עבור לתוכן

Call of Duty: Black Ops - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

לא ראיתי שפרסמו פה:

Black Ops Mythbusters: Episode 1

• תגובות 3.5k
  • צפיות 387.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

I was wondering if I can take down a Valkyire Rocket

פורסם

יצא לי לשחק קצת MW2 אצל מישהו, כדי לראות מה באמת יותר טוב.

אחרי שעה וחצי בערך התשובה הייתה ברורה לי. בלאק אופס פשוט משחק ברמה הרבה יותר גבוהה.

המפות, הנשקים, המשחקיות, וכן גם הגרפיקה טובה יותר לדעתי. ב-MW2 זה נראה מצוייר כזה, BO נראה יותר מציאותי.

שלא נדבר על חוסר האיזון ב-MW2, על חוסר השרתים המיועדים ומגבלת מספר השחקנים ל-12 ב-TDM.

על הטיוברים, הקאמפרים, הQS המעצבן...

BO מנצח בכל פרמטר לטעמי.

ניסיתי להבין את כל אלה שמעדיפים MW2, באמת שנתתי לו הזדמנות ושיחקתי בו בלי איזושהי דעה קדומה.

ואללה... לא מבין.

פורסם

אחרי 950 שעות משחק ו-95,000 אנשים שחטפו פראג, אני מוצא יותא הנאה ב-MW2 משום מה. לא יודע למה

אבל יש הבדל של שמיים וארץ מבחינתי בין קלאס צלף בMW2 לבין COD BO. ב-BO יכולים לעשות ממני סלט, ואני לא מדבר על צלף שנמצא באיזו נקודה חשוכה. אלא אחד שרץ עם כולם מנקודה לנקודה. זה פשוט... שונה :nixweiss:

צלף assult זה פשוט לא דבר שיכול לקרות בבלאק אופס.

פורסם

דבר בשם עצמך.. אני מסתדר טוב מאוד עם הצלף במשחק

פורסם

יצא לי לשחק קצת MW2 אצל מישהו, כדי לראות מה באמת יותר טוב.

אחרי שעה וחצי בערך התשובה הייתה ברורה לי. בלאק אופס פשוט משחק ברמה הרבה יותר גבוהה.

המפות, הנשקים, המשחקיות, וכן גם הגרפיקה טובה יותר לדעתי. ב-MW2 זה נראה מצוייר כזה, BO נראה יותר מציאותי.

שלא נדבר על חוסר האיזון ב-MW2, על חוסר השרתים המיועדים ומגבלת מספר השחקנים ל-12 ב-TDM.

על הטיוברים, הקאמפרים, הQS המעצבן...

BO מנצח בכל פרמטר לטעמי.

ניסיתי להבין את כל אלה שמעדיפים MW2, באמת שנתתי לו הזדמנות ושיחקתי בו בלי איזושהי דעה קדומה.

ואללה... לא מבין.

אחרי שעה וחצי :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

מי אתה ומה אתה שתחליט אחרי שעה וחצי?

תהיה קצת הגיוני לפחות, שיחקתי 1600 שעות במשחק הזה, אני מכיר כל חריץ שם, הוא יותר טוב ,חבל על הזמן.

פורסם

ומי אתה שתחליט כמה זמן לוקח לי להבין אם המשחק שאני משחק בו הוא טוב או לא...

שעה וחצי זה מספיק זמן כדי לראות את כל הפאקים שדיברו עליהם, ולעשות השוואה ל-BO.

מה גם שכבר שיחקתי MW2 מיד אחרי שיצא, גם לא במשך הרבה זמן, וגם אז ממש לא אהבתי. וזה בלי קשר ל-BO.

פורסם

אני חושב ששניכם בעצם צודקים. אחרי משחק קצר של שעה וחצי זה באמת נראה ש BO טוב יותר כי לפי העובדות היבשות הוא יותר מאוזן ועם יותר פיצ'רים. אבל אחרי המון שעות משחק (שיחקתי בעצמי כמה מאות שעות ב MW2 ו 81 שעות ב BO) מגלים שיש איזו חוויה ב MW2 ש BO פשוט לא מסוגל לספק. הרבה שחקנים שהשקיעו המון שעות בשני המשחקים מרגישים ככה, וזה ממש לא במקרה.

פורסם

ומי אתה שתחליט כמה זמן לוקח לי להבין אם המשחק שאני משחק בו הוא טוב או לא...

למה אתה מדבר שטויות? איך בכלל אתה יכול להשוות בין שעה וחצי ל 1000+ שעות שאנשים שיחקו בו? זה חודשים על גבי חודשים!\

"שעה וחצי" עלק. לא חווית שמינית ממה שיש ב MW2. ויכול להיות שאפילו שחקת בסינגל...

זה כמו שתיסע באיזה אוטו במשך שנה שלמה, ואז תעבור לאוטו אחר, תסע עליו שעה וחצי ותחליט שהוא יותר טוב/פחות טוב, עוד לפני שראית איך האוטו מתנהג לדוגמה בגשם, כמה זמן לוקח לו להישחק ולהתיישן, צריכת דלק וכו'. אתה לא יכול להחליט החלטה בלי בסיס מוצק בשני הנבדקים. שלא תחשוב, אני לא אומר לך שאתה נהנה בבלאק אופס פחות מב MW2. אני רק אומר שאם היית משחק עוד כמה חודשים-היית מחליט החלטה שנובעת משיקול הגיוני ולא משיקול בחיפוף, בגלל שאתה מצפה לתוצאות X ולא פותח את הראש להצעות חדשות.

דבר בשם עצמך.. אני מסתדר טוב מאוד עם הצלף במשחק

:xyxthumbs:

פורסם

למה אתה מדבר שטויות? איך בכלל אתה יכול להשוות בין שעה וחצי ל 1000+ שעות שאנשים שיחקו בו? זה חודשים על גבי חודשים!\

"שעה וחצי" עלק. לא חווית שמינית ממה שיש ב MW2. ויכול להיות שאפילו שחקת בסינגל...

:xyxthumbs:

ברור שזה היה בסינגל, כל ה-QS והמטולים באו אליי מ-bots.

נכון שזה לא הוגן שאני משווה משחק ששיחקתי בו שעה וחצי, למשחק ששיחקתי בו עשרות שעות.

אבל על הדקה הראשונה ששיחקתי בבלאק אופס, למרות כל הלאגים שהיו, הבנתי שמדובר במשחק על רמה.

זו הרגשה אחרת. הרגשה של משחק רציני.

אני בטוח שגם אני אחרוש עכשיו על MW2 דעתי לא תשתנה.

מה כבר אני יכול לגלות עוד על המשחק הזה שלא גיליתי במשחק של שעה וחצי?

המשחקיות פתאום תשתנה? הטיוברים ייעלמו? הכל פתאום יתאזן?

פורסם

אולי תעזבו תבן אדם, הוא חושב שבלק אופס יותר טוב אז זאתי דעתו...

פורסם

נכון, אבל הוא גם לא מכיר את המשפט "אין חכם כבעל נסיון". ולא רק שיש בו כמה וכמה בעלי נסיון רב שיאמרו אותו דבר, אלא גם הם חכמים (נו, זה לא סוד, בכל זאת פורום מחשבים :P)...

נמלה-שלא תחשוב. לגבי ההנאה-יש חילוקי דעות. חלק נהנים יותר כאן או כאן. אבל לגבי הליטוש והמשחקיות-MW2 מנצח. עזוב את הגרפיקה. ולמעשה אני יותר נהנה מ BO מאשר MW2, בגלל שלדעתי היתרונות עולים על היתרונות ב MW2. (שזה משחקיות, איזון וכו')

פורסם
  • מחבר

בשלב מסוים זה כבר התחיל לשעמם, כבר קיוויתי שנמות... :cool2:

2wmj8g2.jpg

פורסם

וואו, איך עשיתם את זה? עליתם על שיטה מסוימת? הייתם מפוזרים או תמיד יחד? "חלוקת תפקידים"? או שסתם נכנסתם למשחק וזה מה שיצא?

פורסם

לפעמים יש באג שיש תחמושת מלאה כל הזמן.. בטח זה מה שהיה להם.

אחרת אין סיכוי שהם יגיעו לתוצאה כזאת סתם ככה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים