פורסם 2011 ביוני 814 שנים דרך אגב , סחטיין על ההבחנה על החלק עם הירי בחושך של החץהייתי צריך לראות את זה פעם נוספת , מראיון שקראתי עם טוד הווארד הgame diractor הוא טוען שמערכת הAI כל כך מתקדמת שדמויות במשחק ממש יפעלו לפי האינטראקציה שלך איתן (NPC יחזירו לך ציוד או יגנבו אותו....)אני מקווה שהAI יהיה יותר טוב מזה....
פורסם 2011 ביוני 814 שנים אני מנחש שזה יהיה יותר דומה למערכת ההתגנבות (אם אפשר לקרוא לזה ככה) שהייתה בfallout שים לב שאחרי שהוא מסיים "לדבר" עם שני מטרות אימון ליד המדורה קופץ טקסט שאומר שהוא "hidden"אותו דבר היה בfallout ...
פורסם 2011 ביוני 814 שנים נראה לי אתם סתם מגזימיםנכון הקטע עם החיצים לא הציג AI כזה חכם (בלשון המעטה)אבל אני די בטוח שזה בגלל שהמשחק לא גמור אז יכול להיות שהAI עדיין לא מוכן
פורסם 2011 ביוני 814 שנים 300 שעותזה המשחק הכי ארוך שיהיה עד עכשיו אני חושב ש dragon age היה הכי ארוך
פורסם 2011 ביוני 814 שנים DRAGON AGE משחק קצר אפילו בהשוואה ל TES הקודמים ו FALLOUT 3 שלא לדבר בהשוואה למשחק הזה. גם המשחקים הישנים של BIOWARE הרבה יותר ארוכים, DRAGON AGE בערך באורך של האיזור הראשון ב NWN וגם קצר בהרבה מ DS1 ו DS2 של GASPOWERED.
פורסם 2011 ביוני 814 שנים לא רוצה לבאס אבל ראיתם את ה AI במשחק הדגמה בעמוד הקודם ? הוא ירה בחץ באויב והאויב שליד פשוט עמד ולא עשה כלום וחיכה לחץ שלו...והיה גם איזה קרב שפשוט האויבים ברחו - לא ממש הבנתי אם זה באג או שזה משהו מתוכנן.הרבה פעמים במשחקי הדגמה משחקים על הגדרות קושי נמוכות במיוחד ולפעמים גם עם ריכוך נוסף (לדוג' GOD MODE). יכול להיות שהAI ככה בגלל זה.
פורסם 2011 ביוני 914 שנים דרך אגבאין מצב שזו ההדגמה היחידה שנקבל לפני ההשקה ב11.11 ?בכל מקרה חסרים הרבה פרטים שלא דיברו עליהם כמו מקצועות שמאפשרים לייצר פריטים או אם יהיו מלווים(חוץ מאותו ילד חסר תועלת שמצטרף אליך אחרי שאתה הופך לאלוף בארנה...)שיהיה אחלה של יום
פורסם 2011 ביוני 914 שנים הרבה פעמים במשחקי הדגמה משחקים על הגדרות קושי נמוכות במיוחד ולפעמים גם עם ריכוך נוסף (לדוג' GOD MODE). יכול להיות שהAI ככה בגלל זה.יכול להיות שהם משחקים בשלבים מיוחדים שהכל בהם מוסקרפט? (SCRIPTED)דרך אגבאין מצב שזו ההדגמה היחידה שנקבל לפני ההשקה ב11.11 ?בכל מקרה חסרים הרבה פרטים שלא דיברו עליהם כמו מקצועות שמאפשרים לייצר פריטים או אם יהיו מלווים(חוץ מאותו ילד חסר תועלת שמצטרף אליך אחרי שאתה הופך לאלוף בארנה...)שיהיה אחלה של יוםאני זוכר גם שדיברו על כלב שילווה אותך לאורך כל המשחק ויוכל לעזור לך למצוא דברים לפי מה שאתה אומר לו לא?או שאולי אני מתבלבל עם פייבל 3?
פורסם 2011 ביוני 914 שנים jack אני די בטוח שזה פייבל , קראתי פעם על זה איפהשהוא...אני מסתמך על זה שבfallout NV היו מלווים וגם fallout ואחרי הכל זה אותו צוות פיתוח...
פורסם 2011 ביוני 914 שנים jack אני די בטוח שזה פייבל , קראתי פעם על זה איפהשהוא... אני מסתמך על זה שבfallout NV היו מלווים וגם fallout ואחרי הכל זה אותו צוות פיתוח... אפרופו, גם כותר משובח ביותר, החברה הזאת משהו
פורסם 2011 ביוני 914 שנים fallout NV זה חברה אחרת, כפי שצויין כבר כאן בפורום.משחק לא יוצלח מבחינת אכות בנייה.מדברים כבר על fallout 4-שכולו יהיה של בטסדה.דרך אגב bethesda. באנגלית זה "מעיין החיים",קשור לישו ולנצרות.זה גם שם של 'אגם' או מקור מים קדום בירושלים.
פורסם 2011 ביוני 914 שנים johnny ,אכן פאשלה שלי fallout nv היה רק בהפצה של bethesda. ובפיתוח של חברה אחרת, אבל סחטיין על ההסבר של מקור השם bethesda, בכל מקרה נקווה למשחק גדול בנובמר...
פורסם 2011 ביוני 914 שנים רק בהפצה? פדיחה. בכל מקרה המעלילה של המשחק הייתה יפה, אם כי בהשוואה לוויצ'ר 2 שאני מסיים עוד מעט אין מה להשוות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.