עבור לתוכן

Call of Duty: Black Ops - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

כבלים 12MB+נטוויז'ן (בלי גיימר)

נראה לי אני יעבור לנטוויזן! נשבר לי מבזב"ל

• תגובות 3.5k
  • צפיות 386k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני?? לי יש פינג 70 , אין לי על מה להתבכיין....

אני מקבל בבמוצע 130 :-[

פורסם

אני מחובר בכבלים 12MB עם בזק בינלאומי + גיימר וכשאני מחפש שרתים לבלקאופס כל השרתים מציגים מינימום 90 וכשאני נכנס לאחד מהם ומתחיל לשחק אני רואה שהפינג שלי הוא יותר בכיוון של 120+

פורסם

אותו כנ"ל רק שאני לא משלם להם על חביתת "גיימר"

פורסם

מה רע לכם פינג שהוא עד 150 זה מצויין.

פורסם
:lol:
פורסם

איזה כיף לירות על מישהו לאיזור מרכז הגוף ... הוא לא מת.... אז הוא הורג אותי ובקילקאם רואים אותי יורה 10 סנטימטר מימינו?!?!?!?

ניסיתם פעם לירות על מישהו שעושה טלפורט מנקודה לנקודה?

פינג שחיק הוא עד 90!!!

פורסם

איזה כיף לירות על מישהו לאיזור מרכז הגוף ... הוא לא מת.... אז הוא הורג אותי ובקילקאם רואים אותי יורה 10 סנטימטר מימינו?!?!?!?

ניסיתם פעם לירות על מישהו שעושה טלפורט מנקודה לנקודה?

פינג שחיק הוא עד 90!!!

ספר לי על זה,

לא כיף לסיים סיבוב עם יחס שלילי של 20-4 :'(

*. משום מה בשרת שלנו אני מקבל פיגנים של יותר מ220 בעוד רובכם סביב ה 120

בשרתים אחרים 80 בקונסול ו 120 במשחק עצמו.

פורסם

:facepalm: :facepalm: :facepalm:

פורסם

עדכון בקרוב:

Hi all,

GameServers.com will be rebooting ALL Call of Duty: Black Ops servers tonight in preparation for a new patch that is oncoming. The Patch is server-side only, but will address some critical server-side issues that are affecting the community-at-large.

If your server temporarily goes down, or if you're in a game that ends abruptly, this is why. Please just reconnect in a few minutes and everything will be alright =).

Regards,

-JD

פורסם

בנוגע לסקור שלי מההודעות הקודמות.. במקרים מסויימים הסקור הזה היה הפוך כשזה נגע להשגת המטרה לדוגמא domination או demolition..

פורסם

המשחק הגיע :smile1: נשאר רק להתקין ולהוריד את העדכונים וגם אני יכול לשחק...וכמובן להתפלל שהפינג עם אורנג' יהיה סביר.

פורסם

נו מה?! רואים שאתה קאמפר!

בטח שלא יכפת לך מהפינג...

פורסם

גם אני חשבתי עד לא מזמן שעם פינג 150-130 אפשר לשחק אבל עכשיו אם זה לא 100 מינוס אני יחשוב אם בכלל להיכנס.

בפינגים של 100+ אני לא מרגיש לאגים אבל צריך כבר צריך לרוקן מחסניות על אוייבים וזה פשוט לא הוגן ומציק מאוד.

פורסם

את האמת, אני שיחקתי כמה שנים ב SOF2 בהרבה פעמים עם פינג 100-150 וזה היה בסדר, לא הפריע לי לנצח :nixweiss: מצד שני ניסיתי לשחק ב UT עם פינג מעל 100 וזה היה נוראי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים