עבור לתוכן

Call of Duty: Black Ops - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

לים :))

• תגובות 3.5k
  • צפיות 384.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מי שממש ממש רוצה שיעבוד לו המשחק בדיוק כמו שMW2 עובד לו שיתקין XP בDUAL BOOT ויריץ את המשחק בXP.

בדוק ב100%... ;)

פורסם

צודקים חברה יצאתי חומוס :silly:

פורסם

חברים יקרים אני שמח להודיעה שיצא פאצ' נורמאלי ששיפר בצורה משמעותית את ההרגשה הכללית של המשחק מרגיש יותר מלוטש בתזוזה בצורה מדהימה ממש כמו MW2.

HIT DETECTION הרבה הרבה הרבה יותר טוב,באמת מרגישים שהכדורים פוגעים באנשים ולא סתם RANDOM SPRAY AND PRAY.

שווה לנסות. :xyxthumbs:

פורסם

...

אני חייב שהודות שזה עבד לרגע ;)

פורסם

הם גם הוציאו את המוד טולס וכבר יש מפה שנקראת "Treyarch's Place", אבל אי אפשר לזוז שם כי בכל פינה יש זבל.

פורסם

חברים יקרים אני שמח להודיעה שיצא פאצ' נורמאלי ששיפר בצורה משמעותית את ההרגשה הכללית של המשחק מרגיש יותר מלוטש בתזוזה בצורה מדהימה ממש כמו MW2.

HIT DETECTION הרבה הרבה הרבה יותר טוב,באמת מרגישים שהכדורים פוגעים באנשים ולא סתם RANDOM SPRAY AND PRAY.

שווה לנסות. :xyxthumbs:

1 באפריל?

פורסם

באמת שיש hit dEtection נוראי חוץ מסנייפר שכאשר אתה מכוון בטוח בראש יש הד שוט אין עוד שום רובה שכשאתה בטוח במאה אחוז אפילו ראית בTHEATER שהיית על הראש שלו שאשכרה יתן הד שוט

פורסם

מי שלא מאמין או בספק ולא מנסה בעיה שלו,אני את שלי אמרתי.

פורסם

עוד DLC :bash:

כרגיל 5 מפות, אחת זומבין, 15$. יוצא ל 360 במאי, ל PS3 ב TBA ולמחשב ב TBA רחוק יותר :P

פורסם

SIMS ?!

פורסם

אין מה להשוות בכלל, ההרחבות של SIMS הרבה יותר משתלמות...

פורסם

תגידו האם כדאי לי לעשות PRESTIGE כאשר אני יהיה ברמה 50?

פורסם

אם יש לך כוח לעשות 14 כאלו כדי להגיע לנשקים מזהב אז בהצלחה.

נשקים מזהב זה הדבר השווה ביותר לדעתי מבחינת הפרסטיזים אבל חוץ מזה זה לא שווה כלום.

פורסם

הבלתי ייאמן קרה, MOD TOOLS יגיעו בקרוב.

http://kotaku.com/#!5791861/black-ops-mod-tools-should-arrive-in-may

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים