פורסם 2010 באוגוסט 2015 שנים איזה מבין שני החברות האלה עדיף לקנות אם יוצאים מנקודת הנחה ששנהים באותם עלויות ואני מדבר על כל סוגי המדיה CDDVD-RDVD+Rתודה מראש
פורסם 2010 באוגוסט 2015 שנים בזמנו מדיות הCD של סילבר ליין היו בינוניות מינוס. מדיות הDVD שלהם זוועה. מעולם לא שמעתי על ETION.
פורסם 2010 באוגוסט 2015 שנים איך אתם מגדירים בינוניות מינוס?אני כל פעם משתמש במה שיש תחת היד בלי איזה בחירה מושכלת בדיסקים של הDVD ואני לא מרגיש הבדל..
פורסם 2010 באוגוסט 2015 שנים אני מסכים איתך שהסינים ישימו איזה שם שאתה רוצה.השאלה היא במה זה בא לידי ביטוי במוצר שאתה מקבל?אם אפשר לצרוב עליו משמע הוא עובד. אם הוא עובד אז למה לשלם יותר לדיסק שרשום עליו VERBATIM לצורך העניין?
פורסם 2010 באוגוסט 2015 שנים מדיות איכותיות יותר עשויות להחזיק את המידע זמן רב יותר לפני שהוא הופך ללא קריא / קריא עם שגיאות.בתור אחד שמשתמש אך ורק במדיות סילבר-ליין (זולות וזמינות), ואחד שלא נתקל בשום מצב שהמדיות האלה הפכו ללא קריאות (למעט מקרים שבהם בדיקה גילתה קיום של שריטות פיזיות בדיסק), גם אחרי 6+ שנים (זה הגיל של הDVD הראשונים שצרבתי), אני לא בטוח שבאמת יש דברים בגו ושבאמת שווה לשלם הרבה יותר על מדיות שנחשבות איכותיות יותר.
פורסם 2010 באוגוסט 2015 שנים זה לא רק השם. היום מוצר בא מסיני קוראים לו צאנג והוא מוצר לא רע.מחר סיני צאנג רוצה עוד דולר לארגז אז יבואן הולך לסיני מאו ועכשיומאו שם אותו שם של יבואן על סחורה שהיא לא כל כך טובה. השם נשאראותו שם.אי אפשר למליץ על סחורה של חברת מדבקות
פורסם 2010 באוגוסט 2015 שנים שלום לכולם מדיות איכותיות יותר עשויות להחזיק את המידע זמן רב יותר לפני שהוא הופך ללא קריא / קריא עם שגיאות. בתור אחד שמשתמש אך ורק במדיות סילבר-ליין (זולות וזמינות), ואחד שלא נתקל בשום מצב שהמדיות האלה הפכו ללא קריאות (למעט מקרים שבהם בדיקה גילתה קיום של שריטות פיזיות בדיסק), גם אחרי 6+ שנים (זה הגיל של הDVD הראשונים שצרבתי), אני לא בטוח שבאמת יש דברים בגו ושבאמת שווה לשלם הרבה יותר על מדיות שנחשבות איכותיות יותר. מסכים בהחלט. וגם איבן צודק, כמובן. אבל מה שנכון לחברות / מותגי מדבקה , לרוב גם נכון לשאר החברות " היוקרתיות ", ואולי אף יותר, ולא רק בתחום הדיסקים. בכל מקרה, רמת ייצור הדיסקים היא כבר מזמן לא " תורה מסיני ", וזה עניין די שבלוני, אפילו בסין , בתחום האיכות לפחות. גם היה פה דיון בקשר לסוגיה הזאת, איזה מותג הכי טוב, דיון די ארוך, אפשר לחפש.
פורסם 2010 באוגוסט 2015 שנים על פי רוב המדיות שאנחנו צורבים הן לשימוש די קצר ואז בכלל לא חשוב איזה ג'אנק הן.למי שצורב גיבוי מידע אישי/עסקי לשנים ארוכות, כדאי שישקיע במדיות הכי טובות.לגבי סילבר ליין, זהו שם מדבקה כוללני של היבואן בנדא (TDK) ולפעמים במדיות מקבלים תחת השם הזה מדיות מצוינות (אולי בגלל עודפי יצור) אך על פי רוב הן ממש לא..
פורסם 2010 באוגוסט 2015 שנים היום עם הנפחים העצומים שיש לכל דבר והזמינות הזולה לHD - אני חושב שאין טעם בכלל להשקיע בדיסקים בשביל גיבוי !המלצה שלי - אם זה לגיבוי NAS או כל מערך RAID 5 !אם זה לאוטו (תאמינו לי גם באוטו שלי אין דיסקים יש לי DOK פיצי יפהפיה ומהיר) - אז צורבים על מה שבא ליד.לכל שאר המרכיבים אין טעם להשתמש בCD - אם זה סרטים - אז שמים מחשב או STREAMER או כל פיתרון אחר שיתן לך HD !אם זה "לפנות מקום" קונים דיסק קשיח - לא יקר ורב פעמיואם זה לגיבוי תעשה לך טובה ענקית או שתגבה באינטרנט (הדבר הכי מגובה שיש) בתשלום - או תשתמש בפתרונות שכוללים RAID 5.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.