פורסם 2011 במרץ 614 שנים יש לי הרגשה שמי שיארגן את המכירה הקבוצתית לא יתחיל לחפש הודעות של משתמשים שפשוט כתבו: "תוסיפו אותי לקניה הקבוצתית"
פורסם 2011 במרץ 614 שנים לא לכולם יש זמן לקרוא אשכולות של 40 עמודים או לחפש להגיב בכל אשכול ורק להעלות את המונה הודעות שלהם עם כל הכבוד.
פורסם 2011 במרץ 614 שנים lol_minbet זה ממש לא קשור .ציינתי תעקוב בפורום (משחקים או כללי ), יפתח אשכול חדש לרכישה.
פורסם 2011 במרץ 614 שנים יש לי הרגשה שמי שיארגן את המכירה הקבוצתית לא יתחיל לחפש הודעות של משתמשים שפשוט כתבו: "תוסיפו אותי לקניה הקבוצתית" :lol: יאללה להוסיף את כולם!! אין פה עניין של שאלה!
פורסם 2011 במרץ 614 שנים אולי נעשה *קומבינה* גם רכישה חומרתית, כי להרבה ישרף כמה רכיבי מחשב על הדרך 8) ...
פורסם 2011 במרץ 614 שנים עוד קצת גיימפליי מאחורי הקלעים. ;Dhttp://kotaku.com/#!5777182/unofficial-paparazzi-footage-reveals-battlefield-3s-a-stunner
פורסם 2011 במרץ 1114 שנים DICE: 256-player Battlefield 3 is possible, but “not fun”לא ממש מסכים עם DICE.צבא נגד צבא צריך להכיל הרבה אנשים, אולי DICE בדקו את זה במפות לא יותר מידיי גדולות... הכל עניין של פורפורצייה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.