עבור לתוכן

ETION VS SILVER LINE מה עדיף??

Featured Replies

פורסם

איזה מבין שני החברות האלה עדיף לקנות אם יוצאים מנקודת הנחה ששנהים באותם עלויות

ואני מדבר על כל סוגי המדיה

CD

DVD-R

DVD+R

תודה מראש

פורסם

בזמנו מדיות הCD של סילבר ליין היו בינוניות מינוס. מדיות הDVD שלהם זוועה. מעולם לא שמעתי על ETION.

פורסם

SILVER LINE ממש לא משהו ובחיים לא שמעתי על ה-2.

פורסם

איך אתם מגדירים בינוניות מינוס?

אני כל פעם משתמש במה שיש תחת היד בלי איזה בחירה מושכלת בדיסקים של הDVD ואני לא מרגיש הבדל..

פורסם

חברות "מדבקה" שיש רק בארץ.

סינים ישימו איזה שם אתה רוצה על מוצר שלהם.

פורסם

אני מסכים איתך שהסינים ישימו איזה שם שאתה רוצה.

השאלה היא במה זה בא לידי ביטוי במוצר שאתה מקבל?

אם אפשר לצרוב עליו משמע הוא עובד. אם הוא עובד אז למה לשלם יותר לדיסק שרשום עליו VERBATIM לצורך העניין?

פורסם

מדיות איכותיות יותר עשויות להחזיק את המידע זמן רב יותר לפני שהוא הופך ללא קריא / קריא עם שגיאות.

בתור אחד שמשתמש אך ורק במדיות סילבר-ליין (זולות וזמינות), ואחד שלא נתקל בשום מצב שהמדיות האלה הפכו ללא קריאות (למעט מקרים שבהם בדיקה גילתה קיום של שריטות פיזיות בדיסק), גם אחרי 6+ שנים (זה הגיל של הDVD הראשונים שצרבתי), אני לא בטוח שבאמת יש דברים בגו ושבאמת שווה לשלם הרבה יותר על מדיות שנחשבות איכותיות יותר.

פורסם

זה לא רק השם. היום מוצר בא מסיני קוראים לו צאנג והוא מוצר לא רע.

מחר סיני צאנג רוצה עוד דולר לארגז אז יבואן הולך לסיני מאו ועכשיו

מאו שם אותו שם של יבואן על סחורה שהיא לא כל כך טובה. השם נשאר

אותו שם.

אי אפשר למליץ על סחורה של חברת מדבקות

פורסם

פה אתה צודק, על זה אין ויכוח.

פורסם

שלום לכולם

מדיות איכותיות יותר עשויות להחזיק את המידע זמן רב יותר לפני שהוא הופך ללא קריא / קריא עם שגיאות.

בתור אחד שמשתמש אך ורק במדיות סילבר-ליין (זולות וזמינות), ואחד שלא נתקל בשום מצב שהמדיות האלה הפכו ללא קריאות (למעט מקרים שבהם בדיקה גילתה קיום של שריטות פיזיות בדיסק), גם אחרי 6+ שנים (זה הגיל של הDVD הראשונים שצרבתי), אני לא בטוח שבאמת יש דברים בגו ושבאמת שווה לשלם הרבה יותר על מדיות שנחשבות איכותיות יותר.

מסכים בהחלט.

וגם איבן צודק, כמובן.

אבל מה שנכון לחברות / מותגי מדבקה , לרוב גם נכון לשאר החברות " היוקרתיות ",

ואולי אף יותר, ולא רק בתחום הדיסקים. בכל מקרה, רמת ייצור הדיסקים היא כבר מזמן

לא " תורה מסיני ", וזה עניין די שבלוני, אפילו בסין , בתחום האיכות לפחות.

גם היה פה דיון בקשר לסוגיה הזאת, איזה מותג הכי טוב, דיון די ארוך, אפשר לחפש.

:xyxthumbs:

פורסם

על פי רוב המדיות שאנחנו צורבים הן לשימוש די קצר ואז בכלל לא חשוב איזה ג'אנק הן.

למי שצורב גיבוי מידע אישי/עסקי לשנים ארוכות, כדאי שישקיע במדיות הכי טובות.

לגבי סילבר ליין, זהו שם מדבקה כוללני של היבואן בנדא (TDK) ולפעמים במדיות מקבלים תחת השם הזה מדיות מצוינות (אולי בגלל עודפי יצור) אך על פי רוב הן ממש לא..

פורסם

היום עם הנפחים העצומים שיש לכל דבר והזמינות הזולה לHD - אני חושב שאין טעם בכלל להשקיע בדיסקים בשביל גיבוי !

המלצה שלי - אם זה לגיבוי NAS או כל מערך RAID 5 !

אם זה לאוטו (תאמינו לי גם באוטו שלי אין דיסקים יש לי DOK פיצי יפהפיה ומהיר) - אז צורבים על מה שבא ליד.

לכל שאר המרכיבים אין טעם להשתמש בCD - אם זה סרטים - אז שמים מחשב או STREAMER או כל פיתרון אחר שיתן לך HD !

אם זה "לפנות מקום" קונים דיסק קשיח - לא יקר ורב פעמי

ואם זה לגיבוי תעשה לך טובה ענקית או שתגבה באינטרנט (הדבר הכי מגובה שיש) בתשלום - או תשתמש בפתרונות שכוללים RAID 5.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים