עבור לתוכן

סקר בנושא עזיבת הארץ מתישהו, ולמה?

Featured Replies

פורסם

תגיד לי 212128 אתה אמיתי כאילו? אני רואה שחיי אתה בסרט של חדשות בשעה 20:00 כי חוץ מי זה אתה לא יודע כלום...

חחחחחחח מי מדברר ! מי שחשב שארץ זה חול, ולא יודע מה ההבדל בין ארץ למדינה ! פשש יפה .

רק לא נראה לי שאנשים ברמה שלך יוכלו להגיד לי מה אני יודע ומה לא, ועובדה אני יודע הרבה יותר ממה שאתה.

תגיד לי עם הארץ הכי יפה בעולם ועם המורשת המדהימה שלך , ראיתה ארצות אחרות בעולם ?

הייתי בחו''ל אולי 6-7 פעמים כבר, ואין כמו הארץ שלנו.

מה זו השאלה הזאת? אתה עושה סקר מי היה ואיפה ? כן הייתי בחו''ל ואני אוהב את הארץ את המדינה שלנו הרבה פחות,

להסביר לך שוב מה ההבדל בין ארץ למדינה ?

ואם לא תיהיה פה מדינה מי בדיוק יגור פה קבוצת מוסלמים נכון זו תיהיה אותה ארץ ואותה היסטוריה , נישמע מלהיב ביותר.

תגיד לי מה אתה רוצה? מה הקשר? אם "קבוצת מוסלמים" תגור כאן אז לא תהיה יותר מדינה שקוראים לה ישראל אלא פלסטין.

אז מה אתה רוצה? אני אוהב את ההיסטוריה והמורשת של ארץ ישראל ולא של פלסטין אז מה אתה מערבב שני דברים שלא קשורים אחד לשני?

וכן אנשים כמוני שומרים על כפוי טובה שכמוך, שאיכפת לנו מהמדינה ומהאנשים שחיים פה, ואפילו מי אנשים כמוך שכולם על הזין שלהם , כדי שתוכל לישון טוב בלילה וטילים לא יפלו לך על הבית ומחבלים לא יתפוצצו באוטובוסים כן זה אנחנו , וגם במלחמה האחרונה כן גם שם היתי וראיתי חברים ניפצעים וחלק מי אנשים שהכרתי נהרגו ואחרי זה בא סמרטוט כמוך שמנסה לירוק לי בפרצוף ולהגיד אני לא מבין דברים! אין לך פשוט טיפת בושה, ופה גדול!

ובאמת עדיף שאנשים כמוך יעזבו את הארץ ועדיף עכשיו כך לפחות לא תוכלו לחזור.

וכן אני רואה בך אגואיסט מוחלט ולא רק אני!

חחחחחחחחחחחחחח אין בעיה, רק אחרי השחרור שלך מהצבא אתה תקבל צינור ענק מהמדינה למה לא ירקו לכיוון שלך בכלל. :lol:

ואתה לא מגן רק עלי אלא גם על ערבים שעושים יד אחת עם האויבים שלנו ... או כאלו שמוצצים את המדינה. וואלה אני לא מוכן לסכן את חיי גם לא בשביל שניהם.

ואם אתה לא יודע, במלחמות ישראל היו משתפ''ים בדואים שישראל הבטיחה להם הבטחות בעד שיעזרו לה, הם עזרו לה, ומה קיבלו תמורה? כלום. :lol:

• תגובות 146
  • צפיות 11.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קיצר אתה מקרה אבוד שאין תועלת להמשיך איתך את השיחה או להתייחס לכל דבר שתגיד בעתיד בנושא זה. :kopfpatsch:

בהצלחה בחול :xyxthumbs:

פורסם

ומה קשור הגיל לפני שתי פוסטים בכיתה שאני יורד עלייך בגלל הגיל , פתאום ילד בן 17 לא יכול כלום , אבל מה עם עוד שנה ושנתיים וכך הלה?

אני אסביר לך מה קשור, ברמה כזאת שגם אתה תוכל להבין.

ילד בן 17 שעדיין לא סיים תיכון לא יכול לעשות הרבה, מתי אני אוכל לעשות משהו ? בצבא ואחרי הצבא, בינתיים אני לא יכול לעשות כלום.

עוד שנה שנתיים נראה, אני אופטימי, אם המצב כאן ילך וישתפר אז למה לא אני אשאר וישקיע במדינה, אם לא אני עובר לחו''ל.

ובגלל שיקח למדינה לפחות 20 שנה כדי ליישר קו עם מדינות אירופה המפותחות אין מצב שאני אתגייס לקרבי, כי לתת כל כך הרבה למדינה

ואחר כך לא לקבל כלום לא נשמע לי כמו עסקה טובה.

קרבי זה לא הכל בחיים יש הרבה מחלקות חשובות גם מודיעין, ותומכי לחימה, נהגים , טבחים ... הרשימה ארוכה אבל להתגייס כדי להיות פקיד ולצאת מידי חובה זה כבר משהו אחר..

וואלה לא, לעשות את הצבא ברפרוף כמה שאפשר, לסיים תצבא מהר ואם אפשר גם לעבוד אחרי לעשות כמה שקלים, ואני מסודר.

ולגבי מה שרשמת למעלה, אם כבר אני צריך לומר לך את זה אבל התאפקתי שלא לומר.

אני מבין שהסכמת איתי, ומעניין אותי מה תחשוב בתום השירות הצבאי.

אתה תקבל עזרה מהמדינה בדיור ? בכל זאת נתת 3 שנים למדינה, סיכנת את חייך מגיע לך משהו לא? לא יפנקו אותך בדירת חדר לפחות ?

או בדירות במחיר מוזל?

אתה תקבל הטבות כלשהן ? אולי השלמת בגרויות בחינם ? אתה באמת צריך את זה ... :lol:

אתה עדיין תשאר אזרח סוג ב' והערבי ישאר סוג א'.

פורסם

אתה תקבל עזרה מהמדינה בדיור ? בכל זאת נתת 3 שנים למדינה, סיכנת את חייך מגיע לך משהו לא? לא יפנקו אותך בדירת חדר לפחות ?

או בדירות במחיר מוזל?אתה תקבל הטבות כלשהן ? אולי השלמת בגרויות בחינם ? אתה באמת צריך את זה ... :lol:

תגיד לי אתה מקשיב לעצמך? אם למדינה לא היה צבא ולא הייתה חובת גיוס, לא הייתה מדינה.

אם לא הייתה מדינה אולי הייתה שואה נוספת והיו משמידים את כל היהודים בעולם - במוקדם או במאוחר. אתה מבין את זה?

וזה גם לא מובן מאליו שתמשיך להיות מדינה - אם אנשים נוספים יחשבו ויתנהגו כמוך...

"יפנקו אותך בדירה"? היכן אתה חושב שאתה חי ? ? ?

באיזו מדינה שלא תגור בסוף --- אתה הרי תשלם מסים. נכון? מס-הכנסה, מס בריאות וכו'? תשלם נכון? אחרת אתה תהיה בכלא.. אז מה אתה מבלבל במוח ומנסה איכשהו לתרץ את ההשתמטות שלך (או את הרצון שלך להשתמט)?

ובאשר לסופרלטיבים שבחרת להרעיף על הארץ ונופיה...ידידי, לא ביקרת אפילו ב-0.1% מן האיזורים בעולם, אז בבקשה ממך, די לקשקש. ארץ ישראל היא אחד מחורי-התחת הכי מכוערים על הפלנטה.

הנה דוגמה למה שלא ראית בחייך:

rocky_mountains-1266.jpg

240404250_7b31270b4a.jpg

mountain_scenery_-1742_y5u9.jpg

20071116011937_000108.jpg

cherry_blossom_1024x768-671074.jpeg

DesertLandscape.jpg

Huangshan+Mountains+in+Winter+in+Anhui,+China-Angelslover.com-714113.jpg

image_6558.jpg

ואגב, בלי שום קשר לגיל שלך - אתה מתנהג ומתנסח כמו אוטיסט מרייר. באמת. "כן ארץ", "לא ארץ" , "כן חול", "לא חול" --- דבר לעניין, ותקפיד קודם כל - לפני שאתה ממהר לשפוט אחרים - לשים לב למה שיוצא לך מהפה, ושאתה לא במקרה פולט שטויות שמתאימות יותר לילד בן 6 --- כמו לדוגמא --- לספר לנו ש-"כדאי לעזוב את הארץ כי BMW עולה פה 700,000 במקום 300,000" - או - לפנות אל אנשים כך: "יאפס מה ת'מבין בכלל פחחח111!!"....

בקיצור תתאפס על עצמך.

פורסם
  • מחבר

internal אני מבין כל מה שאתה אומר...מסכים עם חלק מהדברים

אחרי המקרה של גלעד שליט,גם אני לא הייתי מוכן ללכת לקרבי ושאם היה קורה לי משהו חס וחלילה,המדינה מפקירה אותי 4 שנים בשבי ולא מוציאה אותי משם...

בנוסף,למה אנחנו צריכים כל הזמן לחיות על נושא המלחמה,השלום,הביטחון,עזה,לבנון,סוריה,וכו'?למה כל הזמן צריך לשמוע על טילים בגבול הצפון או טילים בדרום או טילים במרכז?אי אפשר לחיות בשקט עם מדינות מסביב לנו?

בגלל זה אנשים עוזבים את הארץ

וחוץ מיזה למה באירופה ובמקומות אחרים בעולם לא אין חוק גיוס חובה?יש להם צבא מסודר שם בחו"ל?

פורסם

חן, בבקשה די...

פורסם

וחוץ מיזה למה באירופה ובמקומות אחרים בעולם לא אין חוק גיוס חובה?יש להם צבא מסודר שם בחו"ל?

ושוב: :facepalm:

http://en.wikipedia.org/wiki/Conscription

בין המדינות עם גיוס חובה: גרמניה, יוון, אוסטריה, דנמרק, פינלנד, רוסיה, שוויץ. וזה רק באירופה.

פורסם

תגיד לי אתה מקשיב לעצמך? אם למדינה לא היה צבא ולא הייתה חובת גיוס, לא הייתה מדינה.

אם לא הייתה מדינה אולי הייתה שואה נוספת והיו משמידים את כל היהודים בעולם - במוקדם או במאוחר. אתה מבין את זה?

וזה גם לא מובן מאליו שתמשיך להיות מדינה - אם אנשים נוספים יחשבו ויתנהגו כמוך...

אבל מה זה קשוררררררר מה ? תשאיר לפאריירים האחרים לסכן תחיים שלהם בשביל טמבלים כמוכם או בשביל ערבים

שגרים בבתים בשלבי טיח כדי לא לשלם מסים. מה זה מעניין אותי ? למה מגיע למדינה המגעילה הזאת שאני אסכן את החיים שלי בשבילה?

ואם המצב כאן לא ישתפר אני עובר לחו''ל ... הסטוץ שלי עם ישראל נגמר.

"יפנקו אותך בדירה"? היכן אתה חושב שאתה חי ? ? ?

באיזו מדינה שלא תגור בסוף --- אתה הרי תשלם מסים. נכון? מס-הכנסה, מס בריאות וכו'? תשלם נכון? אחרת אתה תהיה בכלא.. אז מה אתה מבלבל במוח ומנסה איכשהו לתרץ את ההשתמטות שלך (או את הרצון שלך להשתמט)?

יאללהה איןןןןןן אתה טמבל תשמע טוב בחו''ל משלמים מסים נמוכים בהרבה ממה שמשלמים בארץ

כלל הדברים שמה יותר זולים, והנה אני אתן לך דוגמה עשיתי השבוע ביטוח לטרקטורון שלי, אתה יודע כמה שילמתי ? 6000 ש''ח !

בחו''ל הייתי יכול להחזיק אוטו, 2 טרקטורונים, אופנוע ים ואופנוע והביטוח שלהם לא היה עולה לי 6000 ש''ח.

וזה רק ביטוח חובה, בלי מקיף ובלי צד ג' שבחו''ל בכלל שואלים אותך אם אתה רוצה לבטח או לא, הביטוח שמה הוא עניין של בחירה !

ובלי טסט, וכמובן הקשת, אתה יודע שמדינת ישראל היא המדינה היחידה בעולם שיש בה חוק להרכיב קשתות על טרקטורונים ?

יש רק מפעל אחד שמייצר אותם, וכל קשת עולה 500 ש''ח בנוסף ... פשש אחלה מדינה של מונופולים יש לנו !

אין לי בעיה לשלם מסים אבל בארץ הגזימו !

אתה יודע שכשמשהו עובד בעבודה שניה וקורע תתחת שלו מס ההכנסה מנכה ממשכורתו חצי כל חודש ?

אם הוא הרוויח 20,000 בחודש, מס ההכנסה לוקח 10,000 ש''ח, וזה עוד לפני הביטוח הלאומי, ארנונה, מים, חשמל, משכנתא (במידה ולקח).

על מה ? למה שאני אשלם פי כמה על מכונית שבחו''ל עולה שליש מהמחיר בארץ ?

הטרקטורון שלי עלה לי 24,000 שבחו''ל הוא עולה 6000 ש''ח !

ובאשר לסופרלטיבים שבחרת להרעיף על הארץ ונופיה...ידידי, לא ביקרת אפילו ב-0.1% מן האיזורים בעולם, אז בבקשה ממך, די לקשקש. ארץ ישראל היא אחד מחורי-התחת הכי מכוערים על הפלנטה.

הנה דוגמה למה שלא ראית בחייך:

מה אתה אומררר אז בוא אני יגיד לך שזה לא משנה איפה הייתה, ההרגשה שלך כלפי המקום היא שקובעת אם המקום יפה או לא.

"אתה לא אוהב אישה בגלל שהיא יפה, היא יפה בגלל שאתה אוהב אותה"

אני אוהב את הארץ שלנו, ולדעתי היא אחת הארצות היפות איך אני איתך ?

ומה אתה משחק אותה כאילו הייתה בכל העולם מההההה ? אז חיפשת תמונות של נופים בגוגל אז ? יאלה שב שב בלול !

עאלק לא הייתה ב0.1% בעולם למה איפה הייתה ? נראה לי אתה חי במערה בכלל.

הנה תמונות של נופים מהארץ -

Gev_znifim.JPG

Bashanit3.jpg

800px-Sartaba3.jpg

View_from_bashanit_west.jpg

img17458.jpg

73839.jpg

IM000108.jpg

img45766.jpg

123123bq1.jpg

ואני יכול להמשיךךךךך ... ותאמין לי עדיף לך לשתוק כמו Internal למה אתה תצא קטן בדיוק כמוהו.

ואגב, בלי שום קשר לגיל שלך - אתה מתנהג ומתנסח כמו אוטיסט מרייר. באמת. "כן ארץ", "לא ארץ" , "כן חול", "לא חול" --- דבר לעניין, ותקפיד קודם כל - לפני שאתה ממהר לשפוט אחרים - לשים לב למה שיוצא לך מהפה, ושאתה לא במקרה פולט שטויות שמתאימות יותר לילד בן 6 --- כמו לדוגמא --- לספר לנו ש-"כדאי לעזוב את הארץ כי BMW עולה פה 700,000 במקום 300,000" - או - לפנות אל אנשים כך: "יאפס מה ת'מבין בכלל פחחח111!!"....

בקיצור תתאפס על עצמך.

מזה דבר לעניין מי אתה שתגיד לי מה לומר ומה לא ???????

אתה מדבר שטויותתת ואתה לא מבין כלוםם !! , ואני נותן לך גג 15 אולי קצת פחות, אם יותר אתה בבעיה רצינית ואני לא צוחק ! >:(

[br]פורסם בתאריך: 11.07.2010 בשעה 15:21:28

internal אני מבין כל מה שאתה אומר...מסכים עם חלק מהדברים

אחרי המקרה של גלעד שליט,גם אני לא הייתי מוכן ללכת לקרבי ושאם היה קורה לי משהו חס וחלילה,המדינה מפקירה אותי 4 שנים בשבי ולא מוציאה אותי משם...

בנוסף,למה אנחנו צריכים כל הזמן לחיות על נושא המלחמה,השלום,הביטחון,עזה,לבנון,סוריה,וכו'?למה כל הזמן צריך לשמוע על טילים בגבול הצפון או טילים בדרום או טילים במרכז?אי אפשר לחיות בשקט עם מדינות מסביב לנו?

בגלל זה אנשים עוזבים את הארץ

תבין שזה המצב בארץ כבר מיום הקמתה !

לא שבאירופה או באמריקה הכול טוב ואין מלחמות, אבל שמה המצב הרבה יותר טוב מבארץ.

ואי אפשר לחיות בשקט אין מה לעשות .. נראה מה יהיה במלחמה הבאה .

פורסם

אתה משווה את התמונות המגוחכות האלה של השממה שהבאת לי לנופים עוצרי הנשימה שאני מראה לך? אתה חי בהכחשה ידידי

אני אמנם לא הייתי בכל העולם אבל אני לא מתיימר לצאת בהצהרות על "המקום הכי יפה".

יש המון ארצות שיפות פי כמה מישראל, ולא איכפת לי אם אתה אוהב לחיות בתוך גוש של חרא, זה עדיין גוש של חרא.

לזמר שטויות על "היופי שבלב" אתה יכול אולי לספר לאמא שלך, בסופו של דבר יופי זה דבר אובייקטיבי למדי - 99% מהאנשים בעולם יסכימו שהנופים שאני הבאתי "יפים יותר" מהנופים שאתה הבאת

וזה בכלל לא עניין של "תחרות" - זה פשוט המציאות. מה לעשות, יש על כדוה"א גם איזורים צחיחים ושוממים, בלתי-מעניינים בעליל.

אז אני לא בא ואומר: "קנדה הכי יפה!!!11" או משהו כזה, אני פשוט מראה לך מגוון של ארצות שיפות יותר מישראל

הנופים שמצאתי - אכן מצאתי בגוגל - אבל מה זה רלוונטי? מה זה משנה? הם עדיין קיימים בעולם. אני אפילו לא טוען *שהם* הכי יפים בעולם, אני רק אומר שהם יותר יפים מישראל. אלה נופיים אמיתיים, וזה לא משנה אם מצאתי אותם בגוגל או באטלס או באלבום תמונות של אחותך

שוב - בקשר לכל השטויות שזימרת פה על ה-"מדינה" : המצב של המדינה הוא בגלל אנשים כמוך, שמתלוננים מהבוקר עד הערב ולא עושים כלום כדי לשנות. אנשים שמצביעים למפלגות כמו "הליכוד" ומקווים לטוב. אנשים שרק צועקים "שחיתות!" מהבוקר עד הערב, בעוד שהם עצמם מושחתים, נדחפים בתור, עוסקים בקומבינות ובתחמונים שונים וכו'...

הדרך לשפר את המדינה היא מבפנים. לברוח ממקום למקום לא יביא לך אושר אישית, וגם לא יקדם את המדינה - או את האנושות - לשום מקום

אז אתה יכול לחשוב על עצמך כ-"פראייר" ומצד שני אתה יכול לחשוב לעצמך שאם לא הייתה מדינה כנראה שהוריך או סביך היו נהרגים באיזה פוגרום.

פורסם

עזוב אחי חבל על המאמץ , שום דבר כבר לא יעזור לו.

"Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you with experience."

פורסם

אתה משווה את התמונות המגוחכות האלה של השממה שהבאת לי לנופים עוצרי הנשימה שאני מראה לך? אתה חי בהכחשה ידידי

אני אמנם לא הייתי בכל העולם אבל אני לא מתיימר לצאת בהצהרות על "המקום הכי יפה".

יש המון ארצות שיפות פי כמה מישראל, ולא איכפת לי אם אתה אוהב לחיות בתוך גוש של חרא, זה עדיין גוש של חרא.

לזמר שטויות על "היופי שבלב" אתה יכול אולי לספר לאמא שלך, בסופו של דבר יופי זה דבר אובייקטיבי למדי - 99% מהאנשים בעולם יסכימו שהנופים שאני הבאתי "יפים יותר" מהנופים שאתה הבאת

תלוי איך אתה מסתכל על הארץ אתה אומר שהמקום כאן גוש של חרא ולמה בדיוק ?

ואני יודע שהנופים שפירסמתי לא מתקרבים למה שהולך בחו''ל אבל אין מה לעשות זה מה יש,

וזה לא שטויות שתגדל תבין, זו בעיה להסביר לילדים בני 15 דברים שגדולים עליהם פי כמה להבנה !

(יש פירוט בהמשך).

זה ש99% יסכימו , אני אומר ש100% יסכימו, כולם חוץ ממני, אז? שים לב איך אתה מתחמק מהנושא המרכזי והולך איתי להשוואת

נופים בין הארץ שלנו לבין חו''ל.

וזה בכלל לא עניין של "תחרות" - זה פשוט המציאות. מה לעשות, יש על כדוה"א גם איזורים צחיחים ושוממים, בלתי-מעניינים בעליל.

אז אני לא בא ואומר: "קנדה הכי יפה!!!11" או משהו כזה, אני פשוט מראה לך מגוון של ארצות שיפות יותר מישראל

נו ו? וזה מה שישנה את דעתי ? זו הבעיה של המדינה ? איך שהארץ שלנו נראית ???????????

תראה איך אתה הולך על הנקודה הכי לא מעניינתת בעולם אולי בעסקת שליט תגיד שהבעיה היא לא שחרור המחבלים אלא הבגדים שאיתם

יחזירו אותו ?????? אותו דבר לגבי מה שאתה אומר בארץ !

הנופים שמצאתי - אכן מצאתי בגוגל - אבל מה זה רלוונטי? מה זה משנה? הם עדיין קיימים בעולם. אני אפילו לא טוען *שהם* הכי יפים בעולם, אני רק אומר שהם יותר יפים מישראל. אלה נופיים אמיתיים, וזה לא משנה אם מצאתי אותם בגוגל או באטלס או באלבום תמונות של אחותך

נו יופי, עד לכאן חפרת לי על אותו נושא, נו ו ? כולם יודעים שיש נופים בחו''ל הרבה יותר יפים מבארץ אז ?

אני לא מבין מה אתה רוצה ? זה עניין של הרגשה, כי תבין שמשהו שיש לו אפילו 20 מיליון וגר בשכונת מצוקה, אם הוא אוהב את המקום הזה

ואת האנשים שחיים בו הוא לא יעזוב לסביון או קיסריה ! אני אישית מכיר אנשים מדורה שההורים שלהם טחונים, למה הם לא עוברים למקום אחר ?

למה הם לא עוברים לנופים שהבאת ? או לפחות למקום אחר יותר טוב ?

תבין כמה שאתה טועה, זה שיש נופים יותר יפים בחו''ל זה נכון. אבל זה הכול תלוי באיך אתה מסתכל על הארץ.

אני לא מבין למה אתה קורא לה "גוש חרא" !

שוב - בקשר לכל השטויות שזימרת פה על ה-"מדינה" : המצב של המדינה הוא בגלל אנשים כמוך, שמתלוננים מהבוקר עד הערב ולא עושים כלום כדי לשנות. אנשים שמצביעים למפלגות כמו "הליכוד" ומקווים לטוב. אנשים שרק צועקים "שחיתות!" מהבוקר עד הערב, בעוד שהם עצמם מושחתים, נדחפים בתור, עוסקים בקומבינות ובתחמונים שונים וכו'...

אין מה לעשותתתתתתתתתתתת איןןןןן מה ילד בן 17 יכול לעשות מה ? עוד פעם אנחנו חוזרים לטחון מים ?

אן לי מה לעשות ואם אני לא יראה שיפור בצבא ולאחריו אני עוזב, ואתה יודע מה בוא נראה מה אתה וInternal הגאונים יעשו בארץ !

נראה אותכם עושים משהו כדי לשנות ... אני בטוח שזה מה שהמדינה שלנו צריכה.

הדרך לשפר את המדינה היא מבפנים. לברוח ממקום למקום לא יביא לך אושר אישית, וגם לא יקדם את המדינה - או את האנושות - לשום מקום

אותי זה יקדם, ושים חב שבמשך כללללל הנושא החלטת להתמקד בנקודה אחת של השאוות הנופים בארץ ובחו''ל ...

פשש מה אני יגיד לך ונניח שיש בינינו הסכמה, מה עם שאר הדברים שרשמתי ? המחירים, המסים הגבוהים,המצב הבטחוני,המשבר בחינוך ...

שים לב איך אתה בא לגרום לכולם להראות שאתה "מבין" בזה שאתה סוטה לגמרי מהדברים המרכזיים שלמדינה שלנו יש בעיה איתם !

אז אתה יכול לחשוב על עצמך כ-"פראייר" ומצד שני אתה יכול לחשוב לעצמך שאם לא הייתה מדינה כנראה שהוריך או סביך היו נהרגים באיזה פוגרום.

מה אתה אומר .. באמת ? חוזה עתידות נהיתה לי .. יפה.

פורסם
  • מחבר

בקשר לצבא ולמדינה זה בדיוק מה שמעצבן!שהמדינה שלנו מתבססת על הצבא,ואם לא היה צבא אז לא היינו חיים פה היום

זה נראה הגיוני לחיות ככה 62 שנה?

פורסם

שטויות הט'רד הזה...לאן תלכו,ראיתם מה קורה באנגליה,צרפת שבדיה יוון ארה"ב...תאמינו או לא.ישראל עדיין המקום הכי בטוח לחיות בו.

אז יש "בעיות", לא ראיתי אף אחד לוקח אחריות ועושה משהו כדי לשנות.אז לבכות אתם יודעים"קשה לי,מסריח לי"...,נוח לכם להשאר קורבן לנסיבות ולהאשים את כל העולם בבעיות שלכם.

ולפותח ה"סקר"-אם אתה רוצה לעזוב-תעזוב,אף אחד לא ירגיש שחסר מישהו.רק אל תנסה לגרור אחרים ולהצדיק את הבחירה שלך.

"כשהספינה טובעת,כל העכברים בורחים"

פורסם

בקשר לצבא ולמדינה זה בדיוק מה שמעצבן!שהמדינה שלנו מתבססת על הצבא,ואם לא היה צבא אז לא היינו חיים פה היום

זה נראה הגיוני לחיות ככה 62 שנה?

אנשים חיים ככה גם מאות שנים.

פורסם
  • מחבר

אקויי אבל גם במדינות בחול שיש בהן גיוס חובה צבא הוא כזה מסיבי ושולט על החיים של המון אנשים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים