פורסם 2011 בינואר 814 שנים צודק, שכחתי להגיד גם את זה.זה שהוא יצא דובר בפוליגרף, לא אומר דבר, כי פוליגרף הוא די כלי דיבובוהוא אפילו לא מתקבל כראיה בבית משפט, גם כשיצאת דובר שקר אבל לא הודת בשום דבר.כמו שאמרו בסרט, הוכחות מדעיות חלשות.נכון, שקר אחד גדול !אני בטוח שהוא לא זה שרצח אותה, ומי שכן עשה זאת, מסתובב חופשי !זו הייתה דוגמה לשקרים של המשטרה.זו הייתה דוגמא לשקרים של המשטרה כלפי זדורוב, הם אמרו שמצאו DNA שלו עליה.נכון, לא היה DNA שלו עליה, אבל כן היה בזירת הרצח.כמו שאמרתי לפני כן, אין ספק, משהו פה מסריח.אבל אני לא יכול להיות בטוח ב 100% שהוא זכאי בדיוק כפי שאני לא יכול לדעת ב 100% שהוא אשם.אני אישית נוטה יותר לכיוון הזכאי, אבל עדיין יש פה שאלות נוספות.
פורסם 2011 בינואר 814 שנים מחבר נכון, לא היה DNA שלו עליה, אבל כן היה בזירת הרצח.לא נכון. וזו באמת הפעם האחרונה שאני מנסה להסביר לך זאת, ללא שאתה מציג מהו אותו DNA, היכן הוא נמצא, ומדוע לא טרחו להציג זאת כראיה בבית משפט.הכותרת בעיתון שאתה מדבר מדבר עליה, או שהיוותה עצמה תרגיל חקירה ללחוץ על זדורוב, או נסיון לזכות לאהדה ציבורית (אם זכור לך הרצח אירע זמן קצר לאחר בריחתו של האנס בני סלע).
פורסם 2011 בינואר 814 שנים מחבר ראיתי את הסרט (אני זה שהמלצתי עליו, זוכר?), ורבים נוספים כאן ראו את הסרט, ומסיבה כלשהי אתה היחיד שהבין ממנו שנמצא DNA של זדורוב בזירת הרצח. אתה מוזמן להביא את הדקה בה זה נאמר.
פורסם 2011 בינואר 914 שנים Applian replay media catcherבכל מקרה זה ישודר שוב ביום שבת ב13:10לי בכל ללא עובד דרך הFF.תודה רבה על התוכנה הזאת.לי זה דווקא עובד... רק שזה אוכל לי את המעבד לגמרי, (יש ליפנטיום 4....). אגב זה יורד גם עם grab++ של ORBIT אבל בקצב איטי מאד משום-מה.עריכה: בגירסת הניסיון זה הוריד רק חצי מהסרט....
פורסם 2011 בינואר 914 שנים מחבר תוכנה מעולה (אם כי קצב ההורדה שלה מהיר רק במעט מקצב שידור הסרט בפועל). אגב, האם מבחינה מוסרית זה בסדר לגנוב תוכנה, שמאפשרת לגנוב סרטים מאתרים ?
פורסם 2011 בינואר 914 שנים אגב, האם מבחינה מוסרית זה בסדר לגנוב תוכנה, שמאפשרת לגנוב סרטים מאתרים ? הגונב מגנב פטור
פורסם 2011 בינואר 914 שנים איך בדיוק אפשר לגנוב אותה?....היא עולה כסף...וגרסת הנסיון מורידה רק חצי....
פורסם 2011 בינואר 914 שנים ראיתי את הסרט (אני זה שהמלצתי עליו, זוכר?), ורבים נוספים כאן ראו את הסרט, ומסיבה כלשהי אתה היחיד שהבין ממנו שנמצא DNA של זדורוב בזירת הרצח. אתה מוזמן להביא את הדקה בה זה נאמר.ראיתי את הסרט שוב ואתה צודק לגבי ה-DNA.אני כבר מחכה לחלק השני שישודר ביום רביעי הקרוב ב 21:30 בערוץ 1.
פורסם 2011 בינואר 1114 שנים מישהו יכול להסביר לי משהו - מאיזה שלב שעוצרים מישהו הוא זכאי לעורך דין ? היה מישהו שייעץ לזדורוב בתחילת הדרך ?
פורסם 2011 בינואר 1114 שנים מישהו יכול להסביר לי משהו - מאיזה שלב שעוצרים מישהו הוא זכאי לעורך דין ? היה מישהו שייעץ לזדורוב בתחילת הדרך ?הוא זכאי לעורך דין מהרגע שבו הוא נכנס לתחנה ומתחילים לחקור אותו. הוא יכול גם לבקש לשמור על זכות השתיקה עד שיביאו לו את עורך הדין שלו.
פורסם 2011 בינואר 1114 שנים ^ מישהו הבהיר לן את זה ? בפועל, מישהו יעץ לו ? אגב, מדיונים קודמים בפורום שמצאתי בנושא, יש כמה דברים שלא מסתדרים גם לרעתו של רומן, שלא ציינו אותם בכתבההכרעת הדין המלאה :http://go.ynet.co.il/pic/news/140910.doc
פורסם 2011 בינואר 1114 שנים מחבר לפי מה שאני יודע בהתחלה היה עו"ד כלשהו שלא הצליח לתקשר איתו מפאת השפה. מקריאות באינטרנט, לפי מה שנאמר בסרט, היה מדובר בעו"ד אזרחי שעשה להם הסכם שכ"ד.מהתבוננות בקטעים מן החקירה, ברור שלא היה אף אחד שייעץ לו. התשובה הנכונה היחידה לשאלה מדוע יש דם של הנרצחת על הבגדים שלך היא "העו"ד ייעץ לי לשמור על זכות השתיקה / אני שומר על זכות השתיקה עד שאני מדבר עם עו"ד".אתה מוזמן להעלות את כל הדברים שלא מסתדרים. לשם כך קיים הדיון.
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.