עבור לתוכן

Battlefield 3 - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

אם כבר אתה בקטע של לרכוש שרת, עדיף לרכוש אחד אירופאי (multiplay.co.uk) שרץ על חומרה נורמלית, ולא הדרעק שיש ל Hypernia להציע. סוגיית הלייטנסי מתגמדת לעומת הזרימה החלקה והטובה של המשחק כשהשרת מסוגל לאכול את זה, אפילו עם לייטנסי של 100ms.

אם עם BC2 קשה למצוא שרתים נורמלים, אני לא רוצה לתאר איך זה יהיה עם BF3.

• תגובות 4.2k
  • צפיות 371.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

השרתים של multiplay מעולים

בהתחלה באמת שהשרתים בארץ היו נוראים, היום עוד אפשר לשחק שם אבל לא נתקלתי במצב ששרתים של multiplay איכזבו אותי.

פורסם

אם אני באמת יקנה שרת אז זה יהיה רק שרת שיושב בארץ

לא רוצה בעיות פינגים למיניהם.

פורסם

ויגיימס על בטוח יוציאו שרת 64, אבל מכיוון שהם מאחסנים הכל על השרתים שלהם... תקווה שיהיה להם שרת מספיק טוב ל-BF3.

מלבד זאת יש את BFHQ עם תקציב בגודל מטורף שבטח תממן Conquest Large, Rush, SQDM וכל היוצא מכך.

ISF בטח לא יישארו פראיירים ויוציאו גם אחד...

אחרי זה יבואו הקלאנים עם Conquest Small, TDM ו-SQRUSH.

אני לא דואג.

פורסם

היי חברה למישהו יש קוד הנחה ל origin ? , כי הבנתי שאפשר לחסוך עד 60 שקלים בלחיצת כפתור ...

פורסם

קודים ל ORIGIN זצינים רק לחנויות של צפון אמריקה ואירופה, שאר העולם נאנס. אם אתה רוצה מחיר נוח תקנה במקום אחר.

פורסם

כאשר קנינו ב EA UK היו לי קופוני הנחה כמעט כל חודש של 20%. עכשיו הם לא עובדים :(

פורסם

כאשר קנינו ב EA UK היו לי קופוני הנחה כמעט כל חודש של 20%. עכשיו הם לא עובדים :(

אני זוכר שבחנות הבריטית של EA היה איזה קוד הנחה שקניתי איתו את הLE של MoH ב120 שקל(פרי אורדר), אבל EA, הרגישו חשק לאנוס את החנות.

:-\

פורסם

מתי הבטא יוצאת?

והאם יהיה אפשר להוריד אותה בחינם או שהיא תהיה נגישה רק למי שכבר עשה קנייה מוקדמת?

פורסם

מחר.

פורסם

איך מחר? היא יוצאת ב27.

פורסם

מאיפה המידע הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים