עבור לתוכן

Call of Duty: Black Ops - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

WOW :nixweiss:

שחקני PC

WOW

:yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

זה המונטאז' CODS הכי טוב שראיתי בכל החיים (הקצרים ::)) שלי!

פשוט, אין מילים לתאר, איזו רמת משחק, איזה עריכה, כמה השקעה, פשוט תענוג!

• תגובות 3.5k
  • צפיות 386.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

חחח יש לכל אחד מאיתנו סכום מכובד של ניוקים ב MW2, זה כבר זורם

רק הניסיון מדבר פה...כנראה שיקח לי לפחות עוד חצי שנה בכדי להיות בברמה :hat:

וסרטון באמת פצצה עריכה מטורפת,על המשחק אני בכלל לא מדבר.

פורסם

מהשחקן עם הAK פחות התרשמתי אבל הצלף פשוט מדהים, אין מה לומר.

פורסם

חברים, יש משהו אחד שאני לא מבין.

המשחק בנוי בצורה כזאת שאם אתה רוצה להתקדם מהר ולצבור XP עדיף לך להשתמש באותו הנשק כל הזמן.

כי על 300 / 500 הריגות מקבלים הרבה מאוד XP.

ה- Contracts ממש לא משכנעים אותי לגוון בנשקים

אם בפרסטיג' הסיפור הוא אותו הדבר , אז שוב שווה לי לשחק אם אותו נשק אם אני רוצה להתקדם מהר.

אם ה- Challenges לא היו מתאפסים , הייתי חייב לנסות נשקים אחרים.

מה אתם אומרים?

פורסם

GUN GAME ו SHARP SHOOTER מחייבים אותך לנסות נשקים אחרים, אני בהתחלה שיחקתי רק עם SMG ו AR, עכשיו הוספתי עוד כמה נשקים כי גיליתי שבמצבים מסויימים הם פשוט יותר טובים.אני אפילו משחק עם רובה צלפים מידי פעם למרות שאני גרוע בזה :P

בקשר לסרטון, הצלף ניראה חשוד, יותר מידי הריגות ביריה אחת בלי כוונת, יש שם קטע שרואים אותו הורג ככה 4 רצוף.

פורסם

GUN GAME ו SHARP SHOOTER מחייבים אותך לנסות נשקים אחרים, אני בהתחלה שיחקתי רק עם SMG ו AR, עכשיו הוספתי עוד כמה נשקים כי גיליתי שבמצבים מסויימים הם פשוט יותר טובים.אני אפילו משחק עם רובה צלפים מידי פעם למרות שאני גרוע בזה :P

בקשר לסרטון, הצלף ניראה חשוד, יותר מידי הריגות ביריה אחת בלי כוונת, יש שם קטע שרואים אותו הורג ככה 4 רצוף.

אוקי חוץ מ-WAGER , יש עוד סיבה אמיתית?

פורסם

תנסה לשחק עם נשקים אחרים, מהר מאוד תגלה שיש מפות ומשחקים שעדיף להשתמש בנשק אחר ולא בזה שאתה משתמש בו.

פורסם

למישהו יש טיפים איך לעבור את 2 הנשקים הראשונים של GUNGAME?אני תמיד נתקע בהם חצי מהמשחק ואחרי זה רק מתחיל לזרום במהירות.במיוחד אני נתקע עם האקימבו-הוא יורה לי 2 3 כדורים ועוצר. ענין של הרגל או שאני מפספס משהו? :nixweiss:

ד"א אני מזכיר שוב למי שסובל מבעיות ביצועים-תורידו את הדרייבר של אנוידיה. עולם אחר לגמרי.

פורסם

למישהו יש טיפים איך לעבור את 2 הנשקים הראשונים של GUNGAME?אני תמיד נתקע בהם חצי מהמשחק ואחרי זה רק מתחיל לזרום במהירות.במיוחד אני נתקע עם האקימבו-הוא יורה לי 2 3 כדורים ועוצר. ענין של הרגל או שאני מפספס משהו? :nixweiss:

ד"א אני מזכיר שוב למי שסובל מבעיות ביצועים-תורידו את הדרייבר של אנוידיה. עולם אחר לגמרי.

עם נשקי אקימבו שמתי לב כבר ב MW2 שעדיף יותר לירות לסירוגין, זאת אומרת לא ללחוץ ביחד על שני הכפתורים בעכבר אלא ימין-שמאל-ימין-שמאל. ככה יש יותר סיכוי שתפגע.

פורסם

WOW

:yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

זה המונטאז' CODS הכי טוב שראיתי בכל החיים (הקצרים ::)) שלי!

פשוט, אין מילים לתאר, איזו רמת משחק, איזה עריכה, כמה השקעה, פשוט תענוג!

מצטער, לא ראית הרבה :screwy:

פורסם

חברים, יש משהו אחד שאני לא מבין.

המשחק בנוי בצורה כזאת שאם אתה רוצה להתקדם מהר ולצבור XP עדיף לך להשתמש באותו הנשק כל הזמן.

כי על 300 / 500 הריגות מקבלים הרבה מאוד XP.

ה- Contracts ממש לא משכנעים אותי לגוון בנשקים

אם בפרסטיג' הסיפור הוא אותו הדבר , אז שוב שווה לי לשחק אם אותו נשק אם אני רוצה להתקדם מהר.

אם ה- Challenges לא היו מתאפסים , הייתי חייב לנסות נשקים אחרים.

מה אתם אומרים?

לי יש שיטה טובה מאוד להתקדם מהר,קודם כל לשחק לפי הchallanges זאת אומרת לבחור נשק מסויים וכוונת לדוגמא לסיים את ה 1000 הריגות עם אותה כוונת ולעבור להבאה,אותו דבר בנשק ובמצב משחק,פרקים גם מביאים XP טוב כשמבצעים את משימות ה PRO שלהם,אני אישית משתמש בHARDLINE קבוע בשילוב עם SPYPLANE כל 2הריגות משתמש ספייפליין,כל שימוש נותן 100 XP (בנינו מי לא הורג לפחות שניים פר מוות?) HQ מעולה ל XP ("תודה לסיימון על התגלית") המפה NUKETOWN מעולה להרבה הריגות שעוזרות לנו לסיים את הצ'לנג' של הנשקים והכוונות.

בנוסף הרבה נקודות מקבלים בהורדת כלי טייס,ככל שהכלי כטלני יותר כך יותר נקודות הוא מביא אם הפלתם אותו.

נובע מכך שכנשק שני אין כמו משגר טילים מתבייט חום(למראת שגם לסיים את האקדחים סכין וקשת גם שווה).

לסיכום בכדי להשיג הרבה XP צריך לשחק בNUKETOWN HQ ולעקוב טוב אחרי ה CHALLANGES ולשחק לפיהם,לדוגמא אם צריך HEADSHOTS לכוון לראש ולהשיג את ההריגות לא לפחד למות בגלל זה(הכל למען המטרה),חשוב מאוד לצאת לפעמים בין 2-3 CHALLANGES שעברתם ולבדוק מה המצב שלהם בPLAYCARD ולשחק לפי הצ'לנג' הכי קרוב לסיום באותו רגע.

זו התכניקה שלי אני ממליץ לייסם אותה אתמול עליתי מ29 ל43,אשמח לקבל עצות וטיפים שלכם.

פורסם

הדרך הכי מהירה לדעתי לעלות רמות זה nuketown hc dom זה פשוט מהיר בטירוף משיגים איזה בסיס שניים ואז פשוט שומרים עליהם (חצי התקמפרות במפות פיציות עוזרות לך לשמור על אזור שלם) יש לי משחקים כאלה שדפקתי איזה 60-2 זה פשוט תענוג

פורסם

בשביל התקדמות מהירה טוב גם לקחת WARLORD ואז להשלים בו זמנית את הצ'לנג'ים של שני התוספים של הנשק.

כדאי גם לקחת הרבה CONTRACTS פשוטים וקלים (נגיד 25 הריגות). יש צ'לנג'ים מצטברים שעוברים איתך מפרסטיג' לפרסטיג' ואחד מהם זה על השלמת חוזים.

פורסם

הסרטון החדש:

יצא נחמד

CTF 50-5

נכנסתי קצת אחרי תחילת הסיבוב

פורסם

הדרך הכי מהירה לדעתי לעלות רמות זה nuketown hc dom זה פשוט מהיר בטירוף משיגים איזה בסיס שניים ואז פשוט שומרים עליהם (חצי התקמפרות במפות פיציות עוזרות לך לשמור על אזור שלם) יש לי משחקים כאלה שדפקתי איזה 60-2 זה פשוט תענוג

חצי רבע שליש זה קאמפינג אני שונא את זה,יותר מ15 שניות במקום תוך כדי המתנה ל"לקוח" זה קמפינג אני אוהב לרוץ ולהרוג גם כשמדובר בסניפר לדעתי מוערך יותר אחד שיודע לרוץ ולהשתמש בו נכון ולא אחד שיושב.

לגבי הקונטראקטס זה מחזק את מה שאמתרתי לגבי לשחק לפי צ'אלנג'ים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים