פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים לי בדיוק הפוך.אני מקבל לשם 102 מינימום.אגב, אפשר לשנות מיקומים עד 4 פעמים.(אדמין רשם את זה בפורומים שלהם)
פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים תגידו, ה"קלאן" פתוח כמו שהיה ב MW2 או שזה רציני הפעם? אם הוא פתוח אז שלחו איזו הזמנה לקבוצה בסטים בבקשה
פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים לא ידוע עדיין, חלק אומרים שזה כל HWZONE וחלק אומרים שצריך לעשות אותו סגור, לא יודע.אתה יכול להצטרף כל עוד אתה בHWZONE, נראה לי.
פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים האמת שזה פחות קשור ללהצטרף לקלאן ויותר קשור לנוחות שבלדעת מי מה"קלאן" משחק כרגע (:מעבר לזה לא לחוץ לי כן או לא להיות בקלאן.
פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים מחבר הקלאן לא פתוח, השרת פתוח לכל חברי הפורום ובכלל לכל הקהילה של הגיימרים.
פורסם 2010 בנובמבר 1415 שנים הקלאן לא פתוח, השרת פתוח לכל חברי הפורום ובכלל לכל הקהילה של הגיימרים.יש מצב שאתה תגביל את השרת לכתובות IP רק מישראל? ככה כל מיני אירופאים לא יתפסו לנו מקום.....
פורסם 2010 בנובמבר 1415 שנים מחבר יש מצב שאתה תגביל את השרת לכתובות IP רק מישראל? ככה כל מיני אירופאים לא יתפסו לנו מקום.....אין אפשרות, זה לא כזה משנה אבל, ככה היה בקוד 4 וככה זה יהיה גם פה, זה עובד יופי, עדיין לא נתקלתי במישהו שרצה לשחק ולא פיניתי לו מקום
פורסם 2010 בנובמבר 1415 שנים האמת שזו החלטה טובה שלכם לא כל כך לפי דעתי. כי בהתחלה זה פשוט היה חברי הפורום ששיחקו ביחד, ואז הוספנו S6 כאות הערכה לסיימון על המכירה הטובה שהוא ארגן לנו, ואז מתחילים לקרוא לזה קלאן.. מה זה קלאן? זה אמור להיות כל HWZONE...
פורסם 2010 בנובמבר 1415 שנים אני מגיע הערב ב 22:00 אז תפנו מקום ותארגנו שבעשר בדיוק תסיימו סיבוב של SND
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.