פורסם 2010 בנובמבר 1415 שנים Hello,.Treyarch is aware of the issues still affecting the server browser even after their most recent updates to it. They are working on a fix for it, but have not given an ETA on when this will be complete.Thank you,Beau Young
פורסם 2010 בנובמבר 1415 שנים לא ראיתי שמישהו דיבר כאן על זה, אבל גם אתם חושבים שה KILL CAM נראה ממש גרוע במשחק? במקום לעשות הילוך איטי של ההריגה האחרונה במשחק כמו ב MW2 זה הופך למין הילוך מהיר מוזר. זה נראה ממש גרוע בהשוואה למשחקים הקודמים, לפעמים זה אפילו נראה ממש מצחיק איך שהאויב מת בקיל קאם :s05:
פורסם 2010 בנובמבר 1415 שנים נכון, הקיל קאמס נראים באגיים כאלה אני מניח שהם מודעים לזה, אבל זה לא בדיוק בראש סדר העדיפויות.. רואים אותו יורה ממש מהר פוגע ביריה אחת ותוך מאיה האויב מת..
פורסם 2010 בנובמבר 1415 שנים :-\למישהו יש מושג למה לעזאזל אין לי Depth of field במערכת הסינגלפלייר? זה מחרפן אותי!!! זה נראה כמו CALL OF DUTY 2 ככה!![למי שלא מבין מה זה - ברגע שאני מכוון עם הכוונת בנשק, בד"כ הסביבה והכל נהיה מטושטש בכל האזורים שאני לא מתמקד עליהם]
פורסם 2010 בנובמבר 1415 שנים לא ראיתי שמישהו דיבר כאן על זה, אבל גם אתם חושבים שה KILL CAM נראה ממש גרוע במשחק? במקום לעשות הילוך איטי של ההריגה האחרונה במשחק כמו ב MW2 זה הופך למין הילוך מהיר מוזר. זה נראה ממש גרוע בהשוואה למשחקים הקודמים, לפעמים זה אפילו נראה ממש מצחיק איך שהאויב מת בקיל קאם :s05:נראה לי שהם רצו לשפר ממה שהיה במשחקים קודמים, שהיה יותר מדי איטי, ומעצבן.
פורסם 2010 בנובמבר 1415 שנים נראה לי שהם רצו לשפר ממה שהיה במשחקים קודמים, שהיה יותר מדי איטי, ומעצבן.אני לא יודע אם איך שזה נראה אצלי זה בגלל הבאגים במשחק או שככה זה אמור להיות, אבל אם ככה זה אמור להיות זה נראה ממש דבילי. דווקא ההילוך האיטי ב MW2 היה מצוין ובכלל לא מעצבן (זה אפילו הוסיף קצת דרמטיות בסוף המשחק). כאן אני פשוט מתפקע מצחוק בכל פעם שאני רואה את זה.
פורסם 2010 בנובמבר 1415 שנים סימתי את הסינגל והאמת הצליחו להפתיע אותי... טוב עכשיו אפשר לנסות לחזור ולהכין עבודה במשפטים.... עריכה: רקאש שני במולטי להיום.מעצבן.
פורסם 2010 בנובמבר 1415 שנים אני לא יודע אם איך שזה נראה אצלי זה בגלל הבאגים במשחק או שככה זה אמור להיות, אבל אם ככה זה אמור להיות זה נראה ממש דבילי. דווקא ההילוך האיטי ב MW2 היה מצוין ובכלל לא מעצבן (זה אפילו הוסיף קצת דרמטיות בסוף המשחק). כאן אני פשוט מתפקע מצחוק בכל פעם שאני רואה את זה.זה בטוח בגלל הלאגים והפריזים,זה ממש לא אמור להיות ככה. אבל בכלל כל המצב של המשחק כבר השתפר והוא שחיק לגמרי,בסינגל לעומת זאת משום מה עדין אין 60 FPS רצוף.או שזה בעיה שהם לא פתרו או שהמנוע באמת נהיה כזה כבד. ואם כבר סינגל אז אני ממש לא אהבתי אותו,מפוצץ מידי בדברים וסצנות והוא פשוט מרגיש "יותר מידי" ועמוס מידי וזה ממש מעצבן.
פורסם 2010 בנובמבר 1415 שנים איזה מוזר!!! הקלטתי ווידאו: קובץ הווידאו המקורי רץ אצלי מושלם במחשב, אבל כאילו אחרי ההעלאה ליוטיוב זה נהיה קצת מוזר כזה , תראו ב 1080p
פורסם 2010 בנובמבר 1415 שנים איזה מוזר!!! הקלטתי ווידאו: קובץ הווידאו המקורי רץ אצלי מושלם במחשב, אבל כאילו אחרי ההעלאה ליוטיוב זה נהיה קצת מוזר כזה , תראו ב 1080p האבתי את הREALOAD כל שניה וחצי
פורסם 2010 בנובמבר 1415 שנים מזכיר לי את האוטומט שאני עושה גם כן RELOAD. זה כל-כך באוטומט אצלי שיש מקרים שאני עושה RELOAD עוד לפני שמי שמולי מת
פורסם 2010 בנובמבר 1415 שנים הKILLCAM בהילוך מהיר בגלל שאתה עם 100+ פינגתפתח הוסט ותראה את הKILLCAM , היא בול כמו MW2
פורסם 2010 בנובמבר 1515 שנים הKILLCAM בהילוך מהיר בגלל שאתה עם 100+ פינג תפתח הוסט ותראה את הKILLCAM , היא בול כמו MW2 כן טוב, הם עדיין לא תקנו כנראה את כל הבאגים במשחק...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.