פורסם 2011 ביולי 214 שנים מחבר gold, wood, ore, gems וזהו. האמת? לא יודע אם צריך יותר. אולי עוד מחצב נדיר אחד בשביל הגיוון והעניין.
פורסם 2011 ביולי 414 שנים ^ למה הבאת לו את הדוגמא מהמשחק הכי גרוע בסדרה? פרסם וידאו מ-M&M VI או M&M VII
פורסם 2011 ביולי 514 שנים הכי טוב בסדרה היה 2 לפי דעתי הקדים את זמנו והיה משחק ששיחקתי בו שעות.איפה הדרקונים השחורים של פעם....
פורסם 2011 באוגוסט 2014 שנים מחבר Might & Magic Heroes VI, not to be confused with Heroes of Might and Magic
פורסם 2011 באוגוסט 2014 שנים מחבר מדובר על might and magic או על might and magic of heroes או שזה היינו הך?
פורסם 2011 באוגוסט 2514 שנים אני מוכרח להודות שלא קראתי את כל הדיון. אבל בכל זאת אני אשאל - יש תאריך יציאה כבר למשחק? (או שהוא בכלל כבר יצא ) והדרישות שלו גבוהות?
פורסם 2011 באוקטובר 1214 שנים וואו!! איזו הפתעה. משחק פשוט מדהים, שיחקתי עכשיו בגרסה הרוסית. ממש מזכיר את Heroes3 ולא את הקקות שבאו אחרי זה. מלוטש עד הסוף, קמפיין מעניין, קטעים סינמטיים ודיאלוגים שופרו מהמשחק הקודם והפעם באמת מעניינים, גראפיקה יפה (ודי כבדה), קיצר - שווה כל אגורה. אני הולך לעשות לו pre order בgreenmangaming עם 20% הנחה שיש עכשיו (: (147 שקל)יוצא ב-13 לאוקטובר ועדיין לא פורסמו דרישות מערכת. משחק כבד. אני משחק על medium-low במחשב שמריץ משחקים אחרים על high. אבל זה לא נורא, המשחק נראה מעולה גם על הגדרות בינוניות (:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.