פורסם 2010 בנובמבר 1615 שנים שלום לכולם!קניתי שרת black ops בתקווה שהוא יהיה לשימוש ישראלים בלבד כדי שלכולנו יהיה פינג זהה.הכתובת היא: 18 Players Call of Duty: Blackops [RANKED] [173.199.105.72:3084lelszone.clanservers.comשם השרת:LeLs Zone Public Israelהשרת כרגע ממוקם בגרמניה, פרנקפורט.אני אודה לכם מאוד אם תלכו ללינק הזה ותציעו את ישראל כמקום לפתוח בו שרתי משחק של החברה:https://www.gameservers.com/blackops/ברגע שתהיה אפשרות לשרתים בישראל אני אעביר את השרת בלחיצת כפתור.להנאתכם!
פורסם 2010 בנובמבר 1615 שנים אתה מתבכייןX תתמודד אני?? לי יש פינג 70 , אין לי על מה להתבכיין....הוא התכוון אלילא אני לא מתבכין. גם עם כל המעפניות הזאת אני בדרך כלל בראש הרשימה.זה פשוט מעצבן, שבא מישהו ומשנה את ה"יופי שבמשחק" למשחק דומה לכל השאר... וזה מעצבן כי אתה לא יכול לעשות אילטור מהיר מול האוייב שלך כי זה "לא ריאליסטי" או בלה בלה בלה
פורסם 2010 בנובמבר 1615 שנים שלום לכולם!קניתי שרת black ops בתקווה שהוא יהיה לשימוש ישראלים בלבד כדי שלכולנו יהיה פינג זהה.הכתובת היא: 18 Players Call of Duty: Blackops [RANKED] [173.199.105.72:3084השרת כרגע ממוקם בגרמניה, פרנקפורט.אני אודה לכם מאוד אם תלכו ללינק הזה ותציעו את ישראל כמקום לפתוח בו שרתי משחק של החברה:https://www.gameservers.com/blackops/להנאתכם!כמו ש-XTZ שאל, האם יש שם?אני עד עכשיו לא מבין איך אני נכנס לשרת רק ע"פ IP שלו.מז"א בתקווה?
פורסם 2010 בנובמבר 1615 שנים ערכתי את הפוסט , עכשיו כל הפרטים שם[br]פורסם בתאריך: 16.11.2010 בשעה 11:48:34בתקווה זה אומר שאני מנסה לברר איך אני יכול לחסום אותו רק לכתובות ישראליות או פינג מסויים
פורסם 2010 בנובמבר 1615 שנים כמו ש-XTZ שאל, האם יש שם?אני עד עכשיו לא מבין איך אני נכנס לשרת רק ע"פ IP שלו.אתה רושם בקונסול connect/ ואחרי זה את הIP
פורסם 2010 בנובמבר 1615 שנים ערכתי את הפוסט , עכשיו כל הפרטים שם[br]פורסם בתאריך: 16.11.2010 בשעה 11:48:34 בתקווה זה אומר שאני מנסה לברר איך אני יכול לחסום אותו רק לכתובות ישראליות או פינג מסויים לכתובות ישראליות זה יהיה מצויין נמאס לי לשחק עם פינג 80-100 מול אנשים בפינג 30-50 ולירות עליהם עם דיליי. איזה מוד משחק רץ על השרת? תודה רבה על השרת! אתה רושם בקונסול connect/ ואחרי זה את הIP thanks! אני צריך לרשום את זה כשאני בתפריט הראשי?
פורסם 2010 בנובמבר 1615 שנים אני כרגע בעבודה ואני לא יכול לבדוק אם השרת עובד ומקבל שחקנים, מישהו יכול לעשות טובה ולבדוק?
פורסם 2010 בנובמבר 1615 שנים לכתובות ישראליות זה יהיה מצויין נמאס לי לשחק עם פינג 80-100 מול אנשים בפינג 30-50 ולירות עליהם עם דיליי. איזה מוד משחק רץ על השרת? תודה רבה על השרת! thanks! אני צריך לרשום את זה כשאני בתפריט הראשי? זה לא משנה זה יעבוד גם ברשימה של השרתים וגם בתפריט הראשי. לחלק מהיוזרים יש לפעמים בעיות עם הפקודה הזאת שלפעמים היא לא עובדת,היו אמורים לתקן את זה בפאץ אבל כנראה שלא אצל כולם זה תיקן.
פורסם 2010 בנובמבר 1615 שנים XTZ' date=' מה ספק/תשתית שאתה מחובר אליהם? ובאיזו חבילה? [/quote']כבלים 12MB+נטוויז'ן (בלי גיימר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.