עבור לתוכן

דיון ראשי - AMD Radeon HD6000 Vs Nvidia Geforce GTX500

Featured Replies

פורסם

המחירים של ASUS לא תואמים את השוק .

6950 של ASUS זה בטח כמו 6970 רגיל ;)

• תגובות 503
  • צפיות 159.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מה תגידו הגיעה כבר הזמן להחליף GTX 275 ל GTX 570 או שלחכות עוד?

אני משחק על 1920*1080

פורסם
  • מחבר

אנחנו צריכים לקבוע בשבילך אם אתה מרוצה מביצועי כרטיס המסך שלך?!

פורסם

אז מה נשאר לנו?

GTX560 שאמור להיות מאוד מעניין לדעתי.

כפול ליבה של AMD שכנראה יהיה מורכב מHD6950 היות וצריכת החשמל ופליטת החום שלו נמוכות בצורה מאוד משמעותית מHD6970.

וכפול ליבה של NVIDIA שיהיה מורכב מ-??????

אגב ראיתם את הSCALING של HD6900? המספרים מגרדים את ה100%.

פורסם
  • מחבר

כן, הסקיילינג חד כמו סכין, לפעמים עניין של עשיריות הפריים מתחת ל100%, זה צריך להיות מתכון טוב בשביל HD6990

אני מעריך שכפול הליבה של NVIDIA יהיה מבוסס שני GF110 מסורסים קצת, כנראה משהו סביב GTX570 X2

פורסם

אני מניח ש6990 יהיה פחות או יותר ברמה של ה595 (שתיהם יהיו באזור של GTX480 SLI אני משער).

זה משאיר את הבחירה למחיר, צריכת חשמל, התחממות ויכולות אוברקלוק.

פורסם
  • מחבר

אני מצטער להגיד אבל בהשוואה לHD5800 הHD6900 אוברקלוקרים ממש מחורבנים :nixweiss: אז ציפיות מHD6990 אין לי

נראה מה שנה הבאה תביא לנו, Southern Islands היא אולי הארכיטקטורה שמושקע בה הכי הרבה זמן וכסף בAMD-ATI מאז ומעולם

פורסם

אני מניח שהשנה הזו שייכת לNVIDIA מבחינת כרטיסי המסך בהשוואה רצינית לשנה שעברה.

(אבל מההתנסות שלי עם הדרייברים של NV בזמן האחרון קשה לי לחשוב על לאמץ לחיכי אחד שלה...)

פורסם
  • מחבר

Oreeh ו-gabbay ההודעות שלכם נמחקו, אם אתם רוצים לריב תעשו את זה בהודעות פרטיות ומצידי תפגשו ותגמרו עניין

אבל לא על גבי הפורום, תודה.

פורסם

אני מצטער להגיד אבל בהשוואה לHD5800 הHD6900 אוברקלוקרים ממש מחורבנים :nixweiss: אז ציפיות מHD6990 אין לי

נראה מה שנה הבאה תביא לנו, Southern Islands היא אולי הארכיטקטורה שמושקע בה הכי הרבה זמן וכסף בAMD-ATI מאז ומעולם

אי אפשר לשנות מתחים עדיין ::)

פורסם
  • מחבר

הHD6900 כל כך רגישים בנושא של כח שזה ממש לא מגרה אותי אני אגיד לך את האמת :nixweiss:

ואני ממש לא חושב שמHD6950 של 800MHZ פתאום תוציא 1000MHZ (מה שגם בHD5850 נחשב לפשוט לביצוע)

פורסם

לפני שההודעות נמחקו שאלתי אם יש מידע רשמי על מתי 2 החברות מוציאות את הדואל שלהן...

פורסם
  • מחבר

התשובה היא לא, אין תאריך מדוייק לא לHD6990 ולא לפרמי כפול הליבה.

פורסם

התכוונתי לתאריך משוער (Qמשהו?)

פורסם
  • מחבר

Q1 2011 לשניהם כנראה, אם לא אז הפרמי כפול הליבה יושק בחלקה הראשון של Q2 כנראה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים