עבור לתוכן

Battlefield 3 - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

הבטא יותר עדכנית מהאלפא כי שינו את המיקום של ה-MCOM אחרי תלונות שזה כמעט בלתי אפשרי לעבור את השלב הראשון באלפא. באלפא ה-MCOM שנמצאת ליד הגשר היתה בתוך הפרגולה בבסיס של המגינים.

אתה יודע, בתור ביטא שאמורה לעשות את העבודה בלשכנע אותך לקנות את המשחק המלא, אני לא חשוב שיש הצלחה כבירה ב-PC

בטא זה לא דמו.

• תגובות 4.2k
  • צפיות 373.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

השינוי הטובה היחיד שיש ב BETA זה השינוי של ה M-COM, כל השאר פחות טוב. קשה לי להאמין שה ALPHA הייתה גירסה חדשה יותר.

BETA זה לא משהו שעושים שבועיים לפני שהמשחק יוצא, זה משהו שעושים מראש ובצורה מסודרת. הדבר הזה היה DEMO מאוד לא אפוי, בערך כמו ה BETA של CRYSIS הראשון (שאם אני זוכר נכון הייתה הרבה לפני שהמשחק יצא).

BETA זה מה שעשו עם GEARS 3 ו UNCHARTED 3, כמה חודשים לפני כשיש עוד זמן לסדר בעיות. מה ש EA עושים זה דמו שנתנו לו שם יפה בשביל שתרגיש שאתה עוזר למפתחים.

מי שחושב שהגירסה של המחשב גרועה לא שיחק ב 360 :P

פורסם

הבטא של קריסיס הראשון היתה תקינה לחלוטין. לדעתי שיחררו גירסה "half baked" בגלל ש-EA התחייבו לבטא עוד במכירה של MOH, ונגמר החלון ש-EA אמרו.

פורסם

אופס, התחברו לי 2 משפטים :lol: דיסלקציה :P אם תקרא טוב תיראה שיש ניגוד בין החלק הראשון לחלק השני של המשפט ;D

רציתי להגיד שהבאגים בערך באותה רמה של ה BETA של CRYSIS (מתים אם רצים במדרגות) רק שה BETA של CRYSIS יצאה הרבה לפני יציאת המשחק.

פורסם

מה? אני לא זוכר דבר כזה וטחנתי את הבטא של קריסיס. אולי אתה מדבר על קריסיס וורז או 2. חוץ מזה שבמשך הבטא של קריסיס יצאו 3 פאצים שבאחד מהם הם הוסיפו טונות של צמחיה שהרגה את הביצועים, הורידה את ה-FPS באיזה 30%.

הבטא של BF חוץ מזה שזאת התחייבות של EA, משמשת בעיקר בשביל למדוד עומסים על השרתים לדעתי. למה אני חושב כך? מישהו ראה איפשהו דרך לדווח על באגים?

פורסם

זה DEMO לא גמור והזדמנות לבדוק שרתים. זה לא BETA.

אני זוכר טוב מאוד את ה BETA של CRYSIS הראשון, אם ניסית להוריד את ההגדרות את כל המבנים היו הפוכים למרובעים צהובים :smile1: ומי שרץ במדרגות נפל ומת :lol: שזה משהו שהייתי רוצה ליראות בעוד משחקים...

פורסם

עד היום יש כמה מקומות בBC2 שאתה רץ לך על האדמה ונהרג באופן מסתורי.

:lol: :lol: :lol: :hizuk:

אמצתי את זה לחתימה אם לא אכפת לך .. :)

פורסם

לבעלי כרטיסי Nvidia:

איזה דרייבר עדיף בשביל BF3

285.38 הכי חדש שיצא

או 285.27 (שלא מוזכר שם שום דבר לגבי שיפור בביצועים ב-BF3)

http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-64bit-285.27-beta-driver.html

אני משחק עם 285.27 ועובד ללא בעיה.

פורסם

http://kotaku.com/5845851/frustrated-battlefield-rep-unloads-on-ungrateful-community

מצד אחד הוא צודק, מצד שני EA ו DICE דיי זרקו זיין ולהגיד שהם עבדו קשה על ה BETA הזו והיא שיפור בהשוואה ל ALPHA זה שקר :nixweiss:

הגיע הזמן, כל מה שקניתם עם הקטילה המוחצת הזו זה שכנראה בפעם הבאה הבטא לא תהיה לכלל הציבור. אמרתי את זה כבר כמה פעמים פה ואני אגיד שוב כי אני שם לב שאנשים או מתעלמים או פשוט אטומים. הביטא היא לא חומר שיווקי, הבטא כנראה נחתמה כבר לפני הרבה זמן והשינויים שמבצעים במשחק לא נכנסים.

* מה אתה יודע לגבי האלפא ולגבי העבודה שנעשת על הבטא דרך אגב ? אין לך זכות לבוא ולהגיד שהם זורקים זין או מחפפים על בסיס כלום.

". Our rank progression system as well as customizations have made their way into the beta and it´s very important for us to test these things before we launch. That is the purpose of the Beta as well as combining it with Battlelog and all of the features there."

חלאס עם הבורות, תשמרו את ההתכביינויות לעצמכם, אתם לא חייבים לשחק בבטא.

פורסם

בפעם הראשונה שהרצתי את הבטא עבד לי על 50-60 FPS

עכשיו כל משחק עובד לי על 30-40 FPS

35 ממוצע....למה זה?

עוד משהו,לא משנה איך אני משחק עם ההגדרות נראה שאין שינוי משמעותי בגראפיקה וה-FPS נשאר אותו דבר.

פורסם

בפעם הראשונה שהרצתי את הבטא עבד לי על 50-60 FPS

עכשיו עובד לי על 30-40 FPS

35 ממוצע....למה זה?

עוד משהו,לא משנה איך אני משחק עם ההגדרות נראה שאין שינוי משמעותי בגראפיקה וה-FPS נשאר אותו דבר.

*טעות*סליחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים