עבור לתוכן

BioShock Infinite - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

חבל רק ש SPEC OPS לא כזה מעניין, MAFIA 2 גם לא הכי מדהים, CIV 5 יש לכולם ו BIOSHOCK 2 הוא אפשרות רק אם רוצים את כל המשחקים בסדרה :P על Darkness II אין לי מה להגיד כי אפילו לא ניסיתי אותו...

מה לדעתכם הבחירה הכי טובה מבין המשחקים האלה (חוץ מ CIV 5)?

• תגובות 155
  • צפיות 56.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה תלוי באיזה סגנון של משחקים אתה מעדיף.

אבל אם לא שיחקת בביושוק 2 אז הוא בעדיפות ראשונה לדעתי. The Darkness II דווקא אמור להיות משחק טוב מאד (אבל קצר).

פורסם

לא הייתי אומר שיש לי סגנון מסויים שאני משחק בו, אני לרוב מתרחק ממשחקי עולם פתוח (SKYRIM ו GTA) אבל חוץ מזה יש לי בערך הכל :P

יצא לי לשחק בו בקטנה, התנועה הרגישה מעט כבדה ובכללי הוא הרגיש כמו גירסה פחות טובה של BIOSHOCK...

פורסם

דווקא גרסת המחשב של 2 היתה טובה יותר מזאת של הראשון שהיה פורט לא משהו וסבל מבעיות טכניות בהשקה (שרובן נפתרו מאז).

האקשן בשני היה טוב יותר אבל העלילה היתה פחות טובה מהראשון.

פורסם

לא זוכר בעיות ב BIOSHOCK...בכל מקרה הוא היה משחק טוב יותר מ 2, הרגיש טוב יותר והיה מהנה יותר.

נראה לי בכל מקרה אני אקנה את שלושתם, אולי אני אתן לו הזדמנות נוספת בעתיד ואגלה שהוא יותר טוב ממה שחשבתי, המשחקים האחרים מעניינים אותי אפילו פחות ולא נראה שיש למישהו משהו טוב להגיד עליהם (חוץ מ Darkness II שנראה לי אני אדלג עליו).

פורסם

זה לקונסולות, למחשב הם נתנו 95, הוסיפו נקודה על טקסטורות יותר טובות ויכולת להגדיר יותר HOT SWAPS עם המקלדת.

עדכון: אין מה להגיד ש GMG יצאו מלכים, 4 משחקים ב 45$ וגם הביאו את ה CD KEY לפני הזמן בשביל שנוכל לעשות PRELOAD :yelclap: חנות מצויינת. נראה כאילו STEAM גם שדרגו משהו (או שזה השעה), סוף סוף מהירות הורדה הגיונית שדומה למה שיש ב ORIGIN :D מוריד על 6-8M בשניה (לא ה 10-12M שאמור להיות אבל בכל זאת שיפור גדול).

פורסם

שלושים שקל פחות...לא יכולת להגיד קודם :lol:

מחיר מצויין אבל יש פחות בחירה בתוספות. קניתי מהם את BLACK OPS 2 והם הביאו את ה CD KEY כשהמשחק יצא ואפילו לא דקה לפני, מה שאומר בלי PRE LOAD. נראה כאילו למשחק הזה כן יש PRELOAD.

פורסם

יש Preload והוא שוקל 14 גיגה. (הוריד לי תוך שעה+-) [איפה הימים שהייתי מוריד משחק מSTEAM כל הלילה חחח]

בקשר למשחק עצמו. קניתי אותו רק בגלל Xcom. (שיחקתי בפרוץ ובא לי מקורי).

ביושוק שיחקתי בראשון ועברתי חצי עד שנמאס ובשני נגעתי קצת.

לשלישי אני לא ממש מצפה בקוצר רוח אבל קניתי אותו בגלל: 1. ביקורות טובות 2. בגלל המבצע

ואין לי מה לעשות עם bioshock1 ו- civ5 כי יש לי אותם כבר :S

פורסם

עושה רושם שהמשחק די כבד (אבל מאז יצא עדכון לדרייברים שאמור לשפר את הביצועים משמעותית).

http://www.pcgamer.com/2013/03/25/notes-on-the-pc-version-of-bioshock-infinite-graphics-settings-loot-glint-and-1999-mode/

http://www.gamefront.com/bioshock-infinite-graphical-preset-comparisons-performance-tips/

פורסם

כבד?

Smooth on Ultra everything on my relatively modest 3GHz Core 2 Duo, 8GB RAM, with a Radeon HD 5800

למרות שנראה לי הוא הגזים...אולי מדיום עם חומרה כזו (יש לי חומרה דומה, נראה מה יהיה כשהמשחק יצא).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים