עבור לתוכן

הסרט Inception - "התחלה"

Featured Replies

פורסם

אין לי מושג

• תגובות 106
  • צפיות 11.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

PEACEBRINGER באומרך את מה שאמרת הטלת ספק בגבריותך שכן THE EXPENDABLES זה הסרט הכי גברי שיצא עד ימינו אנו, ליקוט של כל גיבורי הפעולה של השנים האחרונות בשילוב של פיצוצים בלתי פוסקים בתרידות מפלצתית,מכות, אופנועים וכלי טיס והרבה הרבה BAD ASSיות. ראיתי את הפרומו של הסרט בסינמה, זה פשוט חובה! סרט ממריץ טסטסטרון, אתה בא אחריו למכון ומעיף שטנה שלוש מאות קילו בלי להרגיש ואז אומר "ILL BE BACK" 8)

פורסם

אם שמת לב מקסים אני בלבלתי בין ה"בלתי נשכח" ל"בלתי נסלח" אכן מערבון כלשהו מ94 שזכה באוסקר ושוכב לי בבית ואין לי כח לראות.

ואין כל ספק בגבריותי כי אקספנדבלז זה יותר בכוון של "זניחים" כלומר חבר'ה שאפשר לשכוח בכיף בשעת הצורך, אז או שזה טעות שלך או שזה איזה טויסט חביב של המתרגם שרצה לעשות מחווה לגיבורי האקשן אבל אם היית אומר "אקספנדבלז" הייתי יודע למה כוונתך. זה נשמע מגניב דווקא ששמו את כולם ביחד,נקווה רק שהסרט יהיה טוב. ואם יחסר לך סטיבן סיגל תמיד תוכל לראות אותו ב"משטי"שגם יגיע עוד מעט. אבל בכל מקרה סביר שאלך ל"צעצוע של סיפור 3" בסוף חח. מה גם שכל הביקורות אומרות שזה סרט קצת מפחיד ואכזרי מדי לפעוטות אז זה בדיוק מתאים לי אין כמו סרט מזרה אימה כדי לגרום לי לפרוץ בבכי באמצע הקולנוע.

פורסם

צעצוע של סיפור 3 מצויין לדעתי.

אני ראיתי אותו בתלת מימד (לא יודע אם יש גירסא דו-מימדית) והאמת שזה לא כזה הפריע לי.

אומנם זה לא הוסיף דבר וחצי דבר לאיכות הסרט אלא רק גרע, אבל לא גרע הרבה ככל הנראה.

ושבוע הבא אני הולך לראות inception (מה לעשות, עסוק...)

נקווה שאפשר לסמוך על ההמלצות שלכם

פורסם

רק התמונה השלישית עולה משום מה, אבל היא מספיק נכונה :smile1:

LIKE

פורסם

הייתי בסרט, ציפיתי למשהו באמת איכותי והתאכזבתי.

מייקל קיין אמרנו? תפקיד של דקה וחצי בסרט.

בקיצור, לא התחברתי.

פורסם

הייתי אתמול,

לדעתי התמקדו יותר בפיצופים ואפקטים מאשר בתאוריה שעליה מבוסס הסרט.

סרט מד"ב לחופש הגדול לא יותר מזה.

הזכיר לי את החוש השישי :silly:

פורסם

100,00 מצביעים לא טועים- Inception הוא סרט השנה ללא ספק:

http://www.imdb.com/title/tt1375666

פורסם

את ממנטו מאוד אהבתי, אבל שני סרטי הבאטמן היו הייפ כל כך רציני שלאף אחד (חוץ ממני כמובן) אין את הביצים להודות שהם סרטים מאכזבים מאוד, במיוחד הראשון שהיה משעמם, וגם השני שלא היה מבריק כמו שעשו ממנו.

בגלל זה אני מפחד לפתח ציפיות, פשוט עבר כל כך הרבה זמן מאז שיצא סרט טוב בקולנוע...

אני בטח אראה את הסרט השבוע ואז אגיב שוב.

פורסם

100,00 מצביעים לא טועים- Inception הוא סרט השנה ללא ספק:

http://www.imdb.com/title/tt1375666

חסר לו שהוא עובר את הסנדק!

פורסם

את שאטר איילנד לא סבלתי

את inception מאוד מאוד מאוד מאוד אהבתי

פשוט יצאתי עם פה פעור.

סרט ענק. הסרט הכי טוב שראיתי השנה ללא ספק ואחד מעשרת הסרטים הכי טובים שראיתי עד היום.

ממליץ בחום לכולם.

אגב, למי שתוהה. שהלכתי לinception בכלל לא שמעתי עליו לפני זה. הלכתי אליו מבלי לדעת לאן אני הולך או של מי הסרט. רק בדיעבד גיליתי כמה הסרט הזה היה מצופה ושהוא בא מהבמאי של שני הבאטמנים+ממנטו.

חייב להגיד שהוא בהחלט הצדיק את שמו.

פורסם

רק לי מוזר שספרות זולה אפילו לא קיבל ציון 9 בIMDB שהוא לפי דעתי הסרט הטוב ביותר אי פעם

פורסם
  • מחבר

רק לי מוזר שספרות זולה American History X אפילו לא קיבל ציון 9 בIMDB שהוא לפי דעתי הסרט הטוב ביותר אי פעם

שלא תבין לא נכון גם ספרות זולה סרט מצויין.

פורסם

סרט מצויין, ראיתי אתמול. מומלץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים