתפקד בסדר גמור בכותרים שתומכים בו כמו שצריך. רק תיקח דבר אחד חשוב בחשבון - במידה ואתה אכן הולך על SLI, אל תיקח שני כרטיסים שגוף הקירור שלהם לא זורק את החום אל מחוץ למארז. במידה ובלוח שלך לא ניתן להרחיק את הכרטיס המשני מהראשון ועקב כך הם יהיו צמודים, זה סרט רע והטמפ' של שני הכרטיסים יטפסו פלאים (מנסיון).

ניתן לראות ש-SLI עדיין לא נתמך פה, לפי התוצאה של gtx590.

זה המצב גם אצלי (שני ה 560ים). הביצועים טובים מאוד גם עם 560 בודד, כפי שגם ניתן לראות מהטבלה.

פורסם

המחשב יהיה כולו חדש,לכן אפשר לרכוש לוח מתאים (גם לקירור ).

איזה קירור זורק מחוץ למארז? יש דבר כזה בכרטיסי מסך (בלי אופן חיבור עצמאי ) .

אז יש לך זוג 560,וכרגע אין תמיכה . אז זה אוטומטי רק כרטיס אחד עובד?

זאת התלבטות .למשל במחיר של זוג 6850 אפשר לרכוש 6950/560/570 בודד וכאן לא תיהיה שום בעיה ,ובמצב של כרטיס אחד זה יותר חזק. אך מצד שני בכן מצב של תמיכה (שכמעט בכל משחק מודרני מתבצעת גם אם לא על ההתחלה ) ההיתרון של זוג הוא רב אחוזים מאשר אחד כמו 570 GTX .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים