פורסם 2010 בנובמבר 2914 שנים מושקע,אבל לא מתאים. זה אקזוטי, נמאס לראות אמבלמים של 1337... חפש ביו טיוב יש באטמן סופרמן ומה לא.מה שהאבתי ממש זה הקטע חול המוצל בצד ימין שנראה ממש מציאותי. מה?
פורסם 2010 בנובמבר 2914 שנים זו דעתי אין לך סיבה להוכיח לי שום דבר,לי האמבלם נראה לא מתאים.אצלי האמבלם הוא S6 לבן על גבי שחור שממנו יוצאות שתי ידיים לוחצות (מסמל אחווה וידידות) ועליהם יש נשר אדום על קרע שחור עם קנפיים מורחבות (שמסמל שלום).תראה את התמונה שוב מצד ימין שלה יש חלק מוצל עם שקי חול אז שם החול ברצפה נראה ממש אמיתי.
פורסם 2010 בנובמבר 2914 שנים אמרו שיש תמיכה בתלת מימד מובנית במשחק, איך אני מפעיל אותה?אתה צריך בשביל זה:1.כרטיס מסך שאנוידיה2.מסך שתומך בתלת מימד3.משקפי תלת מימד4.הרבה כסף וסיבה מספיק טובה כדי לקנות את שלושתם ולהישמש בטכנולוגיה שעוד לא ממש בשלה עדיין.
פורסם 2010 בנובמבר 2914 שנים התעשתי סופית מהפינגים האלו זה בילתי שחיק בעליל ככה.אני יורה לנאדם בראש 5 כדורים הוא מחזיר לי ב2 ואני מת,בקילקאם רואים אותי יורה אולי פעם אחת זה מטריף!!!!!!!!!!
פורסם 2010 בנובמבר 2914 שנים http://www.youtube.com/watch?v=q0zVL8IRRvo[br]פורסם בתאריך: 29.11.2010 בשעה 07:24:41
פורסם 2010 בנובמבר 2914 שנים זו דעתי אין לך סיבה להוכיח לי שום דבר,לי האמבלם נראה לא מתאים. אני מקווה שאתה יודע מה השפן הזה מסמל, נכון? :
פורסם 2010 בנובמבר 2914 שנים אוקי, קניתי עכשיו מסך חדש, Samsung BX2450 עם רזולוציה של 1920X1080 חייב להגיד, המשחק נראה פשוט מדהים !!! המשחק נראה חי יותר, הצבעים נראים הרבההה יותר חיים ויפים ה 2MS במסך רק תורם, המשחק מרגיש לי זורם יותר... לא יודע ממש איך להסביר גם מקודם זה פעם מעולה עם ה19 אינץ', אבל כנראה שלא יודעים איך זה באמת עד שמנסים
פורסם 2010 בנובמבר 2914 שנים התעשתי סופית מהפינגים האלו זה בילתי שחיק בעליל ככה.אני יורה לנאדם בראש 5 כדורים הוא מחזיר לי ב2 ואני מת,בקילקאם רואים אותי יורה אולי פעם אחת זה מטריף!!!!!!!!!!no shit..בגלל זה משחקים hardcore.. אבל גם שמה יש בולשיט דומה -- המטרה יושבת במקום 100% קיל מובטח ומכוון.. חצי מחסנית לאיזור הגוף = no hit register הוא מסתובב יורה שני כדורים ואתה מת every fucking time
פורסם 2010 בנובמבר 2914 שנים HARD CORE לא יעזור הבדלי הפינג ישארו אותו דבר אני מקווה שאתה יודע מה השפן הזה מסמל, נכון? : לא,לי זה נראה סתם כמו שפנפן :lol:
פורסם 2010 בנובמבר 2914 שנים HARD CORE לא יעזור הבדלי הפינג ישארו אותו דבר לא,לי זה נראה סתם כמו שפנפן :lol: זה הלוגו של פלייבוי (ואת זה אתה מכיר, אני מקווה)[br]פורסם בתאריך: 29.11.2010 בשעה 20:09:49 עכשיו חיברתי את המסך של הטלויזיה שלי למחשב (32" Samsung 1360x768) וזה רצחני!
פורסם 2010 בנובמבר 3014 שנים היה איזה עדכון שיצא היום ?כי מאז יש לי בעיות להפעיל את המשחקשאני מנסה להפעיל אותו הוא מנסה לעדכן משהו לא מצליח ואז כותבincomplete instalation of call of duty black ops multiplayer (3מה זה השטויות האלה !!!!!!ה STEAM הזה על הפנים !!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.