פורסם 2010 בנובמבר 3014 שנים עזוב אצלי הCLOAD עושה בעיות וגם שאני מצליח להיכנס למשחק אין לי את כפות הPLAY ושאני לוחץ על משהו הוא רושם לי שאני לא מחובר לאינטרנט
פורסם 2010 בנובמבר 3014 שנים היה איזה עדכון שיצא היום ?כי מאז יש לי בעיות להפעיל את המשחקשאני מנסה להפעיל אותו הוא מנסה לעדכן משהו לא מצליח ואז כותבincomplete instalation of call of duty black ops multiplayer (3מה זה השטויות האלה !!!!!!ה STEAM הזה על הפנים !!!!!תלחץ מקש ימני על המשחק דרך הSTEAMתלך לPROPERTIESכנס לטאב Local Filesותלחץ על VERIFY INTEGRITY OF GAME CACHEחכה שזה יגמר, נסה להיכנס למשחק. אם זה לא עובד באותו הטאב (Local Files) תלחץ על DEFRAGMENT CACHE FILESאם תנסה את 2, אחד מהם חייב לעבוד. [br]פורסם בתאריך: 30.11.2010 בשעה 18:43:44יש לאיזה חבר שלי את הבעיה שלו עם התקיעות, ורציתי לתת לו את הקונפיג שQUINTIX הביא כאן. אבל לא מצאתי אותו בין ערמת התגובות, אז מישהו יכול לסדר לי את זה? או QUINTIX אולי תביא את זה שוב?
פורסם 2010 בנובמבר 3014 שנים אולי הוא היה "פצוע" בגלל שירו עליו קודם או משהו.. ד"א אני עובד על איזה סרטון עם commentary באנגלית כבר איזה שלושה ימים, וכל פעם מחדש לאחר שעה וחצי של עבודה (כמובן שיש לי את ההקלטה ואת הסרטון, אבל זה סיפור) כשאני רוצה לשמור הוא נתקע לי בשמירה על 2%-3% למישהו יש הצעות לפתרון?
פורסם 2010 בנובמבר 3014 שנים [br]פורסם בתאריך: היום בשעה לפני כמה דקותיש לאיזה חבר שלי את הבעיה שלו עם התקיעות, ורציתי לתת לו את הקונפיג שQUINTIX הביא כאן. אבל לא מצאתי אותו בין ערמת התגובות, אז מישהו יכול לסדר לי את זה? או QUINTIX אולי תביא את זה שוב?
פורסם 2010 בנובמבר 3014 שנים יש לי עדיין בעיה שאני מפעיל את המולטי הוא כותב COMPLETING INSTALLATION והוא נתקע על 2 % הרבה זמן ואז זורק הודעת INCOMPLETE INSTALATION מרגיז
פורסם 2010 בנובמבר 3014 שנים יש לי עדיין בעיה שאני מפעיל את המולטי הוא כותב COMPLETING INSTALLATION והוא נתקע על 2 % הרבה זמן ואז זורק הודעת INCOMPLETE INSTALATION מרגיז עשית מה שכתבתי?
פורסם 2010 בנובמבר 3014 שנים אולי הוא היה "פצוע" בגלל שירו עליו קודם או משהו.. ד"א אני עובד על איזה סרטון עם commentary באנגלית כבר איזה שלושה ימים, וכל פעם מחדש לאחר שעה וחצי של עבודה (כמובן שיש לי את ההקלטה ואת הסרטון, אבל זה סיפור) כשאני רוצה לשמור הוא נתקע לי בשמירה על 2%-3% למישהו יש הצעות לפתרון? תשלח לי את החומר, אני אערוך ואעלה בשבילך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.