עבור לתוכן

Call of Duty: Black Ops - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

Hello,

.

Treyarch is aware of the issues still affecting the server browser even after

their most recent updates to it. They are working on a fix for it, but have not

given an ETA on when this will be complete.

Thank you,

Beau Young

• תגובות 3.5k
  • צפיות 387.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לא ראיתי שמישהו דיבר כאן על זה, אבל גם אתם חושבים שה KILL CAM נראה ממש גרוע במשחק? במקום לעשות הילוך איטי של ההריגה האחרונה במשחק כמו ב MW2 זה הופך למין הילוך מהיר מוזר. זה נראה ממש גרוע בהשוואה למשחקים הקודמים, לפעמים זה אפילו נראה ממש מצחיק איך שהאויב מת בקיל קאם :s05:

פורסם

נכון, הקיל קאמס נראים באגיים כאלה

אני מניח שהם מודעים לזה, אבל זה לא בדיוק בראש סדר העדיפויות.. רואים אותו יורה ממש מהר פוגע ביריה אחת ותוך מאיה האויב מת.. :screwy:

פורסם

:-\

למישהו יש מושג למה לעזאזל אין לי Depth of field במערכת הסינגלפלייר? זה מחרפן אותי!!! זה נראה כמו CALL OF DUTY 2 ככה!!

[למי שלא מבין מה זה - ברגע שאני מכוון עם הכוונת בנשק, בד"כ הסביבה והכל נהיה מטושטש בכל האזורים שאני לא מתמקד עליהם]

פורסם

לא ראיתי שמישהו דיבר כאן על זה, אבל גם אתם חושבים שה KILL CAM נראה ממש גרוע במשחק? במקום לעשות הילוך איטי של ההריגה האחרונה במשחק כמו ב MW2 זה הופך למין הילוך מהיר מוזר. זה נראה ממש גרוע בהשוואה למשחקים הקודמים, לפעמים זה אפילו נראה ממש מצחיק איך שהאויב מת בקיל קאם :s05:

נראה לי שהם רצו לשפר ממה שהיה במשחקים קודמים, שהיה יותר מדי איטי, ומעצבן.

פורסם

נראה לי שהם רצו לשפר ממה שהיה במשחקים קודמים, שהיה יותר מדי איטי, ומעצבן.

אני לא יודע אם איך שזה נראה אצלי זה בגלל הבאגים במשחק או שככה זה אמור להיות, אבל אם ככה זה אמור להיות זה נראה ממש דבילי. דווקא ההילוך האיטי ב MW2 היה מצוין ובכלל לא מעצבן (זה אפילו הוסיף קצת דרמטיות בסוף המשחק). כאן אני פשוט מתפקע מצחוק בכל פעם שאני רואה את זה.

פורסם

סימתי את הסינגל והאמת הצליחו להפתיע אותי... :xyxthumbs: טוב עכשיו אפשר לנסות לחזור ולהכין עבודה במשפטים....

עריכה: רקאש שני במולטי להיום.מעצבן.

פורסם

אני לא יודע אם איך שזה נראה אצלי זה בגלל הבאגים במשחק או שככה זה אמור להיות, אבל אם ככה זה אמור להיות זה נראה ממש דבילי. דווקא ההילוך האיטי ב MW2 היה מצוין ובכלל לא מעצבן (זה אפילו הוסיף קצת דרמטיות בסוף המשחק). כאן אני פשוט מתפקע מצחוק בכל פעם שאני רואה את זה.

זה בטוח בגלל הלאגים והפריזים,זה ממש לא אמור להיות ככה. אבל בכלל כל המצב של המשחק כבר השתפר והוא שחיק לגמרי,בסינגל לעומת זאת משום מה עדין אין 60 FPS רצוף.או שזה בעיה שהם לא פתרו או שהמנוע באמת נהיה כזה כבד. ואם כבר סינגל אז אני ממש לא אהבתי אותו,מפוצץ מידי בדברים וסצנות והוא פשוט מרגיש "יותר מידי" ועמוס מידי וזה ממש מעצבן.

פורסם

איזה מוזר!!!

הקלטתי ווידאו:

קובץ הווידאו המקורי רץ אצלי מושלם במחשב, אבל כאילו אחרי ההעלאה ליוטיוב זה נהיה קצת מוזר כזה ,

תראו ב 1080p

פורסם

איזה מוזר!!!

הקלטתי ווידאו:

קובץ הווידאו המקורי רץ אצלי מושלם במחשב, אבל כאילו אחרי ההעלאה ליוטיוב זה נהיה קצת מוזר כזה ,

תראו ב 1080p

:yelclap: האבתי את הREALOAD כל שניה וחצי :lol:

פורסם

:yelclap: האבתי את הREALOAD כל שניה וחצי :lol:

:D

שתדע שזה חשוב מאוד חחחחח

פורסם

מזכיר לי את האוטומט שאני עושה גם כן RELOAD.

זה כל-כך באוטומט אצלי שיש מקרים שאני עושה RELOAD עוד לפני שמי שמולי מת :facepalm:

פורסם

הKILLCAM בהילוך מהיר בגלל שאתה עם 100+ פינג

תפתח הוסט ותראה את הKILLCAM , היא בול כמו MW2

פורסם

הKILLCAM בהילוך מהיר בגלל שאתה עם 100+ פינג

תפתח הוסט ותראה את הKILLCAM , היא בול כמו MW2

כן טוב, הם עדיין לא תקנו כנראה את כל הבאגים במשחק...

:lol:

פורסם

:D

שתדע שזה חשוב מאוד חחחחח

שלא תבין לא נכון לא הייתי ציני ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים