עבור לתוכן

מדריך: פתיחת HD6950 ל-HD6970

Featured Replies

פורסם

תזמין את הMSI TWIN FROZER III הוא נפתח

הII לא נפתח

• תגובות 555
  • צפיות 127.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא לא נפתח

פורסם

מה זה כרטיסי הרפרנס ? ואיך אני מוודא שאני קונה כזה ?

אלו הכרטיסים עם הקירור הרגיל שלהם. לא קירור מיוחד שכל חברה יוצרת לעצמה.

פורסם

כבר אין כאלה :smile1:

הייתי ב TMS לפני כמה ימים הם אמרו לי שעכשיו גם הריפרנסים נעולים

אין את כפתור הביוס יותר

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לפי מה שקראתי, יש סכנה ל-vram כי הזכרון שעל ה-6970 הוא שונה ועובד עם יותר מתח. השאלה היא עד כמה זה רלוונטי והאם יש ביוס של 6970 עם מתחים נמוכים יותר או יותר מדיוק:

איך להפוך 6950 ל-6970 רק עם המתח המקורי של הזכרון של ה-6950?

פורסם

אפשר לערוך את הביוס המקורי ככה שרק השיידרים יפתחו, המתחים ישארו בסטוק ( של 6950 ) וOC אתה עושה בנפרד דרך התוכנות המתאימות...

פורסם

תודה על ההבהרה, אבל יש מדריך או מאגר ביוסים?

פורסם

לא יודע בקשר למדריך, אבל עושים את זה דרך RBE וזה פשוט מאוד... אם אתה רוצה אתה מוזמן לעלות את הביוס המקורי שלך לכאן אני אשנה לך ויעלה אותו חזרה...

פורסם

אפשרי לעשות פתיחה לשיידרים ולעלות מתח לליבה ל1.175 כמו ל-6970, ובנוסף להעלות את מגבלות האוברקלוק ב-CCC מעבר ל-840 1325 (רק לפתוח את האופציה)?

אם כן, ברשותך, להעלות כאן בתגובה את הביוס?

פורסם

האפשרות היחידה שהלימיט יהיה גבוהה יותר מ 840/1325 ב CCC ( כי דרך MSI AB למשל לא יהיה בעיה ) זה לצרוב ביוס 6950 של אסוס ( רפרנס ) הוא לא מוגבל ב CCC, את המתח ניתן לעלות לכמה שאתה רוצה..

אם אתה רוצה אני משתמש בעצמי בביוס של אסוס, שיידרים פתוחים ל 6970 וללא הגבלה ב CCC... אני יכול לעלות לך אותו...

פורסם

אין בעיות של אי תאימות בין ביוסים לכרטיסי מסך (שלי של גיגהבייט)? אני יודע שכל הרפרנס שווים (או שלא?). אם כן, אז בבקשה, תעלה את הביוס :)

פורסם

כל עוד מדובר ברפרנס ( הכרטיס המלבני עם הפסים האדומים ) אין הבדל...

אני כרגע עם מחשב זמני בלי מארז ועם GTX460 כי הלך לי הלוח... אני מחר אחבר את ה 6950 יוציא ויעלה את הביוס ואסביר לך בדיוק מה ואך לעשות כדי לפתוח את ההגבלה ב CCC...

פורסם

לפני רגע עשיתי את זה על כרטיס של Shappire 6950 2GB

לפני:

ejzgizt0knjx.gif

2368696.gif

אחרי:

w3mcj1nj2mmm.gif

1756502.gif

עוד לא פתחתי את הPowerTune ל+20

פורסם

גם אל תפתח, זה לא נותן שום דבר... בדקתי בעשרות משחקים במקרים מאוד מאוד קיצוניים +5 נתן איזה שהוא בוסט עלוב בביצועים, בכל שאר המצבים פשוט כלום... תשאיר את זה על 0...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים