פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים אם פיתחת את הטווח של הויקינגס שום דבר לא יצליח להתקרב אליהם, הבעיה היא לשים לב כשהBROODLORDS מגיעים ולא לתת להם לתקוףאת ההגנה של הבסיס שלך בלי לשים לב.
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים על איזה טווח אתה בדיוק מתכוון ? יש Upgrade כזה?על הבסיס אין לי בעיה להגן בכמה בונקרים של AA.. הבעיה זה ההרחבות שתמיד הורסים לי אותן עם המעופפים בדרך כלל
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים ממש לא.. אני מדבר על MP..ב-2V2 אני שונא את המצב שלא נותנים לי להתרחב.. אני מחזיק מעמד עד שגנמר לי הכסף ואז זהו פשוט משמידים אותי.אני אנסה את ה-upgrade הזה נשמע באמת מעניין. הוא נמצא ב starpot ?
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים במולטי אין שדרוג טווח לVikings, טווח של 9 זה דיי מוגזם גם ככה.אני לא יודע באיזה רמה אתה משחק 2 על 2, אבל לרוב משחקי 2 על 2 מתחילים מאוד אגרסיבי, ולאחר מכן מאיטים טיפה - זה השלב שבו אתה לוקח הרחבה.אם תחשוב על זה מבחינה ליניארית, עלות הרחבה שקולה לטנק וחצי, אתה לא מאבד הרבה מאוד מגודל הצבא שלך בשלבים היותר מאוחרים (אחרי שהכלכלה מבוססת) כשאתה בוחר להתרחב (ואם אתה משחק טארן אז בכלל, כמה בונקרים וטנקים במצב Siege ואתה דיי מוגן מרוב הצבאות הקרקעיים.
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים אני מקום ראשון בליגת silver..הרחבה עולה אולי כמו 2 טנקים וחצי.. ובוא נגיד ששמתי הגנה בהרחבה שלי אז היריב יפנה מהר מאד לבסיס הראשי שלי בניסיון לתקוף..כנ"ל לגבי ה mutas המעצבנים האלה.
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים אתה יכול לבנות Missile Turret אחד או יותר שירחיק את ה- Mutas לפחות עד שתגיע עם המארינס (תשתמש ב- StimPack אם יש צורך). לגבי ה- BLs, ויקינגס פשוט מחסלים אותם בשניות.
פורסם 2010 באוקטובר 715 שנים מה?? אתה בדיאמונד או שאתה שואל אם יש מישהו מספיק תותח?נראה לי פסיכי לגמרי להיות שמה.
פורסם 2010 באוקטובר 715 שנים נוני לא בדימונד, אבל יש הרבה מאוד אחרים בארץ שכן, ככה שזה לא כזה מטורףהוא פשוט רוצה להזכיר שיש טורנירים של הזרגלינג לכל הרמות ובין היתר הzergcup שהוא לדאימונד בלבד
פורסם 2010 באוקטובר 715 שנים עוד ליצנים?http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=475937.0(שלא לציין שזה לא שייך לפורום משחקים ובטח שלא ל-SC2)
פורסם 2010 באוקטובר 715 שנים קיבלתי את זה דווקא עם המשחק(את הטופס להרשמה להגרלה), אבל כן, הוא מפרסם פה כנראה כדי לקבל כסף אחרת הוא לא היה מפרסם פעמיים.
פורסם 2010 באוקטובר 815 שנים זה לא עבור כסף, אלא הלינק לא ישירות להגרלה- הוא מופנה מהיוזר שלו.כבר צצו כמה הודעות דומות בזמן האחרון בגלל ההגרלה, אבל כמו שדניאל אמר- זה בכל מקרה לא שייך לפורום הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.