עבור לתוכן

Call of Duty: Black Ops - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

תראה, HOLY DIVER שחקן מטורף.

• תגובות 3.5k
  • צפיות 386.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תראה, HOLY DIVER שחקן מטורף.

תאמין לי הרגשתי את זה יפה

זה נראה שהוא נמצא בכול מקום במפה ומגיח מכול פינה , אכן שחקן מדהים

דרך אגב , שמתי לב שלך יש המון מרשרשים , מה אתה לא מבזבז ?

פורסם

לא יצא לי יותר מידי להתעמק בלקנות נשקים ולבזבז, אבל אני אקנה לפני הפרסטיג', היום אני בבית, יום פנוי, אז זה מה שאעשה, יש לי לערוך כמה סרטונים של גיימפליי, אחד מהם כבר פה למעלה, אתה מוזמן לצפות בו,

אז כשאסיים את העריכה והעלאה אני אלך לעשות שופינג בבלאק אופס

פורסם

כיף לשחק עם אנשים בעלי רמה גבוהה,לרוב בכל שרת יהיו את הנובים שמתקמפרים או משתמשים בSC וכל שיטות הSHITYPLAY.

אחד הדברים שיותר מושכים לשעוף למצויינות הוא לראות שחקנים כמו סיימון(רפלקסים של מיליונית השניה,מדהים) דגדגן(חוכמת משחק ברמה עילית) אני שונא לראות אנשים רצים סתם ככה,מחפשים להרוג בלי שום תועלת בין עם זה CTF או DOM/DEM.

HOLYDIVER משהו מיוחד פשוט מעולה בהכל עם כל נשק בכל מצב משחק טקטיקן מדופלם.

מעריך את הכישורים שלכם חברה,יום אחד יהיה לכם CHALLANGE רציני לעמוד מולו :xyxthumbs:

פורסם

gun game שלי, דיי מוצלח, יש עוד אחד בניוקטאון, אני מעלה עכשיו:

מקצועי, אתה כבר היית בנשק ה-18 והיו שחקנים עם נשק 2-4.

מחכה לניוק טאון....

פורסם

כיף לשחק עם אנשים בעלי רמה גבוהה,לרוב בכל שרת יהיו את הנובים שמתקמפרים או משתמשים בSC וכל שיטות הSHITYPLAY.

אחד הדברים שיותר מושכים לשעוף למצויינות הוא לראות שחקנים כמו סיימון(רפלקסים של מיליונית השניה,מדהים) דגדגן(חוכמת משחק ברמה עילית) אני שונא לראות אנשים רצים סתם ככה,מחפשים להרוג בלי שום תועלת בין עם זה CTF או DOM/DEM.

HOLYDIVER משהו מיוחד פשוט מעולה בהכל עם כל נשק בכל מצב משחק טקטיקן מדופלם.

מעריך את הכישורים שלכם חברה,יום אחד יהיה לכם CHALLANGE רציני לעמוד מולו :xyxthumbs:

תודה רבה אחי, אני מעריך את זה ,בשמי ובשם סיימון וסוס (DJ) ,יש פה עוד המון שחקנים מעולים, כמוך למשל, קילר רציני, בכל אופן, הוותיקים יותר של S6 כבר פיתחו מיומנות מסוימת כך שלכל אחד מהם יש את היתרון הבולט שלו, מה שבטוח שלכולם יש דבר אחד משותף, משחק קבוצתי.

מקצועי, אתה כבר היית בנשק ה-18 והיו שחקנים עם נשק 2-4.

מחכה לניוק טאון....

:xyxthumbs: :-*

עוד 50 דקות זה עולה, ניוקטאון לא פחות טוב,אם לא יותר. ויש עוד, התאטרון שלי מלא בדברים יפים,אני אעלה לאט לאט,

פורסם

"משחק קבוצתי" אמרת הכל,זו הסיבה שאני כל כך מתעמץ למשוך אנשים לשחק יחד בשרת שנאכל להתגבש כגוף אחד,לדעת איפה החברה שלך ומה הם עושים בכל שניה,אם אני מחפה לימין חברך לשמאל ואחד מלמעלה,בילתי מנוצחים.

חלום. :)

פורסם

לא ממש מצאתי פה משחק קבוצתי, אולי בימים של MW2 יותר...

פורסם

כי אין,לפחות לא במצב הנוכחי של הקלאן,בעתיד יהיה תיהיה בטוח, אני אדאג לזה.

פורסם

בכלל אין משחק קבוצתי ב-DOM ב-BO :pissed:

אנשים בכלל לא מנסים לקחת נקודות......אפילו בהתחלה.....אתמול התחלתי סיבוב ופתאום אני רואה שאני היחיד שמנסה לקחת נקודה על ההתחלה וכל השאר רצו לכיוונים שונים. הפסדנו את הסיבוב בגדול >:(

פורסם

נכון... לא שדום זה כזההה קבוצתי, רוב הסיבובים אני מסיים עם 6-8 דגלים וכל שאר הקבוצה רק עם הריגות

פורסם

אם תשאלו אותי זה הדבר העיקרי שחסר פה, ה"להיות כולם יחד באותה קבוצה"

פורסם

זה גם מהנה יותר (לשחק קבוצתי).

פורסם

וזה בעצם נוגד את ההכרזה שלהם לפני ההשקה:

"השארנו את כל הדברים הטובים ב MW2 והוצאנו את השליליים"

הלובי וארגון החברים ביחד היה האלמנט הכי טוב ב MW2

פורסם

הם אמרו שהם חושבים על רעיונות איך להחזיר את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים