עבור לתוכן

Call of Duty: Black Ops - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

חברים יקרים (למי שחבר שלי ) :hat:

בשעה טובה ומוצלחת קניתי את המשחק :yelclap:

מקווה שיהיה בסדר ושיצאו מלא פאטצ'ים :)

ניפגש בסרבר :xyxthumbs:

• תגובות 3.5k
  • צפיות 387.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

^^

מברוק אחי :xyxthumbs:

איזה מוזר, הסאונד עובד פתאום :screwy: :screwy:

פורסם

^^

מברוק אחי :xyxthumbs:

איזה מוזר, הסאונד עובד פתאום :screwy: :screwy:

גם לי יש את הבעיה הזאת ביוטיוב, כל סרטון שאני נכנס אני צריך לראות פעמים, פעם בלי סאונד ואז בפעם השנייה זה מסתדר :facepalm:

פורסם

חארות!!!

4 שעות להעלות סרטון ,בסוף הם אומרים שהם לא אישרו את הפס קול :bash: :bash: :bash::s07: :s07: :s07: :s07: :nixweiss::pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:

לא נורא, תראו ככה סורי, שימו מוזיקה ברקע ;D ;D

הסרטון ארוך ועוד הרצתי את הצ'ופרים (בגלל זה יש לאגים בצ'ופר)[br]פורסם בתאריך: 25.11.2010 בשעה 00:02:22

כנראה שהם מתחשבים :D

נתנו להוסיף איזה פסקול שלהם, זה יתווסף בטח אוטוטו.

בינתיים תראו איך עושים DOM

מי שיכול לשמוע עם הסרטון הזה את השיר Suicide & Redemption של מטאליקה השיר הזה הולך הכי טוב עם הסרטון ובקשר לסרטון fucking awesome!

פורסם

אוקי, עליתי על השיטה, כנראה שבכל זאת אפשר לשמוע כל פס-קול של סרטון שנחסם דרך הערוץ של מעלה הסרטון,

www.youtube/guitarsuite

תכנסו, תנסו ,תגידו רק אם זה עובד, תנסו את הסרטון הארוך, האחרון שהעליתי בשביל שאגע שזה כן עובד

פורסם

Activision will 'never' charge for Call of Duty multiplayer:

Thankfully, the idea of charging for Call of Duty online multiplayer has been shot down--by none other than Activision Publishing CEO Eric Hirshberg. "Are we going to be charging for multiplayer? The answer is no,"

וזה נקווה יעלים את החששות לתמיד.

מקור:

http://www.gamespot.com/news/6284521.html?om_act=convert&om_clk=newstop&tag=newstop%3Btitle%3B1

פורסם

סרטון שלי בTDM מגיע ל24 קילסטריק "לספירת MW2" (כולל ההריגות שההליקופטר, הRC-xD והסנטרי גאן הביאו לי),

הריגה לניוק! אבל איזה באסה שלא הצלחתי לעלות את זה באיכות קצת יותר טובה, מסוני ווגאס כל סרטון שוקל 50 GB, בHD, אז ניסיתי לעשות את זה על WINDOWS MOVIE MAKER, וזה יצא איכות גרועה+ינטרו (שכתוב Jonnyboy TDM) לא מושקע ומגעיל. לא משנה, העיקר הגיימפליי (אולי יש כאן מישהו שיודע לערוך טוב, שאני יוכל להעביר לו את הסרטון והסאונד שאני רוצה, בלי עריכות בלי כלום, והוא יעשה לי את זה?)

http://www.youtube.com/watch?v=OvyTmunFiqU

פורסם

פאק, למה שלא תלמדו להעלות את הסרטונים שלכם ב720P, או לפחות ברז' 16:10?

למה שאני אצפה בקקה המחוץ הזה ב4:3 כשזה בטח הוקלט בFHD או 1680X1050? :facepalm:

Google -> How to render 720p for YouTube in Windows Movie Maker / Vegas Pro

פורסם

ג׳וני. אני עורך במובי מייקר. מה רע באיכות בדיוק?

אולי אני לא עורך כל כך טוב. אבל מבחינת איכות זה הטופ. התוכנה לא תעזור לאיכות.

זה תלוי רק בהגדרות של המשחק והגדרות ההקלטה.

פורסם

אתה טועה בגדול, איכות הרינדור בVEGAS PRO לדוגמא יורקת ומחרבנת על WMM מקומה תשיעית.

מובן שחשובות הגדרות המשחק, אבל מה שהכי חשוב זה הגדרות הרינדור והתוכנה שמרנדרת את הסרטון. ;)

אני אקנה את הQ6600 ביום ראשון או שני בשבוע הבא, ואצלם איזה גיימפליי באחד הCODים, נראה לכם מה זה סרטון עם איכות טובה :D

פורסם

מה אתה מזיין תשכל תגיד?

איך שיוצא הסרטון מפראפס. ככה הוא נשאר גם אחרי רינדור. צא מזה אחי. בבקשה ממך.

פורסם

האיכות שצולמה זאת ההיכות הטובה ביותר שניתן להפיק מאותה סצנה אי אפשר לשפר משהו שצולם קקי או לשפר משהו שצולם על 1080,רק להוריד איכות זה אפשרי.

מה שכן אפשר זה למתוך צבעים בהירויות וכדומה...

פורסם

הוא לא. WMM מכווץ את הסרטון והורס אותו (אולי לא במקרה שלך)

פורסם

הוא לא. WMM מכווץ את הסרטון והורס אותו (אולי לא במקרה שלך)

חבר'ה, מה נסגר? למה להתעסק בתיאוריות ?

אני אוהב אתכם ,אתם יודעים :-*

אבל תצפו בסרטונים שלי, האחרונים בכל אופן, שימו 1080p, ליגה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים