עבור לתוכן

מדריך: פתיחת HD6950 ל-HD6970

Featured Replies

פורסם

אז בעצם מצב שקט זה ביוס אחר ?

אז פשוט תבחר על איזה מהם אתה מוותר

לא. אין מה לוותר כי אני בעצם עורך את הביוס ומשנה רק את השיידרים (ומבטל את ההגבלה של ה OC להרבה יותר רחוק !)

אבל בינתיים אני לא פותח אותו (לפחות עוד כמה חודשים שאני יחליף ספק\מחשב)

אחרי הפעלה מחדש של המחשב יש הבדל במאורר

מצב ביצועים 59 מעלות על 54 מאורר

מצב שקט 62 מעלות על 45 מאורר

משהו כזה ..

• תגובות 555
  • צפיות 127.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא תיהיה לך בעיה להתקרב ל 1GHZ ....

6950 הוא אובר קולקר טוב

פורסם

לא תיהיה לך בעיה להתקרב ל 1GHZ ....

6950 הוא אובר קולקר טוב

אחרי שהגיבו לי בפוסט שפתחתי בפורום אמריקאי וטענו ש MSI הורידו בלייזר את היכולת לפתוח את השיידרים הייתי חייב לנסות ואלו התוצאות

קודם כל עשיתי פלאש לביוס הזה "http://www.ocdrift.com/2011/04/msi-r...locking-guide/"

השיידרים לא נפתחו אבל יכולת ה OC השתנתה

asdey.png

לאחר מכן עשיתי פלאש לביוס שאני הכנתי בעזרת RBE

פתחתי רק את השיידרים

וכלום לא השתנה !!

בינתיים חזרתי לביוס המקורי !

אחד מהאנשים שם טוען שזה קורה גם לו ויש שיפור בביצועים (וש GPUZ צריכה עדכון)

ואחד טוען שחתכו את השידרים הנוספים בלייזר !!!

יואוו, עכשיו צריך לחכות ולראות מי מהם צודק !!

פורסם

קשה לי להאמין שיש ל MSI כוח לעבור אחד אחד ולהוריד את השיידרים

מה שבטוח אפשר להסיק מזה שהייתה צריך לקנות את הרפרנס הרגיל :)

אתה בטוח שהצבירה הצליחה ? כי ממש כלום לא השתנה ... חוץ מהשיידרים היה צריך להשתנות עוד דברים

תנסה ביוס של ספיר מוכן של 6970 או אוסוס

פורסם

קשה לי להאמין שיש ל MSI כוח לעבור אחד אחד ולהוריד את השיידרים

מה שבטוח אפשר להסיק מזה שהייתה צריך לקנות את הרפרנס הרגיל :)

אתה בטוח שהצבירה הצליחה ? כי ממש כלום לא השתנה ... חוץ מהשיידרים היה צריך להשתנות עוד דברים

תנסה ביוס של ספיר מוכן של 6970 או אוסוס

הצליחה בוודאות

לאחר הפעלה מחדש של המחשב גיביתי שוב את הביוס ובדקתי md5

וזה נתן לי את הביוס הזה

http://www.techpowerup.com/vgabios/96402/MSI.HD6950.2048.110324.html

ותסתכל על MSI Afterburner , הוא שינה לי את התדרי מקסימום

מ 880/1325

ל 1275/1690

יכול להיות שאכן GPUZ צריכה עדכון (ואני מאוד מקווה !)

ויכול להיות ש MSI אכן חתכה ליבה ליבה (ואני מאוד מקווה ! שלא !!!!!)

עריכה:

ולא, אני עדיין מעדיף את הכרטיס הזה !

יכולת ה OC שלו הרבה יותר מדהימות

אז OC של כמה אחוזים יתן אותה תוצאה ואף יותר ..

פורסם

אתה עדיין לא יודע מה היכולות של הכרטיס שלך... זה ש MSI AB נתן לך מרווח זה נחמד, אבל תראה לנו קצת מספרים...:)

פורסם

Lanzar

ה-6950 שלי בפנים ומוכן לפתיחה, קניתי בסוף את הדגם של גיגהבייט ואני מוכן לצרוב אותו, רק שאלה קטנה, קראתי את זה ב-TPU אבל אני לא מוצא את הציטוט המדוייק, הם אמרו איפהשהוא שאחרי פתיחה של ה-6950 המהירויות שעון והשיידרים השתנו אבל לא הייתה לנם אפשרות להעלות את המתח של הכרטיס בשביל אוברקלוק נוסף. היה שם איזה Workaround אבל אני לא מוצא את זה מישהו יודע על מה אני מדבר?

לפני שאני פותח את הכרטיס אני רוצה לוודא שיהיה ניתן לשנות מתחים אחרי הפתיחה, תודה

פורסם

אני חושב שאתה מדבר על לצרוב ביוס של 6970, למיטב ידיעתי הדבר מבטל את השליטה במתח. במידה ועל זה אתה מדבר, אין לך מה לחשוש, רק תשנה ביוס של 6950 ולא תהיינה בעיות.

פורסם

נכון בדיוק על זה אני מדבר אני רוצה לצרוב ל-6950 שלי ביוס של 6970 אבל עדיין שתהיה לי את האפשרות לשלוט על המתח במידה ואני ארצה לעלות, אני זוכר שקראתי שיש לזה פתרון אבל בחיי שאני לא מצליח למצוא את הכתבה הזו...

מישהו יודע?

פורסם

מה שאתה צריך לעשות זה להוריד איזו אפליקציה שתשנה את הביוס המקורי שלך, כבר פרסמתי את הלינק פה בת'רד הזה. כל זמן שתצרוב ביוס 6970 לא תוכל לשלוט במתח. רק ביוס 6950 שעבר את פתיחת השיידרים (עם האפליקציה המוזכרת) יאפשר לך את השליטה הזו.

פורסם

אז מה שאתה אומר זה שאני צריך לצרוב ביוס של 6950 שעבר פתיחת שיידרים והוא ייתן לי את המהירויות שעון של ה-6970 וגם אפשרות שליטה במתח? לא קראתי על זה בשום מקום... יש לך לינק לזה?

עריכה:

מצאתי :)

It was not acceptable for us, so we used a help of a different flashing tool — Mod_BIOS_HD_6950. The tool patches the BIOS of Radeon HD 6950 cards by changing the performance configuration only. This tool was created by a well-known, among hardware enthusiasts, person W1zzard. This man has put a lot of effort for development of overclocking community. He is the one responsible for creating tools like GPU-z and many more. And now, W1zzard has presented yet another useful tool. .

פורסם

אז ככה

פתחתי את הכרטיס לפני משהו כמו חודש

מאז יש אצלי תופעה של ארטיפקטים בעת שימוש "כבד" (לא יודע להגדיר כבד) במעבד הגרפי (פוטושופ, משחקים וכו')

בהמלצה של מישהו בדיון הזה, צרבתי את הביוס שנמצא בהודעה של פותח הת'ארד (לדעתי של ספייר) על כרטיס של XFX,

האם יש סיכוי שפה הבעיה?

אשמח לעזרה, תודה

פורסם
  • מחבר

יכול להיות, בעבר דווחו תופעות של ארטיפקטים והתנהגות מוזרה שפותרה על ידי שימוש בביוס אחר

פורסם

מישהו מכיר את השמוע שכרטיסים של MSI שהם רפרנס אבל משהו כמו V2 לא ניתנים לפתיחה?

אני רוצה להזמין את זה אבל בגלל השמועה הזאת די חושש.

מסתבר שדי קשה להשיג כרטיסי רפרנס ב - Newegg, רוב הזמן הם לא בסטוק :-\

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

מה זה כרטיסי הרפרנס ? ואיך אני מוודא שאני קונה כזה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים